אני לא בפורום אבל כנסו

אני לא בפורום אבל כנסו../images/Emo9.gif

אנשים אני רוצה להגיד לכם שאלון אבוטבול בנאדם מדהים
ואני לא יודעת אם אתם יודעים שערוץ הילדים הפיקו סרט "שיעור חופשי" אלון משחק שמה והייתי איתו בצילומים (ניצבת
) והוא אחלה בנאדם
. אמנם לא יצא לי לפגוש אותו המון בגלל שהמזל לא שיחק לי ובצילומים קיבלתי חום אז לא באתי
אבל תדעו לכם שהבנאדם לקח לחמניות והוא עשה לנו ג'אגלינג
ועשה צחוקים
ובקיצור הבנאדם אחלה

qt1

New member
אהלן קמילה../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif

תודה על ששיתפת אותנו, באמת כתבו כאן משהו על אלון אבוטבול וערוץ הילדים, כייף לך שהיית ניצבת וכייף לנו שבחרת לשתף אותנו בכך שהוא איש מקסים.
לך
שבת שלום
על מה הסרט?

קודם כל שלום גם לך../images/Emo24.gifאז ככה..אנ

אני לא יודעת עדיין על מה כל העלילה כי כמו שסיפרתי אני ניצבת וגם לא בנו הכל בימים שהשתתפתי..אבל כמה דברים: קודם כל הצילומים היו בתל אביב בתיכון אירוני ב' משהו כזה, וליד התיכון היה מפעל פיס שמה גם צילמו מקום מדהים. אלון אינו משחק בתפקיד הראשי, התפקיד הראשי הוא של 4 ילדים (מקסימים גם אגב
). בתכלס יש להקה שהיא מתמודדת לאנשהוא אם אני לא טועה ומאיזשהיא סיבה הם צריכים מישהו שיעזור להם להתכונן (ואלון כאילו אמור לעזור) אבל אני לא כל כך יודעת...אז לא לתפוס אותי במילה, חוצמזה שלא יצא לי להיות הרבה ימים בגלל שחליתי..אממ מה שכן שהייתי חולה אז לא צילמתי אחת מהסצנות שאלון השתתף בה שהוא צריך להכנס ואז בחוץ הוא קרע אותנו (בין היתר גם עשה ג'אגלינג עם הלחמניות) ותדעו שהאווירה הייתה ממש טובה והוא אחלה באמת
ואני מניחה שאני אבוא לראות את האירוח איתו
. אם אתם רוצים תמונות שלו או של שחקנים אחרים מהסרט יש לי כמה
אז תגידו לי..ואם אתם רוצים לדעת מתי הסרט ישודר יודיעו לי בהפקה ואני אוכל להודיע לכם, למרות שאני מניחה שגם יהיה פרומו אבל איך שבא לכם
. יום טוב לכולם
ואם אתם רוצים לשאול עליו שאלות אני אשמח לענות על מה שידוע לי.

qt1

New member
קמילה תמונות אם יש לך אז בכייף../images/Emo13.gif

בטח התבאסת כשחלית אה? מה היה לך? לא ידעתי שאלון יודע לעשות ג'אגלינג עם לחמניות
איזה עוד שחקנים משחקים בסרט? אחלה לך שהגעת לשם בתור ניצבת , בטח יקראו לך לעוד תפקידים, עושה רושם שנהנית וזה הדבר הכי חשוב בשורה התחתונה, מקווה שבפעמים הבאות לא תהיי חולה, אין לי שאלות על השחקן אבל תודה שאת מציעה לכתוב, אולי לאחרים יש שאלות. כתבתי קודם שאני לא מכירה את השחקן אלא את הדמות שהוא מגלם בשבתות וחגים , האורח שמגיע זה השחקן שמגלם את הדמות זה מעניין אה?
נחמד ככה כשהדמות שאת צופה בה מורידה מסיכה ואת משוחחת עם האדם שמגלם את הדמות... יופי שבאת

../images/Emo9.gifאז ככה ..

באחד הימים המכונית שאוספת את הניצבים באה לאסוף אותנו בשעה 5:40 לפנות בוקר ואני ישנתי מאוחר כי חברה שלי (גם ניצבת) ישנה אצלי ולא הצלחנו להרדם אז לא הרגשתי משהו שהתעוררתי ב-5 להתארגן..
אז אמרתי שבטח כי מוקדם ואז בצילומים התחיל להיות לי חום אבל עד הצהריים לא ידעתי כלום כי לא אמרתי למישו מהצוות לבדוק אם יש לי
ואלכסנדרה (אחת העובדות החמודה שמה
) ואז שהיא ראתה שיש לי חום אז היא רצתה שאני אלך הביתה אבל התעקשתי שלא.. ואז נתנה לי כדור והודענו לאמא שאם אני לא ארגיש טוב היא תשלח מונית שתיקח אותי. בצהרים שלא אכלתי כלום ועלה החום אז כבר לא הייתי מסוגלת והכריחו אותי לאכול כי לא אכלתי כלום ורק הצטלמנו אז אכלתי (ולפני זה אלון עשה לי ולעוד 2 בנות ג'אגלינג ואגב בסוף הוא הפיל את אחת הלחמניות
) והרגשתי שאני הולכת להקיא, אז ביקשתי כבר ללכת הבייתה ונרדמתי באוטו, בבית הקאתי
והייתי חולה כל הזמן שנותר לצילומים (יומיים אחרונים
). אממ משחקים יגאל אדיקה, אלון, ועוד כמה שאם את רוצה אני אברר את השם, רובם לא מפורסמים יש כמה והילדים כולם לא מפורסמים לפחות לא הכרתי אותם, אבל הם אחלה ילדים
..
אני מקווה שהשיחה איתו אחרי הפרק האחרון של שבתות וחגים תיהיה מוצלחת ואני אשתדל להיות נוכחת

אני לא מצליחה לעלות, אם מישו ירצה ל

ליצור איתי קשר ושאני אשלח לו תגידו לי והוא יוכל להעלות לפורום..אני מצטערת
אבל אם אתם רוצים תגידו

qt1

New member
אולי הן גדולות מדי...?

יש אפשרות להקטין דרך האיסיקיו, תנסי להתחבר לאיסיקיו של זואי, המנהלת השותפה שלי, אני מקווה שהיא אוןליין היא מקטינה את התמונות תוך שניות, תשלחי לה מסר, יש גלריה של אלון אבוטבול ותוכלו לשלוח את התמונות לשם.
והמון המון

zoeid

New member
../images/Emo8.gif

שלחתי לה מסר עם המספר, ברגע שתשלח אני אעלה לכאן

../images/Emo24.gifאני אתן לך את האייסי שלי בגל

בגלל שלא מצליחה לקרוא מסרים בחודש האחרון..לא יודעת למה שאלתי גם בתפוז משוב ולא עזר מה שאמרו
אז הינה- 284-797-944

zoeid

New member
עוד אחת, ותודה לרותם ששלחה ושיתפה

אותנו בתמונות של אלון

qt1

New member
../images/Emo51.gifקמילה ו../images/Emo51.gifזואי../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

יופי של שיתוף פעולה
, איך קוראים לשחקן השני שם? לא זוכרת את השם שלו. מי עוד היה שם? אלון נראה לי קצת עייף ורזה, כנראה שאין אוכל טוב מאז שבתות וחגים
מקווה שיכבדו אותו במעדנים כשיגיע ל
, כמו שאני מכירה את החבר'ס, הם מפנקים את האורחים שלנו חבל"ז...

למעלה