אני לא האמנתי לעיני

אני לא האמנתי לעיני

וזה לא בהאחזות הנחל בסיני אלא על החוף המדהים של הצוק המרהיב שמורת הטבע הפראית שחובקת את המפרצון ליד הבית שלי כמה מילים לפתיחה החוף שלנו הוא חוף פרטי של השכונה בת 60 הבתים בה אני מתגוררת מזה מספר חודשים וזה אומר אין מציל אין סככה אין שירותי חוף וגם רק אנחנו מנקים את החוף וזה לגמרי בסדר חרף מיסי המועצה הגבוהים משום שזהו חוף כל כך יפה שבא לבכות וגם לנקות וגם לקרצף במיוחד אחרי הסופה התחיל הקיץ מספר מתרחצים לא גדול פוקד את החוף (המפרצון כולל באחריות בריכה טבעית עם מים רדודים עם נוף של שוניות שמזכיר את כל החיות בגן חיות קסם של ממש) ומשאיר אחריו את מה שמשאיר אחריו הישראלי לפני שהוא מקבל מינוי של שגריר בחסות אל על והנה, לפני מספר שבועות מישהו הקים סוג של סככה נטה שני אוהלים מחצלות שני כסאות נוח שלקוחים שישר מהתוכנית "החיים היפים" וככה החברה מבלים את הקיץ אני מתבוננת בהם מהצוק בכל יום כשאני בדרכי אל הים עם צמד הכלבים והיום רותקתי למקומי שיפשתי את עיני לא האמנתי הזוג, גבר ואישה עם שק פלסטיק ענק בלי בושה ניקו את כל החוף ואני מתכוונת לא בשטח הצמוד אל החושה שמקסימה שהם יצרו אלא לפחות 200 מ' לכל צד בזריזות בדבקות ביד בטוחה נכבשתי ואם שאלתי את עצמי מה זו אהבה קבלתי תשובה הם מחזירים אהבה לחוף שאוהב אותם כל כך ומלטף אותם ביופי קמאי ומאפשר להם את הסוטול הכי מדהים שיש אין לי ספק שאם לא הייתי גרה כאן הייתי מיד מציבה אוהל לידם ובהחלט - מנקה בדבקות את החוף

אלמרה

New member
יא!! כמה מרהיב התאור שלך...

ואנשים טסים כל כך רחוק ומסתבר כי גן העדן נמצא כל כך קרוב. את לא צריכה לספר לכולם (רק לי בסוד ורצוי במסר פרטי
) איפה הצוק הזה? החוף? מבטיח לנקות אותו גם... בכלל ארצה אולי רק לבקר בלי להתנחל...

אלמרה

New member
הי רק אני בקשתי. את מארגנת כבר מפגש

צוקי ים... עכשיו אני צריך מפה... ופינה לעמוד מולה עם הפנים לקיר לשלוש דקות...

תראה אלמרה, הייתי בשמחה מזמינה

את כולם אני רק לא מאמינה שצריך לצאת מהאנונימיות החביבה השורה בפורום הזה צוקי ים נמצאת צפונית לנתניה לפני מכמורת היא כל כך קטנה שאם נושמים נשימה מיותרת מדלגים עליה

אלמרה

New member
שכנה שלי!!! ואני יליד נתניה....

צפונית לחבצלת? איפה זה אם את לא מגלה לי כעת אני מניע ת'אוטו ונוסע לחפש עכשיו!

עלמה 3

New member
וואוווו זה נשמע משהו,

גם לי תגלי בסוד. אני מהאזור וקבועים בחוף בית ינאי.

אש אש

New member
וואווו לכתיבה שלך,לתיאור

הייתי מגיעה לו הייתי עם מחשב נישא

אלמרה

New member
אף אחד לא מגיע לחוף הזה שלי עם מחשב

בחוף שלנו ("יEקEקה בחוף של טרמפטוני יש הערב מסיבה...") לא מכניסים זהום כזה... שום מחשב נישא נייד, או אלקטרוני... על הלאפ שלי! מה חשבתם שלא טסתי בלילה לבחון את חן המקום? זה על יד הבית שלי! יותר נכון לא רחוק מהיכן שגרתי בצעירותי, אז רק פרדסים ומטעי אקליפטוסים הפרידו בין הבתים הצפוניים של נתניה לשם לצוקים ההם. ואין אין עליו על החוף הזה, על השרון וחבצלותיו ו.. נר הלילה החופי....

אלמרה בוש והכלם

היית בסביבה ולא טלפנת לא יפה האמת היא שאתמול לא הייתי בבית אבל בפעם הבאה שאתה עורך גיחה תזמן אותה לכיוון השקיעה השקיעה כאן הכי קרובה לשקיעה בפוקט (תאילנד) ומי שהיה יודע למה אני מתכוונת

שילה1

New member
מקום מדהים,ללא צל של ספק,דורש

התייחסות מכובדת,כפי שנהגו בני הזוג. והכתיבה..עשתה לי חשק לעוף ישר..עד אלייך! יום טוב האם של איתי,ולכולם גם!

את מקסימה כדרכך

את מוזמנת לפרוש כנפיים להכניס את המפתח לסוויטצ ולהגיע בכל עת אל תשכחי בגד ים

שילה1

New member
בגד ים תמיד איתי ועליי..וכשאגיע-

אם וכאשר-אעשה זאת בשקט,וכמובן שלא בגפי. חן חן לךעל ההזמנה. מבטיחה לשמור את המקום נקי ויפה.

אש אש אני מודה לך

את יכולה בינתיים לפנטז וכשתרצי להגשים שהרי אין דבר העומד בפני רצונך את תמיד מוזמנת

לביאתי המתוקה

צוקי ים יריקה דרומה מחוף ינאי אין מסעדה (מביאים סדביצים מושקעים מהבית שלי) אין רעש יש רחש את מוזמנת

למעלה