אני לא חדשה כאן......רק החלפתי שם..

יקנעמית

New member
אני לא חדשה כאן......רק החלפתי שם..

תפנימו הייטב.....החלטתי שלא כל העולם צריך לדעת מי אני, ולפיכך, החלפתי כינוי. אז בנות, זו אני ולא אחרת....אממממ....כן, אתי מיקנעם. קאפיש????

milat1

New member
מה הדבר הזה עושה פה? כל אחד

יכול לעשות מה שבא לא - אבל זה לא נראה לי המקום לדברים מהסוג הזה!

milat1

New member
סליחה...יצאה המודעה במקום לא נכון

היא מיועדת למכתב שמציע לכולם לשלוח כסף... וכל הבולשיט הזה

milat1

New member
אני להסביר ../images/Emo6.gif

נכנסה כאן הודעה מעצבנת כזו מסוג אלו שאומרות לך תשלחי כסף לרשימת שמות ואחרי כמה זמן תהיי עשירה וכן הלאה וכן הלאה... דף שלם מלא בולשיט. מזל שלא קיללו לפעמים אומרים- אם לא תעשי אז יבוא לך מרעין בישין וכו', וכו'... המודעה עשתה לי חום
וכתבתי מה היא עושה כאן? ראי הודעתי לעיל, והופס באותה שנייה, כנראה המנהלות שלנו עם היד על הדופק, העלימו אותה ויצא שהתגובה שלי מתחת להודעה תמימה על החלפת שם! עכשיו מובן? אז הכל בסדר עוד לא השתגעתי...
אבל אני מקווה שזה לא הכניס לכאן ווירוס (זה אפשרי בכלל?) כי עכשיו כל הזמן נעצר לי באמצע. או שאולי נכנס לי למחשב ווירוס מזה? אמהל'ה...

חחחחחחחח קטעים!!../images/Emo6.gif

אם לא נכנסת לאיזה לינק שהיה מצורף אז לא נכנס לך וירוס!!
אל תדאגי!

milat1

New member
אוי כל כך נבהלתי ../images/Emo12.gif

ישבתי עכשיו עם נורטון אנטי וירוס וסרקתי את כל המחשב וכל eror קטן חשבתי שהולך לי המחשב. אני היסטרית בעניין מחשבים. לא ולא נכנסתי לשום קישור, אבל חשבתי שבכל זאת הם הצליחו לסדר אותי!
אז כנראה שלא. טפו טפו!

ההודעה הקודמת אכן נמחקה...

להודעות מסוג פרסום כזה של איך משיגים כסף ללא מאמץ...אין מקום בפורום שלנו. ולגבייך אתי- תתחדשי על השם

קטעים איתך - ../images/Emo6.gif אחרי שרשור ענק של

יצירות את נזכרת להחליף שם? ויכולת לחזור למקור - כבר היה לך פעם כינוי אחר אם אני זוכרת. נכון?

למעלה