אני לא בטוח אם זה אקסטרים "parkour"

hagitoz

New member
PARKOUR

הי יאיר, תשמע, אני לא יודעת אם לקרוא לזה אקסטרים, אבל לפי הפרוש של אקסטרים שהכוונה ללא גבולות, אפשר לשייך את זה גם לזה תלוי עד כמה רחוק "הולכים עם זה" , בכל אופן, אני די מופתעת לגלות עוד תחום חדש שקיים בעולם ובזכותך גיליתי משהו חדש. נכנסתי לאתר שלהם ומדובר בתרבות חיים, אמנות התנועה שבראשיתה היא פילוסופיה, לההפך לחלק מהסביבה, דרך חיים ומחשבה, אפשר לתרגל זאת בכל מקום, כל מדינה, כל עיר , לא צריך ציוד ספציפי רק ביגוד בסטייל המסויים וללמוד את הטכניקה הבסיסית של התרגילים. בחור בשם סבסטיין פיתח את השיטה בפארק שלו ליד הבית עם הילדים של החברים שלו, זוהי תרבות חיים של יותר מ- 10 שנים. הם לא מאמינים באלימות, לא בקבוצות, לא בתחרויות ולא במנהיגים. בטח זה עדיין לא מספיק ברור לכם כמו שאני הייתי צריכה מספר שניות על מנת לקלוט במה מדובר :) כנסו ללינק של האתר ותלחצו על וידאו לראות קטעים, מה אתם אומרים על זה? סוג של אקרובטיקת אקסטרים לא?? חגית עוז

hagitoz

New member
PARKOUR בישראל

הי, טוב, מסתבר שיש בישראל :) כנסו ללינק,

natyh

New member
בהחלט כן

הייתי מציע לך דוקאללמוד קפואירה קודם אצל עידן הררי ברעננה כך תוכל להיכנס לעולם הסלטות והקפיצות בצורה הדרגתית ורגועה יחסית . קפואירה ברמות הממש גבוהות הולכת לכיוון של הפרקור בהבדל משמעותי אתה מתחיל באוירה מוגנת עם מזרונים ומתקדם בקצב שלך . הפרקור מאד אגרסיבי והוא למעשה ספורט שכונות לוירטואוזים אז אם אתה צריך ללמוד אז אתה אדם רגיל לא וירטואוז כמו רובינו ולכן הסיכויים שלך להיפצע גדולים יותר . לכן המלצתי לך על בטוח , בהדרכת מדריך מנוסה , ותאמין לי סלטה אחורה זה לא בדיוק פשוט , ובהחלט מסוכן . נתי

תרגילים מיוחדים

זה לא parkour, זהו סתם שילוב הרעיון של parkour הוא לעבור כל מכשול בלי להפסיק לזוז, כל הזמן תנועה וסלטות זה סתם שטות שהוסיפו אבל לא אכפת לי לעשות את זה

oryamn

New member
היום בערוץ אקסטרים

הייתה תוכנית על parkour... ניראה מגניב ומעניין

אם כבר מדברים על parkour

אז קבלו את הסירטון הזה... זה הדבר הכי מטורף שראיתי...חבורה של רוסים מטורפים אם אתם רוצים תסתכלו מהתחלה למרות הקטע המציק שיש באמצע, אם אין לכם סבלנות תעבירו קדימה ותסתכלו החל מהדקה השניה... מטורף לגמרי http://video.google.com/videoplay?docid=515642196227308929&q=russian+climbing

בלה בלה

ראיתי סרטון שזה בעצם ראיון עם מי שהמציא את הפרקור צרפתי אחד בשם DAVID BELLE. הוא בכלל לא מתלהב שם כמו בכל שאר הסרטונים, הוא לא עושה סלטות וכל מיני שטויות כאלה.(הוא יכול כמובן) זה יפה לראות את הדבר האמיתי...

למעלה