אני לא בטוח שזה המקום לשאול,

freak2100

New member
אני לא בטוח שזה המקום לשאול,

ואם לא תפנו אותי למקום אחר, אבל בינתיים אני אשאל כאן: אני בן 14 ואני בונה אתר ביחד עם עוד כמה חברים שלי. יש לי ניסיון בבניית אתרים כבר כמה שנים, ואני בונה אתר רציני (מנסב לפחות. יעני לא אתר "האתר הכי טוב ברשת!" ולא אתר "אתר פ33ות שיש בו הכל" ולא דברים מהסוג הזה) האתר עוסק במחשבים: תמיכה טכנית, הורדות (חוקיות!) מדריכים וכו´. אז מה שאני רוצה לשאול זה על פירסומות ובאנרים באתר שלי (למרות שבינתיים אין לי, אבל אני משתדל לבנות אותו עד לתחילת החופש הגדול). אני יודע שאתרים גדולים מרוויחים די הרבה כסף מהפרסומות באתר שלהם, ואני מעוד מקווה שגם אני אצליח. אבל השאלה היא איך כל זה הולך, בהתחשב בזה שאני בן 14? מה עם מס-הכנסה, קבלות וכו´? שאלתי את השאלה בפורום אחר (לבניית אתרים) ומישהו אמר לי שאני צריך לפנות לכל מני מקומות וכל מני דברים... מה אני צריך לעשות? תודה!

רוב האתרים שאני מכיר, לא מרוויחים

אלא מפסידים. נכון שיש להם מחזור ושמקבלים כסף מפרסומות, אך רובם הפסדיים. בכל מקה, בהנחה שאתה כן תרוויח, יהיה עליך לשלם מס הכנסה, ולהירשם כעוסק, יתכן ותוכל להירשם כעוסק זעיר ולא כעוסק מורשה. כמובן שתוכל לקזז הוצאות ביצור הכנסה. אני מציע שלגבי הפרטים הטכניים תשאל בפורום ראיית חשבון. בהצלחה.

למעלה