אני לא גודזילהההההההההההההההההה
הי לכן בנות ! אז ככה
הי אמנם אני לא כל כך טובה בלהגיד כפרה אבל קרה לי אתמול בלילה מקרה מעניין שחשוב לדעת. הייתה בחורה שהתכתבתי איתה כבר כמה שבועות טובים, בכלל לא על קטע של לסביות אלא על דברים אחרים, בדרך גם התאהבתי בה קצת ו'התוודתי' לפניה וכל זה והיא בכלל לא הייתה בקטע, ממשיכות להתכתב הכל טוב ויפה ואז עברנו לטלפון מה שחשוב לציין שלמרות שהיא נשמה טובה וטהורה לא היה ביננו שום קטע לסבי סתם ידידות נפש שהשתדרגה לה אט אט למקומות פחות וירטואלים ומקלדתיים ויותר טלפונים וכך אתמול בלילה עשינו את ה'שיחה הראשונה' שלנו אחרי חודשיים מאד אינטנסיבים של התכתבויות ההתכתבויות עצמן היו פיגוז אורגזמה מפץ גדול מבחינת התובנות שכל אחת מאיתנו הגיע על עצמה ואיכשהוא אנחנו מדברות מגיע תור השאלה הגדולה שאני חושבת תמיד קיימת אצל אנשים וירטואלים- אז איך דמיינת שאני נראית? שאלנו אחת את השניה. אתם יודעים מה היא אמרה לי?????????????? שהיא דמיינה אותי גודזילה- גדולה, גרומה, שמנה ברוחב ובגבוה, מן כדורסלנית- חצי חיית פרא כזאת {וכמובן שחומה
) הייתם מאמינים? אני העדינה המלאכית הטהורה {נו טוף לא להגזים בנשייות שלי
) אאאאאאאאאאאאאאאאאבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע גררררררררררררררראיחחחחחחחחחחחח אתם קולטות? כאילו דהההה ביגלל שהיא חשבה שאני לסבית כלומר אני כן היא שייכה לי מראה גוזדילי
הי לכן בנות ! אז ככה