אני לא בטוחה בקשר לסוף..

אני לא בטוחה בקשר לסוף..

היא הבהבה במגוון צבעים בספסל שבשדרה. הילדה הקטנה בחנה אותה בחושך, הסתכלה על הכלב והמטרייה שהתהפכה על החול, ואז על אבא שלה, והמשיכה ללכת, ידה בידו. הצבעים התחלפו והתנועה ברחוב הסתובבה במעגלים שלמים. היא עישנה, ואז הקיאה. נשמה ונשפה 10 פעמים, והניחה את עצמה על הרצפה, חושבת איך זה לחיות בגובה נמוך. האיש שניקה את הרצפה ירד אליה ושאל בקול רגיש "לעזור לך". היא קמה לבד. והתחילה לרוץ בכיוון התנועה. הכל התרחש מאחורי הגב שלה והיא הרגישה את הגוף שלה מתפרק ומתערבל בכל פעם שקפצה מעל הקרקע. היא ניסתה לקפוץ גבוה יותר כדי להגיע למקום שקט פחות אבל היא בכל זאת שמעה אותם. "תשתדלי לא להתכווץ מהמילים שלי" הוא אמר. "תשלחי לי חתיכות מהחלון שלך כשתחזרי" היא אמרה. "אני לא רוצה לפגוע בך" היא אמרה. "אבל את פוגעת בי". היא התגלגלה בדשא וספגה את המים הטריים. התבוננה במסך המסנוור וחיכתה שמשהו יהבהב ויסמן לה לצאת.

koryz

New member
ואוו

באמת הצלחת להפתיע אותי יש משהו מיסטי בסיפור שילוב בין סיפור מציאות לפיות קסם מהול ממש נהניתי. משהו מאוד חזותי, מאוד אמיתי, מאוד מרגש לרגע נעתקה נשימתי.

התגובה שלך

מאד ריגשה אותי... תודה:) אני האמת שלא חשבתי שזה באמת טוב... אבל... אני שמחה שאת אוהבת.. תודה שוב:)

שכתוב

היא הבהבה במגוון צבעים בספסל שבשדרה. הילדה הקטנה בחנה אותה בחושך, הסתכלה על הכלב והמטרייה שהתהפכה על החול, ואז על אבא שלה, והמשיכה ללכת, ידה בידו. הצבעים התחלפו והתנועה ברחוב הסתובבה במעגלים שלמים. היא עישנה, ואז הקיאה. נשמה ונשפה 10 פעמים, והניחה את עצמה על הרצפה, חושבת איך זה לחיות בגובה נמוך. זקן שלא הכירה ירד אליה ושאל בקול רגיש "לעזור לך". היא קמה לבד. התקשתה להישאר במקום ההוא אז התחילה לרוץ בכיוון התנועה. הכל התרחש מאחורי הגב שלה והיא הרגישה את הגוף שלה מתפרק ומתערבל בכל פעם שקפצה מעל הקרקע ואת האנשים סביבה נזהרים שלא להיתקל בה. היא ניסתה לקפוץ גבוה יותר כדי להגיע למקום שקט פחות אבל היא בכל זאת שמעה אותם. "תשתדלי לא להתכווץ מהמילים שלי" הוא אמר. "איפה את רואה אותי" הוא שאל. "אני לא רוצה לגעת בך" היא אמרה. "אבל את פוגעת בי". היא התגלגלה בדשא וספגה את המים הטריים. מנסה להתעלם מהם היא חזרה לבהות במסך המסנוור וחיכתה שמשהו יהבהב ויסמן לה לצאת.

למעלה