אני לא זוכר שם של ספר אחד - בבקשה

on drugs orange

New member
אני לא זוכר שם של ספר אחד - בבקשה ../images/Emo53.gif

אז ככה הלכה העלילה: סופר אחד מנסה לכתוב אוטוביוגרפיה על סופר מוכשר מאד שחי במאה ה18 אבל הוא לא מצליח למצוא פרטים על המשורר/סופר הזה כאילו הוא פשוט הופיע לו.. הסופר שכותב את האוטוביוגרפיה מקבל הזמנה מאיזה מדען לפגישה , המדען אומר לו שהוא מרכיב קבוצה של אנשים שתסע חזרה בזמן למאה ה18 לשמוע הרצאה מן המשורר והוא רוצה לשכור את הסופר לשמש כמדריך. אוקיי הסופר יוצא ופה העלילה מסתבכת , הסופר נתקע במאה ה18 , מתחיל מריבה עם כמה צוענים , בעוד איזה מן חבורת קסמים ממצרים מנסה להרוג אותו...בסוף (אחרי כמה מסעות בזמן) אנחנו וסופר מתגלים שהוא בעצם המשורר מהמאה ה18... אז איזה ספר זה
מישהו מכיר? זוכר? יודע?

Boojie

New member
בהודעה שמעלי ספוילר ל"שערי אנוביס"

של טים פאוורס. בוא נגיד שאם לא הייתי זוכרת את זה, הייתי מרגישה ממש לא נעים... ואגב, הוא לא מנסה לכתוב אוטוביוגרפיה של סופר אחר, לאור העובדה שאם זה סופר אחר, זו חייבת להיות ביוגרפיה. לא משנה הסיבוכים בהמשך...

on drugs orange

New member
אהה תודה על העזרה

ד"א אהבת את הספר? (מנסה להתחיל דיון) *מצטער שלא שמתי את האייקון של הספוילר...אני עוד לא רגיל למנהגי הפורום כל כך חוצמזה חשבתי שאם אני מבקש שיגידו לי מה השם הספר מן הסתם אני עומד לכתוב את העלילה*

Boojie

New member
כן, אהבתי אותו מאד.

(לשם הגילוי הנאות אציין שגם תרגמתי את הספר הזה...) בתור התחלה, אני מאד אוהבת ספרים שעוסקים בכישוף מודרני (כלומר, לא הוגה בוגה מסביב למדורה, אלא כישוף כמו שהוא אמור להיות באמת בקרב המסדרים שעוסקים בזה עד היום), בהיסטוריות סודיות, במיתולוגיה המצרית... בקיצור, בספר הזה היו המון דברים שאני אוהבת, מחוברים בצורה מצוינת.

mermit

New member
נו, אז קראת כבר את מסדר האריה הלבן?

<<<מרמיט הפקות ופרסום עצמי נטול-בושה>>>

Boojie

New member
קראתי חלק.

המוח שלי מסרב להתרכז בדברים מורכבים בימינו. הוא טוען שהוא כבר עשה מספיק ועכשיו מגיע לו חופש. לך תסתדר עם המוחות האלה, עם כל העצמאות שהם לוקחים לעצמם... מבטיחה לקרוא את זה כשהמוח שלי יחזור לתפקד, עניין של עוד שלושים, ארבעים שנה, גג.

on drugs orange

New member
תרגמת את הספר?

את מתרגמת? איזה מגנובבבב.. ד"א לא זכור לי שהלכתי לדפוק את הראש בקיר אחרי שקראתי את הספר אז עשית עבודה יפה אתו :)

Boojie

New member
כן, נו.

אני אישית (אם יותר לי להעיד על עיסתי) חושבת שהעבודה שנעשתה על הספר הזה (עבודה שלי+עורכים) היתה לא רעה. זה היה ספר ראשון שלי, והיו בו כמה באגים (שוב, לא רק שלי...), אבל בסך הכל נראה לי שהתוצאה לא רעה בכלל. אבל נראה לי שעכשיו אני אשאיר את העדות על עיסתי לאחרים ואפסיק להשתחצן...

arifell

New member
יישר כוחך, המשיכי כך!

קראתי אותו לפני בערך שבועיים, נהניתי מאד, יש לך עתיד!

Boojie

New member
וגם הווה! ואם כבר מדברים, גם עבר!

תחי מכונת הזמן!

Boojie

New member
אה, כן, לגבי אייקון הספוילר,

כל עוד לא ידעת באיזה ספר מדובר, ממילא לא היה טעם לשים אזהרת ספוילר, כי אין הרבה טעם באזהרת ספוילר כללית. מרגע שהספר זוהה, היה הגיון להוסיף את האזהרה (כפי שעשיתי). כך שזה בסדר.

elad2040

New member
טוב, לי כבר קילקלת

אם כי זה נשמע כמו משהו שהייתי עולה עליו די מוקדם.

למעלה