אני לא בטוחה שפה זה המקום אבל

ממוש

New member
אני לא בטוחה שפה זה המקום אבל

אנסה בכל זאת.. אני נשואה לבעל הכי מקסים בעולם ויש לי ילד ממש מתוק . יש מישהו בן 45 במקום עבודתי שתמיד היה מעיר לי שהחזיה שלי נראית מוזר או שהחולצה מעט עקומה הוא תמיד בא לוחץ ידי בחוזקה עד שאני מושכת את ידי בכוח רב והיום הוא בא למשרדי נישק את ידי , כשהמנהל שלי היה בחדר הסמוך למזלי { אחרת מי יודע מה היה עושה ?} ובא וליטף אותי בידיים ואמר לי : `` איזה מזל שאני פה וחבל שלא בא מוקדם יותר כי אני גורמת לו להרגיש טוב `` אמרתי לו שילך ממני ויעזוב אותי לנפשי.הוא הלך. הרגשתי כלכך רע. אני עדיין מרגישה רע מאוד בגללו. אבל למרות ההרגשה הרעה אני יודעת שאם לא אומר לו ``לא`` בבירור הוא לא יעזוב אותי לנפשי. ואני פוחדת. אני לא יודעת למה אבל אני מתחילה לבכות כשזרים נוגעים בי כך בלי רשות ממני. אז בכיתי. קשה לי מאוד לומר ``לא``. טוב נו, תגידו ``סה``כ 2 אותיות מה קשה פה ???`` אז אני מתאבנת במקרה הספיציפי הזה. נהיית כמו אבן ולא יכולה לזוז או לדבר. מה עושים? בעלי מבקש שאגיד למנהל שלי או לפנות למשטרה. HELP מירב

פלג^ר

New member
לפנות למשטרה לדבר כזה!הוא תקף

אותך?הציע דברים מגונים?ביצע אותם?

ממוש

New member
תודה שענית לי

הוא ליטף את ידי עם הרגשה ... שרק לבעלי אני מרשה לגעת כך. לומר למשטרה שליטף את ידי ? לא נשמע מגוחך ? לי כן. עזרתכם בבקשה. מירב

just say no

תתרחקי ממנו וזהו, אם הוא מתריד אותך אז לכי למשטרה . . . DJ made in israel

פלג^ר

New member
למען האמת חמודה יש פורום במיוחד

עבור זה.ומדוע אינך יכולה לומר לו לא לא לא קשהלך?

תשמעי משהו

תראי, באתי ללחוץ על פורום הורים וילדים ובטעות לחצתי כאן, וזו ההודעה שניתקלתי בה, אז בטח שלא אצא בלי להגיב. לדעתי זו הטרדה מינית. לפני כשמונה שנים, במקום עבודה שעבדתי היה מישהו שרק אמר לי, ``אךךך איזה שפתיים``. באותו רגע, לא חיכיתי, ישר עליתי למנהל העבודה ואמרתי לו את זה, הייתי נסערת מאוד. ואת יודעת מה? אולי הוא לא פוטר אבל מספיק לי שננזף לידי והתנצל בפני, זה למקרה הזה הספיק לי, ומאז לא שמעתי ממנו יותר, אפילו לא ערבתי את הבעל, ישר עליתי לבעל הבית והיה חסר לבעל הבית שלא היה עושה כלום. דעי לך, שעד היום, אני לא סובלת שנוגעים בי ולו בציפורן ללא רשותי, ואני גרושה, לא שייכת לאיש, אני לא חושבת שזה רק קורה לך, זה קורה לכולם אף אחד לא רוצה שיגעו בו ללא רשות. את יכולה גם להגיד לאותו בנאדם, ישירות ובלי פחד, שלא יעיז לגעת בך יותר. יונית ובהצלחה

newmom

New member
אני מבינה אותך.היה לי דרק כזה

שלוש3 שנים.תזהירי אותו שתפני למשטרה ואם ינסה שוב-תצרחי.לא לשתוק!

noam011

New member
אני חושב שאני מזהה את הסיפור

נדמה לי שזה אותו אחד שבהתחלה היה מציף אותך במתנות לך ולילד. נכון ? בכל אופן אני מסכים עם יונית בקטע הזה. אם הוא נותן לך הרגשה לא נוחה עד כדי כך, אני חושב שאת צריכה לאזור אומץ ולגשת לממונה ולומר לו או את או הוא. יתרה מזו, את יכולה להתייעץ עם עו``ד של נע``מת. כך תוכלי לפעול באופן מתוכנן. (זה למקרה שלא תהיה לך ברירה ותצטרכי להתפטר בעצמך. מישהו יצטרך לתת את הדין על כך)

lmerav

New member
בשום אופן לא המשך לסיפור!!!

הבחור ששלח לי מתנות חזר לגרמניה וממשיך לשלוח לי מתנות מגרמניה. היום בעלי מבין ואפילו מרוצה כי זה עוזר לנו. הבחור עכשיו צעיר בהרבה מההוא.. הוא דביק ומעצבן. אני מאובנת כשהוא מתקרב. אני נזכרת כל הזמן במה שקרה אז..מזמן מאוד ..אבל לא נשכח.. ופוחדת ששוב יחזור אלי כמו בומרנג. נכון היום אני גדולה, אבל כל כך קשה לי לפתוח את הפה, אלוהים לו יכולתי לספר למנהל שלי ,זה היה כל כך עוזר לי, אלי, לו יכולתי לומר לו ``לך ועזוב אותי`` אתם בטח לא מבינים למה קשה כלכך לומר לו ``לא`` ולומר לו ``לך`` או לומר למנהל או למשטרה אבל לצערי הרב עוד לא התגברתי על .. אז עכשיו אני מנסה להתגבר כנראה על שניהם. אני נסערת נורא רק מלשוחח על כך... אז תסלחו לי ... בייי מירב

למעלה