אני לא חדש אבל יש לי כמה שאלות

Under the GUN

New member
אני לא חדש אבל יש לי כמה שאלות

היי אני לא חדש בפורום אבל אני מאוד מאוד מעריך את הלהקה ויש לי כמה שאלות 1. כמה דיסקים יצאו להם? 2. באיזה דיסק מופיע השיר Basket Case ובאיזה שנה הוא יצא כסינגל? 3. האם יש להם סיבוב הופעות במהלך ספטמבר-אוקטובר? תודה

נמנמנמ../images/Emo163.gif

1. 9 דיסקים אבל אחד מהם הוא אוסף ועוד אחד זה בי-סיידס, אז בעיקרון 7 דיסקים. 2. דוקי ו94. (באותה שנה שיצא דוקי כע?) 3.אין לי מושג, לך לבדוק באתר שלהם.

Whats my name

New member
Read!!

First it doesnt right that GD record 9 albums! Only 7 including the"B-sides" and "international great hits" the first album was "dookie" then cames "imsoniac" after this "nimrod" and then "warning" and then the other twos that i wrote.. I got all the albums and belive me they rocks and totally got the green day style!! GD they still on their tour in usa and after this they closing their tour and their album "american idiot"

את טועה.../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

האלבום הראשון הוא בהחלט לא דוקי אלא 1039/smoothed out slappy hours. הא לך.

עונה

אלבומים בלי אוספים 7!! עם אוספים 9 עם איני טועה באסקט קייס מופיע בדוקי שיצא בשנת 1994 וכן יש להם סיבוב הופעות לפי מה שידוע לי בחודשים האלו =)

barboshkiss

New member
נו אז מה השני?

יש להם אחד, ועוד אחד ביי סייד, אבל זה לא נחשב אוסף

שחר צודקת,

יש להם אלבום סינגלים אחד (Internetional Superhits!), אבל יש להם גם אלבום נוסף שהוא לא בדיוק של סינגלים, אלא יותר שירים שלא ננכסו לאף דיסק. Sheanings. [שגיאות כתיב?]

barboshkiss

New member
וגם קאברים

אבל לא דיסק משו, מזכיר לי את וורנינג שוורנינג זה מוזיקת קאנטרי לשמע! דופ..

למעלה