אני (לא) התאהבתי

רקאסה

New member
אני (לא) התאהבתי

דברתי אתו בטלפון. אני לא יכלה לומר שהיו לי פרפרים בבטן, אבל כן יכלה לספר שצחקתי הרבה. זה כבר סימן טוב. מין שיחה מהירה וזורמת על כלום. אני שואלת כמה שאלות סטנדרטיות של טרום בלינד דייט והוא קצת מתחמק. אחר כך פתאום מספר בבת אחת, שיש לו עבודה קצת שו-שו (אני מחליטה שזה מסביר את ההתחמקות הקודמת שלו). הוא רוצה להפגש עכשיו. (זה היה לפני כמה ימים, אז הוא רצה להפגש עכשיו....). אני עוד לא סגרתי את היום שלי. השיער שלי רטוב. יש לי מיליון כלים בכיור. צריכה לעשות כמה טלפונים. הוא לוחץ. אני בשלי. קובעים למחר. אבל רגע....מחר זה יום של רקודי עם, הוא לא בטוח שהוא יכול להפגש איתי. אני לא הוזמנתי לרקודי עם (לזכותו יאמר ששאל אם אני רוקדת, אמרתי שמאז הצבא לא. וגם לא רוצה. לעומת זאת יש כמה רקודי עמים שמאוד חביבים עלי, כגון סלסלה. כבר מזמן לא פגשתי גבר שרוקד סלסה. אוי....כמה אני רוצה כזה........). רקודי עם או אני, קשה לו להחליט. בסדר אני אומרת לו, תעשה מה בראש שלך, אבל תודיע לי, אני אעשה תוכניות אחרות למחר. למזלי גדלתי על קוסמופוליטן (טוב, לא ממש גדלתי עם, אבל בת דודה שלי פעם היתה באמריקה והביאה כזה לארץ שהיינו צעירות, אז אני יכולה לומר בלב שקט שראיתי את העתון בנעורי) ואני יודעת כמה חשוב לשדר לגבר שיש לי חיים משלי. לא בטוח שיש לי חיים, אבל יש לי מנוי למועדון כושר, תמיד יש לי נעלי ספורט באוטו, ותמיד אני בדרך לשם (לא תמיד מגיעה, אבל זה ספור אחר). לפנות ערב הוא מתקשר, מודיע לי שעשה מיליון תוכניות לערב (תוכניות שלא כוללות אותי). בסדר. אני בדרכי למועדון הכושר. אבל הוא רוצה בכל זאת לראות אותי. לחמש דקות. הסדור הזה של להפגש לחמש דקות מאוד משפיל בעיני. אין לי מושג איך הפך לנורמה בבלינד דייטים. אני חושבת שאם שיחת הטלפון היתה בסדר אני אשב עם הבחור לשתות קפה, גם אם הוא איש ירוק עם קרנים. אבל האיש מתעקש, גם שאני מסבירה לו שאני לא אוהבת את הסדור הזה. בסוף אני פשוט מתעייפת, ואומרת בסדר, חמש דקות. קובעים מקום. בדרך כלל הגברים ידאגו לסיטואציה בה יראו אותי הולכת, כדי שיוכלו לשפוט אם התחת שלי לא גדול חס וחלילה בסמ ממה שהם רוצים, אבל אני הגעתי אחריו, והוא זה שהלך לכיוון המכונית שלי, והוא נכנס למכונית שלי, והתישב לידי. דוקא נראה נחמד. אני מחייכת אליו. הוא מתחיל ללטף אותי.דקה אחרי שנכנס למכונית. מעסה לי את הראש, לכיוון העורף. נורא מוזר לי. אני כזאת שלא אוהבת שנדחפים למרחב שלה, אבל דוקא נעים לי. כל כך נעים לי שאני חושבת שאשמח להפגש אתו, פגישה אמיתית, פגישה שאף אחד לא רץ ממקום למקום. אין אפשרות כזאת. הוא רוצה לבלות אתי את הלילה. אני רוצה בית קפה. לא מצלחים להתפשר. קבענו למחר. (זאת אומרת להיום). מי רוצה לנחש האם שמעתי ממנו?

אוףףף

האמת? כל ההשתלשלות נשמעה כפיזית לגמרי מצידו (לפחות על פי מה שסיפרת), אז מכיוון שזה לא הראש שלך (עד כמה שהבנתי) אל תתעצבי לך, תשאירי לגמרי אצלו את שלו, ותמשיכי להתעופף לך קדימה בהתנסויות חדשות.

