אני לא בטוחה שהבנתן אותי נכון...

West-girl filan

New member
אני לא בטוחה שהבנתן אותי נכון... ../images/Emo9.gif

אני לא היתכוונתי שכל הדיסק שלהם זה בלדות רומנטיות ממש לא פשוט יש שם שיר אחד שהוא שקט כזה....קצתץ מזכיר את הסגנון של ווסטלייף זה הכל-זה לא שכל הדיסק הוא כזה... וזה לא השיר הראשון השקט של פייב בדיסק הקודם שלהם (אם אני לא טועה) יש גם כמה שירים שקטים ונורא יפים לדעתי כמו: INVINCIBLE UNTILL THE TIME IS TRUE YOU MAKE MA A BETTER MAN אז למקרה שלא הסברתי את עצמי נכון....לא כל הדיסק של פייב מורכב מבלדות שקטות- ממש לא רק שיר אחד שניקרא CLOSER TO ME שזה שיר מדהים כמו שציינתי לפני זה...
(ולא- אני לא בוגדת בווסטלייף!!!!
)

ניקי בי

New member
גם אני לא חשבתי ככה... ../images/Emo17.gif

אבל שלושת השירים שכתבת עליהם עכשיו, אני מכירה אותם, ולפי דעתי הם כל כך לא מתאימים לדיסק של פייב, שכולו מורכב מקצב אחר, שאי אפשר לתהות למה הם צרפו אותם לדיסק...וההסבר שאני חושבת עליו...את כבר יודעת מהו :)

S_Moses

New member
ההסבר הוא

שפייב מגוונים! ולא שרים רק סגנון אחד! ושפייב מורכבת מ5 זמרים אז נותנים לכל אחד לשיר וכל אחד מבטא את הסגנון שלו!

xflil

New member
בוגדת בווסטלייף

תגידי את ילדה קטנה בת 2 וחצי?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????!!!!!!!!!11

i love bry!!!

New member
מי אתה בכלל???

ואם כן??? ואם בא לה להתנהג כמו ילדה קטנה?? מי אתה שתבוא להגיד לה איך להתנהג, מה לשמוע, את מי להעריץ ואיך לדבר??? אם בא לה להתנהג ככה, היא תעשה מה שבא לה ולא מה שתינוק כמוך אומר לה! כי עד כמה שאני יודעת אתה לא אבא שלה! אם היא נהנית אז למה לא??? זה כל מה שחשוב! אז כדאי שתחשוב קצת לפני שאתה אומר משהו!

xflil

New member
חחחחחחחחח וואי וואי וואי

חחחחחחח אמרתי לה איך להתנהג? חחחחח אמרתי לה שהיא מתנהגת כמו ילדה בת 2 חחחחחחחחחחח ואת ממש ממש ממש ממש מוטמטמת!!!

i love bry!!!

New member
fuck you!

איזה עקום......... אלוהים יעזור לך ילד! (אה לא... הוא כבר התייאש) מותק, להעביר ביקורת על איך שהיא מתנהגת בצורה שאתה עשית את זה , זה בדיוק כמו להגיד לה שהיא לא צריכה להתנהג ככה! ומי אתה שתגיד לה איך היא צריכה להתנהג???

xflil

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אי פשוט מת פה... גם חבר שלי מתפוצץ מתחוק תגידי כמה קיבלת בהבנת הנקרא? נראה לי שלא הרבה חחחחחח איפה כתבתי לה איך להתנהג יא סתומה? חחחחח

xflil

New member
חחחחחח (כפליים)

וזה ב-"צורה" שבא אמרתי לה מה את דפוקה בשכל?? חחחח אמרתי לה שהיא מתנהגת כמו ילדה בת 2 וזהו מה את רוצה יא מפגרת? וחוץ מזה כן אני אומר לה איך להתנהג......סבבה לך? עכשיו תשאלי אותי מי אני אני אלוהים תוכיחי לי שלא מה את רוצה ראש בראש? הינה קיבלת עכשיו ש.צ רק אנה תבין (ולזאתי המקורית שהתגובה כוונה אליה, את על חוזה עם ווטלייף? בוגדת.... חחחח כמה חסר חיים)

Nicky My Love

New member
זה חסר חיים????...

תקשיב לעצמךךךךך!!!! אתה שונא את ווסטלייף פסדר קלטנו... אם אתה שונא אותם למה אתה פה??? רק כדי "לרדת" על מעריצי ווסטלייף.. זה נקרא חסר חיים... זה מספק אותך לרדת על מעריצי ווסטלייף... יופי לך... לך תעשה ביד זה יספק אותך יותר.. ולא זה לא מניסיון אישי... ובכלל לכל אלא שיורדים על מעריצי ווסטלייף ואומרים שהם חסרי חיים תראו איפה אתם בפורום של ווסטלייף אתם יודעים מה?! לא איכפת לי תיהיו כאן נכון פורום שכל אחד והדעות שלו... אבל אל תקראו למעריצי ווסטלייף חסרי חיים.. לא איכפת לי שאלה שלא מעריצים את ווסטלייף יהיו כאן מצידי תתפגרו מול הפורום הזו תיהיו כאן עד המוות מצידי לא ממש איכפת לי מה תעשו!!!! כל עוד לא תקראו לנו חסרי חיים !!!!!!! בייי!

למעלה