Lady of the masks
New member
אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון
אבל אודה מאוד לעצה.
אתחיל בכך שאומר שאני עובדת בתחום, שאני מאוד מאמינה בו, ומאוד אוהבת אותו.
בתקופה האחרונה היתי בתהליך של חיפוש עבודה מתמשך. התחלתי לעבוד לפני כחודש, במשרה שדורשת התחייבות (לא כספית, אבל זו עבודה שדורשת יציבות)
עכשיו, בעיקרון, אני בסדר עם העבודה הזו-היא לא מדהימה, אבל היא בסדר.
אחרי שאמרתי את כל זה-התפנה תקן במקום עבודה שהתנאים בו, מהמון בחינות הרבה יותר מתאימים לי.
וזו הבעיה, בעצם. אני לא בטוחה מה עושים.
אני רוצה להצליח בראיון העבודה-מנגד...להגיד שהתחלתי עבודה במקום חדש, ואז גיליתי על מקום פוטנציאלי טוב יותר...כמובן שזה לא בא בחשבון. אז איך מתנסחים? למישהו יש רעיונות?
ואז יש את הפן הנגדי, העבודה הנוכחית שלי...איך מסיימים את זה באלגנטיות? (כמובן אם זה יהיה רלבנטי ) בהתחשב בעובדה, בהתחשב בעובדה שאני כניראה אעבוד מול האנשים האלה במסגרת אחרת.
מה הייתם עושים? איך היתם עונים בראיון על השאלה המציקה..? מסתדרים עם המעסיק..?
אשמח לכל טיפ, וכל עצה.
תודה.
אבל אודה מאוד לעצה.
אתחיל בכך שאומר שאני עובדת בתחום, שאני מאוד מאמינה בו, ומאוד אוהבת אותו.
בתקופה האחרונה היתי בתהליך של חיפוש עבודה מתמשך. התחלתי לעבוד לפני כחודש, במשרה שדורשת התחייבות (לא כספית, אבל זו עבודה שדורשת יציבות)
עכשיו, בעיקרון, אני בסדר עם העבודה הזו-היא לא מדהימה, אבל היא בסדר.
אחרי שאמרתי את כל זה-התפנה תקן במקום עבודה שהתנאים בו, מהמון בחינות הרבה יותר מתאימים לי.
וזו הבעיה, בעצם. אני לא בטוחה מה עושים.
אני רוצה להצליח בראיון העבודה-מנגד...להגיד שהתחלתי עבודה במקום חדש, ואז גיליתי על מקום פוטנציאלי טוב יותר...כמובן שזה לא בא בחשבון. אז איך מתנסחים? למישהו יש רעיונות?
ואז יש את הפן הנגדי, העבודה הנוכחית שלי...איך מסיימים את זה באלגנטיות? (כמובן אם זה יהיה רלבנטי ) בהתחשב בעובדה, בהתחשב בעובדה שאני כניראה אעבוד מול האנשים האלה במסגרת אחרת.
מה הייתם עושים? איך היתם עונים בראיון על השאלה המציקה..? מסתדרים עם המעסיק..?
אשמח לכל טיפ, וכל עצה.
תודה.