אני לא בטוח,שהשאלה קשורה לפה

AKAKAK

New member
אני לא בטוח,שהשאלה קשורה לפה

אבל הנה השאלה: שלום אני כותב פרוייקט סיום בתוכנה ויש לי טפסים(פורומים),שצריכים עיצוב. אז זה פורום מיועד לעזרה בעיצוב תוכנות או רק איכות(אמינות וכל השאר)? כי לא מצאתי,כזה בתפוז רק עיצוב אתרים.

עפר פרת

New member
הצעה

בפורום הזה תוכל למצוא אנשים שיודעים איך חלון צריך להראות ולהתנהג, אבל לא בהכרח מעצבים חלונות (טפסים, פורמים, דפים וכו'). למה שלא תשלח לנו תמונה של הטופס עם תעוד ותתן לנו להגיב עליו? רק אזהרה קטנה מראש - זה עלול להכאיב אם לא לוקחים את זה כביקורת בונה...

AKAKAK

New member
או קיי רק הטופס לא מעוצב בכלל

ואני צריך הצעות לאיזה גודל הוא יהיה ואיזה צבעים או תמונות,בהתאם למה שיש בתוכו,כי אחרי העיצוב התמונה של הטופס עוברת,לפלאש לבניית עזרה בפלאש(עזרה ויזואלית). אז אני יצלם את כל תמונת הטפסים,שכבר גמורים וישלח אותם בשירשור היום. למה צריך,את התעוד,אם אני שולח רק את תמונת הטופס ומה הוא מיועד לעשות?

vinney

Well-known member
המם...

עקרונית עיצוב זה לא נושא למתכנתים או בודקים. יש תורה שלמה איך מעצבים GUI, כמה פקדים כדאי לשים בעמוד, איך לקבץ אותם, וכו, וזה בד"כ מאוד מוכוון לביזנס. אחרי שעיצבת, הבדיקות יתמקדו באם מה שעשית מתאים למה שנדרשת לעשות בעיצוב, ופה אנשי הבדיקות יבואו לידי ביטוי. כך שלא כל כך ברור לי מה אתה מנסה להשיג בפורום הזה דווקא. דווקא בפורום בוני אתרים יכולים לעזור לך יותר, כי הם הרבה יותר מנוסים מבחינת עיצוב GUI, אז לפחות הכוונה תוכל לקבל מהם. זאת דעתי על כל פנים

AKAKAK

New member
איך אני מוצא את תורת המעצבים GUI?

או יותר נכון,איך היא נקראת או איפה יש אתר,שיש בוא הסבר אליה. בגלל זה,אמרתי,שאני לא בטוח,שזה שייך לפורום זה או לאחרים.

ScrollLock

New member
"תורת המעצבים" על פי מיקרוסופט

לדעתי, רק מיקרוסופט ו-IBM מנהלות ממש "תורה". את זאת של מיקרוסופט אפשר לראות ב-MSDN. את של IBM לא מצאתי (עדיין).

למעלה