נגוהות

New member
אינסטנט

אינסטנט בליינדייט, הכרות חפוזה, ממהרים..לאן? הבליינדייט האחרון שלי מלפני שנתיים הצהיר שהוא נפגש לחמש דקות מתחת לעמוד תאורה, בעמידה, אם מוצא חן שותים קפה יחד ואם לא - כל אחד לדרכו...נשמע ממש לא מפתה, אבל מה, חשבתי- יאללה, נשמע מעניין בטלפון, מה איכפת לי, שני מטר מהבית, בחרתי את העמוד הקרוב ביותר... טוב, היה מעניין, היה מצחיק, נהנינו, רק מה, הוא לא סיפר שהוא נשוי, משהו שצץ תוך כדי שיחה. אמרתי יאללה ביי וסה טו. מה זה ההתנפלות הזו? האיש היה מורעב?

seeyou

New member
הכרות חפוזה?../images/Emo138.gif

סופגניה היא טעימה רק כאשר היא חמה!!!! אם היא גם טעימה זה סיפור אחר!

חבל.

יהיו אחרים. לא כולם כאלה . לא כולם יראו בך רק יצור שנועד למטרה מינית ומיידית. יהיו גם כאלה שיסתכלו לך בעיניך ויראו את היופי הפנימי ויתענינו באישיות שלך, במה שיש להגיד ומה את חושבת, מרגישה ורוצה , בטרם הענין של האינטימיות הפיזית בקשר יעלה. לא כולם מחפשים רק סטוצים. תשארי אופימית. אני אומר את הדברים כי מסיגנון הכתיבה שלך, מאחורי המילים, עולה תחושה שהדברים נכתבו מתוך הלך רוח של השלמה שקטה ואובדן האמון שיכול ויהיה אחרת.

seeyou

New member
תודה!../images/Emo140.gif התחלת סיפור מרתק!

ממש קיבלתי "מצב רוח" ועוד בבוקר קריר לפני החג...סימן שילך לי טוב היום! מאחל לך בהצלחה והרבה כושר!(זה בדרך כלל מעלה את המחשבות החיוביות שבאדם! הכנת סופגניות? ייתכן שהוא ירצה.... keep smiling יוסי

לא ליטה

New member
../images/Emo24.gif

(למישהו יש מושג למה מתעקשים לעשות את האייקונים של החיבוק בצורה המוזרה הזו של יצורים חסרי צוואר עם אזניים-ידיים?) אני איתך, רקאסה. שיטת חמש-דקות-מבט-חטוף-סקירת-סחורה מחרידה בעיני. למזלי, אף אחד עוד לא ניסה ליישם אותה עלי, אבל אני מאמינה שנסיון כזה היה פשוט חוסך לי את החמש דקות ומבהיר מיידית שזה לא בנאדם שאני רוצה להכיר. והאיש ההוא, אם יורשה לי, לא נשמע לי הפסד גדול. ואני יודעת, לפעמים רוצים רק לצעוק - דייייי! ולשאול איפה הוא, לעזאזל, האיש שיחבק אותי בפשטות, שידבר איתי ויקשיב לי ומה כבר ביקשתי? שיהיה לי טוב? ואין לי תשובה טובה, רק המון אמונה שהאיש הזה יגיע אלייך יום אחד, ברגע שלא תחכי לו בכלל (ורק הלוואי שזה יהיה בקרוב).

רקאסה

New member
חמש דקות

הכי נורא שלמדתי שיש גברים שמשתמשים בשיטת החמש דקות, אבל בלי לספר לגברת. קובעים להפגש, ואם לא מוצא חן בעיניהם, פשוט הולכים. ספרתי פה על אחד שעשה לי את זה. האיש עם הפרצוף הכי רע שראיתי בימי חיי. שמחתי מאוד שהייתי שמנה-רזה- גבוהה-נמוכה (או משהו) מדי.

noa128

New member
ואני דווקא רואה את המבט

המשועשע / ציני שלך בסיפור הזה רקאסה.. או שאולי פספסתי.. מרגיש לי שלא היה כאן איזה עצב גדול, יותר סקפטיות שלך מלכתחילה - כאילו מראש ציפית ממנו למשהו כזה.. ולי תמיד חסר בקטעים כאלה, את הגברים שיקומו ויגידו - "היי, זה יוצא מן הכלל כזה בחור - לא כולנו כאלה".. לא את ההשלמה שה"אחרים" הם היוצאים מן הכלל ההוא שעשה מהבליינדייט 5 דקות נורמה מקובלת ואטומה. ... ??

למעלה