אני לא בטוחה שזה הולם בפורום שלנו..

נועם m

New member
אני לא בטוחה שזה הולם בפורום שלנו..

נכון זה גרם לכם להיכנס?
בכל מקרה, זו לא תהיה "סתם הודעה שטחית על סקס" (השם ישמור), אלא דיון מעמיק (כמובן...) בתכנית שראיתי אתמול ראיינו מדען דני, שעשה מחקר על 10 התנוחות המענגות ביותר. המחקר הוא מחקר אקדמי רציני ומבוסס, שבו נבדקו זוגות נשואים/ מאורסים בלבד, באמצעות אולטראסאונד, בדיקה של כמויות הורמונים וכדומה. ובאופן מפתיע, נחשו מה התוצאות? - לגברים, התנוחה לא שינתה כהוא זה. הנאתם הייתה שווה לא משנה איך מיקמו אותם ביחס לבת זוגתם...
- לעומת זאת אצל הנשים, היו הבדלים ברורים בהנאה בין התנוחות. הקטע המעניין הוא אילו תנוחות הגיעו למקומות הראשונים:
למקום השני, תאמינו או לא, הגיעה ידידתנו משכבר הימים- המיסיונרית! הדבר הפתיע גם את החוקרים כי כידוע, בתנוחה זו הגירוי של הדגדגן/ נקודת הג'י מינימלי עד לא קיים. הסיבה לזכייתה במקום הגבוה היא העובדה שזו תנוחה מאוד אינטימית, בה בני הזוג נמצאים פנים אל פנים, וזה מה שגרם לתחושה הטובה אצל הנשים.
ובמקום הראשון: כפיות! בתנוחה הזו ישנו שילוב קטלני
של גירוי של נקודת הג'י, ואינטימיות מאוד גדולה: גם בגלל "אופי התנוחה", שמתקשר למצבים אינטימיים, וגם כי שוב, פניהם של בני הזוג סמוכים (ובל נשכח את הידיים החופשיות...)
אז מה המסקנה? שנשים נהנות מסקס, במיוחד כשהסקס הוא גם פסיכולוגי ורגשי: תחושות של קירבה ואינטימיות, עשויות לגרום להן יותר הנאה מאשר ההנאה שתיווצר רק מגירוי של נקודה כזו או אחרת בגופן... זה גם עשוי להתקשר לעניין הסטוצים המדובר למעלה: אישה שהקשר הרגשי חשוב לה בזמן סקס לא פחות, לא תמהר כל כך לחפש גבר לכמה שעות בלבד. וטיפ לבנים: צדקה מי שאמרה, שגם אם אתם מגיעים לסטוץ חד פעמי, בשעות המעטות שאתם מבלים ביחד, תנו לאישה שאתכם את ההרגשה שכרגע, היא הכי חשובה ונהדרת בעולם. לפי המחקרים, זה הולך מאוד להשתלם לכם

נועם m

New member
ברור

שבסופו של דבר יהיו העדפות שונות. לכל אחת יש מבנה שונה, ודברים אחרים שעושים לה את זה. הכוונה של המחקר הייתה להצביע על איזושהי מגמה, והוא אכן עשה את זה...

pain is MY love

New member
מממממהההההההה

אבל ממממממההההההההההההההההה כל כך כיף בכפיות?!?!?! לא מבינה אתם פיפל!!!

eithancambridge

New member
לא כפיות ולא מיסיונרית

אבל זה בטח סתם כי אני גבר... ולעניין, אני לא מאמין בתוצאות המחקר הזה. קצת תמוה בעיני, שכל הגברים במחקר התגרו רק פיזית, ועוד גברים שנמצאים במערכות יחסים. לעומתם, נשים התגרו בתנוחות עם גירוי פיזי מינימלי, רק בגלל הגירוי הפסיכולוגי. אני יכול לדבר בשם עצמי, שסקס סטייל סרט פורנו קשה בלי שום אינטימיות פשוט לא עושה לי את זה. מנגד, כמה בחורות שיצאתי איתן, יכולות ליפול בקטגוריה הראשונה של המחקר מבחינת העדפות במיטה. במילים אחרות, מה שאני מנסה להסביר, זה שתמיד יהיו גברים שאכפת להם רק ממה שמעמיד להם את הזין. אבל לעשות הבחנה כזאת חד משמעית?.

Dark Muse

New member
לדעתי זה אינדיבידואלי...

כל אחת מרגישה אחרת, כל אחד מרגיש אחרת... זה לא משהו שאפשר להגיד באופן כולל ש"זה עובד על כל אחת..." בעצם יש משהו אחד שכן עובד על כל אחת
אבל לא משנה.

drormeir

New member
התנוחה האהובה עלי: מסיונרית משודרגת

האישה שמה כרית מתחת לישבן כדי להגביה אותו ומרימה רגליים לכיוון החזה. ככה אני לא מתאמץ (אני אוהב להנות בסקס ולא להתאמץ). אגב... שלום אני חדש פה

Cobe Anan

New member
תגידו מה שתגידו על בנים..

אצלי חשוב החיבוק יותר מהכל. אני אוהב להרגיש שאני עם ... , לא סתם בתוך.

נועם m

New member
קרה בדיוק מה שחששתי שיקרה ../images/Emo13.gif

כשכתבתי את ההודעה הכוונה לא הייתה ליצור דיון על התנוחה החביבה על כל אחד (מעניין ככל שיהיה
), אלא להמחיש איזושהי תפיסה קיימת, שטוענת שאצל הרבה נשים, הרגש חשוב לא פחות (אם לא יותר) מכל השאר...

Piren

New member
את יודעת מה אומרים...

רוב הנשים צריכות רגש, והרוב השני צריכות פיזיות... בדרך כלל הרוב השלישי זה לא משנה לא
אגב, פוזות, לא פוזות, העיקר יש בחורה בפוזות האלו

למעלה