אני לא בטוחה שהשאלה מופנית

PopPy

New member
אני לא בטוחה שהשאלה מופנית

למקום הנכון, בכל זאת אני אנסה.. ברשותי כרטיס מסך עם TV OUT. המערכת סטריאו (יותר נכון- הרמקולים שלה..) מחוברת למחשב ובמקום להשתמש ברמקולים של המחשב אני משתמשת ברמקולים של המערכת, ואני רוצה לחבר גם את המחשב לטלוויזיה כדי שאני אוכל לראות סרטים וסדרות שיש לי על המחשב- על מסך הטלוויזיה. יש לי שני סוגי כבלים (שאני לא מוצאת ביניהם שום הבדל, אין עליהם גם שום כיתוב) שביקשתי מהטכנאי טלוויזיה לצורך זה, אבל אני לא יודעת איך לחבר אותם- מצאתי מדריך באינטרנט, אבל אצלי יש שני זכרים ועוד שניים בצד השני שמחובר להם מעביר נקבה (כי בטלוויזיה יש חיבור של 21 פינים, והמעביר מוציא שש כבלים זכרים). איך אני מחברת בעזרת הכבלים האלה את הטלוויזיה למחשב? אני מצרפת תמונה של הכבלים, והמעביר של ה21 פינים.

PopPy

New member
כבל מעביר שאמור לחבר בין הטלוויזיה

למחשב.

אני חושב שזה מתאים יותר ל../images/Emo16.gif

תמיכה טכנית, אבל- לא הבנתי איזה חיבור יש לטלוויזיה שלך, ואיזה חיבור יש לך במחשב. את צריכה לחבר חיבור OUT במחשב, לחיבור IN בטלוויזיה- כשהחיבור במחשב זהה לחיבור הטלוויזיה (אלא אם יש לך מעביר מתאים). לפי מה שאני ראיתי, את צריכה לקחת את הכבל הצהוב, לחבר צד אחד ל-TV OUT במחשב, וצד אחד לכניסה בטלוויזיה. יכול להיות שאת צריכה כבל אחר, תלוי איזה חיבורים יש לך.
ניר

למעלה