אני לא בטוחה שזה ממש קשור לפורום

אני לא בטוחה שזה ממש קשור לפורום

אבל אני מנסה..
אני עולה לכיתה י'. רוצה מאוד להתנדב בתחום הרפואה. אני שוקלת את מד"א מול נוער מכבי למען הקהילה... מישהו מכם אולי יודע משהו בקשר לזה? מישהו התנסה פעם? מה ההבדלים העיקריים וכו'... תודה רבה. ואם זה לא קשור לפורום, ניתן למחוק את ההודעה. המשך שבוע נהדר!

תודה רבה. עיינתי בשרשור והוא עזר לי

מאוד.
הייתי שמחה בכל זאת להתייחסות לשאלתי. אבל בכל מקרה תודה רבה. שבוע קסום ובריא לכולם!

Seize the Day

New member
אני הייתי בשנה בנוער מכבי

ומציע שתלכי למד"א. מד"א אומנם עולה כסף, והקורס הרבה יותר ארוך. אבל, לאחר שהקשבתי לחוויותיהם של חבריי המתנדבים במד"א, והשוויתי אותם לחוויות שלי - מד"א עדיף בהרבה! לאחר נוער מכבי מצאתי את עצמי בחדר המיון לילדים בתל השומר מקפל כביסה ומתעסק בציוד במשך שנה שלמה. עכשיו, אחרי שסיימתי את השעות שלי נותנים לי לעשות דברים מעניינים, אבל במהלך השנה זה היה שעמום. בקיצור - אני מציע לך מד"א.

הקטע הוא שלי אין "שעות"

את המחוייבות האישית אני עושה במקום אחר, ואני באה מראש לעשות כמה שעות שבא לי, מתי שבא לי ואיך שבא לי..(עד כמה שהדבר יהיה גמיש.
) אני באה להתנדב סתם כך. לא למחוייבות אישית. יכול להיות שיתייחסו אלי אחרת?

kontsy

New member
כן, ולחיוב

כשאת באה כי את רוצה ולא ממחויבות הצוות ברב המקרים יתייחס אליך יותר ברצינות (התנדבתי בבי"ח במסגרת מחויבות ואח"כ מרצוני החופשי ויש הבדל לטובה) במיוחד עם את תרצי לדעת יותר, תדברי ותכירי כמה שיותר אנשים ועובדים במחלקה (לא רק את הרופאים) בהצלחה

yaser21386

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo206.gif אחחחחחח מד"א ../images/Emo9.gif

השעה 3:20 לפני הספירה אבל אני אכתוב. להתנדב במד"א זה לא רק שמתנדבים, אלא יתר על כן רוכשים ידע נרחב, מקיף ושימושי בעזרה ראשונה ובטיפול בנפגעים/חולים באופן ראשוני. תמיד יש אופציות לעשות השתלמויות ורכישת ידע נוסף ובכיף. עובדים מול גוף רשמי, לאומי ומוכר. מד"א זה לא רק לעלות לאמבולנס, זה גם כל מיני תפקידים שאפשר לתפוס, בין היתר תורנות במוקד השליטה והמבצעים בתור תורן מוקד שמקבל קריאות. במד"א ישנם אינספור אספקטים שניתן להתעמק ולהתרחב בהם. הסביבה לרוב נחמדה, עוזרת, צעירה ואוהדת. לי אישית זה אחד מהסיפוקים שהגעתי אליהם בחיי עד כה, מספיק הכבוד שמעניקים לך המסובים כאיש צוות רפואי כשיורדים מהאמבולנס בפניה למקרה כלשהו. אני מקווה שפחות או יותר הבהרתי חלק מהתמונה. לילה, בוקר ערב .... טוב. הרגע ובשעה זו אני כותב כי רק עכשיו הצלחתי לתקן את האוטו שהתקלקל לי על דעת עצמו מבלי שיבקש רשות.

למעלה