אני לא חושבת שאני מתאימה ללידת בית

ornala

New member
אני לא חושבת שאני מתאימה ללידת בית

אבל רציתי לשאול לגבי לידה "רגילה"... לפני כמעט 8 שנים בהריוני הראשון תכננתי לידת בית שהסתיימה בניתוח קיסרי במשגב לדך, ההריון השני הסתיים גם הוא בניתוח קיסרי בסוף שבוע 41 לאחר שלא החלה לידה. האם יש אפשרות ללידה נרתיקית כעת? באילו תנאים? תודה מראש אורנה

אם פי 3

New member
נסי לדבר עם ד"ר יצחק ברדה

(אני מקווה שהוא בארץ). בתי החולים לא ששים ללכת על לידה נרתיקית לאחר שני קיסריים, ולבית זה בטח לא מתאים (לפחות לא עם מיילדת), אבל שיחה עם רופא פתוח כמו ד"ר ברדה או ד"ר אבנר שיפטן תעזור לך לגלות האם הגורמים הם כאלו שחוזרים על עצמם, או אקראיים, והאם יש אפשרות לנסות, מן הסתם בסיוע רופא פרטי, ללדת נרתיקית.

ornala

New member
מישהי שמעה על דר' שרגא וקסלר?

הבנתי שגם הוא מיילד בבית..

ornala

New member
זהו שלא שמעתי הרבה,

כמו ש tonti אומרת שהוא משלנו. יש לו אתר http://www.genicolog.net/new/

tonti

New member
כן.

אומרים עליו שהוא בצד "שלנו". לא יודעת אם הוא מיילד בבית.

debby12

New member
מנהל
הוא המומחה לאורגזמות הריוניות ../images/Emo6.gif

אתן לא זוכרות את ההודעה הזו שלי (בתוכה יש קישור לציטוט שלו ב-YNET וכו'). בחייאת - אם את פוגשת אותו את חייבת להביא לנו מידע ממקור ראשון מאיפה הוא שואב את המידע שלו לגבי איך מרגישה אורגזמה בהריון. העם במתח.... וטיפה יותר ברצינות - אני לא מכירה אותו ולא יודעת עליו כלום חוץ מהנ"ל. נדמה לי באופן כללי שהוא חזק ביחסי ציבור. פעם ראיתי כתבת קידום עליו תלויה על ארון חשמל ברמת אביב (אני רצינית לגמרי).

debby12

New member
מנהל
יכולהיות - אם ככה אני מניחה שהיא גם

עזרה לו בייעוץ מקצועי לגבי האורגזמות ההריוניות אם ככה

ornala

New member
תודה על העידוד

במקומות אחרים רק אומרים לי "לא" בלי אפילו לנסות לחשוב. אנסה לאתר את הרופאים המדוברים. אורנה

tonti

New member
יעזור לך לדבר עם מישהי

שילדה לידה רגילה אחרי 2 קיסרי? אם כן-שלחי לי מסר.

ornala

New member
נראה לי שבוודאי

אם כי אני עוד ממש בתחילת הדרך, אשמח לדבר עם מישהי שיש לה ניסיון. בשמחה.

debby12

New member
מנהל
קשה לענות בלי יותר פרטים

לא כתבת מה היתה הסיבה לקיסרי הראשון. הקיסרי השני באופן עקרוני לדעתי לא פוסל אותך א-פריורית. על כל פנים - ברוכה הבאה, מאחלת לך הריון קל ולידה טובה.

ס י ס

New member
בבי"ח "מעייני הישועה"

מאד משתדלים לילד נרתיקית, גם אחרי שני קיסריים. אולי תנסי לדבר איתם?

מכירה אמא לשלושה שאת השניים

הראשונים ילדה בקיסרי את השלישי רגיל. אם את רוצה לדבר איתה תכתבי לי ואני אשלח לך את הפרטים שלה. בהצלחה.

הי גם כאן

כפי שכתבתי לך, מעייני הישועה או שערי צדק הן אופציות. צריך להיפגש עם מנהלי המחלקות, להביא את הניירת הרפואית מהסקציות הקודמות מאחר ומה שקובע זה בעצם למה נותחת בפעמים הקודמות. נשמע על פניו שכל סקציה היתה מסיבה אחרת, לא ? זה כבר טוב... לא כתבת מה היו המשקלים של התינוקות שלך, זה גם מעניין מבחינת הרופאים... בקיצור יש מה לעשות... אם תרצי עזרה אני כאן או שם.

ornala

New member
ראשית שוב המון תודה על העזרה

אחרי התגובות שלכן, קצת התעודדתי לגבי האפשרות, גם המאמרים שקראתי בינתיים לא פסימיים כמו חלק מהתשובות שקיבלתי במקומות אחרים - אז הרבה הרבה תודה. האמת אני לא יודעת איזה עוד מידע רלוונטי לקבלת החלטה כזו, אבל בטח אלמד בהמשך מהשאלות. בינתיים שבת שלום אורנה

למעלה