אני לא זוכר מי, אבל יש כאן אחד

kyle

New member
אני לא זוכר מי, אבל יש כאן אחד

שנורא אוהב את דובאי..... בכל מקרה, מי שרוצה, אני יכול להביא לו במייל 19 תמונות של דובאי. הנה אחת
דרך אגב, מאיפה שזה בא יש גם הרבה תמונות מערים גדולות אחרות, כגון: סינגפור, שיקגו, ניו יורק, שנחאי, הונג קונג (נדמה לי), פראנקפורט, ועוד...

kyle

New member
ואני חייב להוסיף...

התמונות עלו בגלל שתי סיבות: 1 בגלל שכמה פה אוהבים את דובאי 2 בגלל שבא לי לעצבן את בן...

kyle

New member
ייאאלללה!

אני מקוווה שזה עזר! עשיתי את זה בשביל להעביר את ההודעות שלי למעלה! וכדי שזה יהיה בטוח: "בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה" "יאדה יאדה יאדה יאדה יאדה יאדה יאדה יאדה" "אצטרה אצטרה אצטרה אצטרה אצטרה אצטרה אצטרה" "בן - יא מעצבן"

stan_southpark

New member
בוא למשרד מייד../images/Emo123.gif

1) עצבנת אותי 2) אתה קרציה 3)אני אשים תמונות של קנדהר וקבול

TheIllustrator

New member
LOL ../images/Emo6.gif

יא שטותניקים... LOL
אתם מזכירים לי את פיירמן אחי ואותי! LOL

kyle

New member
שמתם לב למשהו מוזר?

רוב (וממש! רוב!) גורדי השחקים בדובאי מסודרים על שדרה אחת. מישהו תיכנן את זה? מה זה, כולם שותפים שם?

danezeq

Member
זה יפה לפי דעתי

אני ואורן אלה שאוהבים את דובאי רק שאורן אוהב את מלון בורג´ אל ערב (זה השם?) ולפי דעתי זה המגדל הכי מכוער בעולם ובדובאי בפרט

א.א.אפל

New member
היה על זה דיון לא מזמן

בדיוק על הנושא הזה- מה יותר יפה- מגדלים מסודרים (ראה מרכז הטקסטיל בת"א) או ללא סדר (בורסת היהלומים לדוגמה...)

danezeq

Member
אני יודע ../images/Emo13.gif אני העלתי אותו ../images/Emo6.gif

אני היחיד שאוהב מגדלים בנויים בצורה מסודרת וכולם פה ללא יוצא מהכלל (לא?) חושבים ההיפך ממני

איילת29

New member
danezeq :)

על טעם ועל ריח... זו זכותך המלאה...! יש מגדלים מלבניים ומסודרים, שגם אני אוהבת.. ועל כך אפרט מחר... חג שמח ולילה טוב

איילת29

New member
המלבניים המסודרים

יש כמה יפים בעיניי.. AT&T Building , New York של האדריכל פיליפ ג´ונסון Seagram Building, New York של האדריכל מיס ואן דה- רוהה (יחד עם פיליפ ג´ונסון) Hancock Tower , Boston של I.M Pei ועוד... איילת.

TheIllustrator

New member
אז ככה...

בניין AT&T לשעבר(SONY BUILDING כיום), הוא לחלוטין לא בניין רבוע. הוא מעוצב בסגנון משולב, עם גג מאד ייחודי בסגנון צ´יפנדייל. ייתרה מכך, המהות שלו שונה משני הבניינים האחרים שציינת מאחר וסגנון הבניה, וסוג החומרים, שונה לגמרי, מה גם שהתקופות שונות(ה-SONY BUILDING הוא החדש ביותר מבין השלוש). לגבי שני האחרים... ללא ספק שתי דוגמאות אדירות לעיצוב נפלא של גורדי שחקים "קופסאות". הם גם יפים וגם מאד מקוריים לתקופתם. (הסיגרם גם קבע אמות מידה חדשות בתחום... את בטוח יודעת על מה אני מדבר
).

למעלה