אני לא חושבת שיש סיבה להעיר מתים

רעוּת

New member
אני לא חושבת שיש סיבה להעיר מתים ../images/Emo156.gif

טוב, אם כולכם כבר פה, אז תענו
. כי עוד לא סיימתי עם 'עיניים זרות' וזה
איך עובר עליכם רוב הלילה
? איזה מתים אתם לא רוצים להעיר
? אתם מסתכלים הרבה על השעו
ן? איזה אסון הייתם רוצים למנוע
? אתם טיפוס של בוקר או לילה? איך אתם מתחילים כל יום
? למה אתם מחכים? "מה אפשר לעשות מלבד לחכות...?" כמה סוכר אתם שמים בקפה
? איזה טעם מר אתם רוצים לגרש מכם? איזה שקרים אתם מספרים לעצמכם
? "אבל הרעש המחריד חדר לי לחלום...?" בין איזה דברים אתם לא מצליחים להבדיל? מעדיפים לישון לבד או עם עוד מישהו
? איך אתם מתגברים על פחדים? כשתתגברו על הפחד, איזה אפשרויות יפתחו בפניכם? איזה "חיים אחרים" הייתם רוצים לעצמכם? מה הייתם רוצים לחסוך מכם? אתם חושבים הרבה על "מה אם"...?

טוב, אם אני כבר פה

[לילות בלי שינההההההההההה] איך עובר עליכם רוב הלילה? בלהיות ערה. ואז בלהתהפך במיטה מפה לשם לשם לפה. איזה מתים אתם לא רוצים להעיר? אני בעד לא להעיר מתים בכללי, כי כזה, רקבון והכל. קריפי. אתם מסתכלים הרבה על השעון? נראה לי שכמו רוב האנשים, זה תלוי בסיטואציה. אם משעמם לי או שאני מחכה למשהו, אז כן. איזה אסון הייתם רוצים למנוע? התמוטטות עצבים יאיי
אתם טיפוס של בוקר או לילה? שניהם? אני אוהבת את הלילה, אבל גם אין לי בעיה עם לקום מוקדם וכאלה (נגיד, מטווחים ארבע בבוקר בחורף :() איך אתם מתחילים כל יום? נסססססס למה אתם מחכים? ליהיה טוב "מה אפשר לעשות מלבד לחכות...?" אני מניחה שיש דברים שאפשר לעשות, אבל לחכות זה כ"כ הרבה יותר פשוט (אך איטי) כמה סוכר אתם שמים בקפה? כמה שפחות איזה טעם מר אתם רוצים לגרש מכם? של המרירות שמחכה בבית
איזה שקרים אתם מספרים לעצמכם? שיהיה בסדר "אבל הרעש המחריד חדר לי לחלום...?" מי חולם בכלל? בין איזה דברים אתם לא מצליחים להבדיל? got me מעדיפים לישון לבד או עם עוד מישהו? תלוי מי זה העוד מישהו... יש כאלו שאני מעדיפה להעיף את עצמי לסלון מאשר לישון איתם
איך אתם מתגברים על פחדים? למה לצאת מנקודת הנחה שאני מתגברת? אבל אמ, הרבה בעידוד של אחרים שאין ברירה, ולפעמים פשט... הרגשה כשתתגברו על הפחד, איזה אפשרויות יפתחו בפניכם? כולן. איזה "חיים אחרים" הייתם רוצים לעצמכם? אני מרגישה על ספת הפסיכולוג
מה הייתם רוצים לחסוך מכם? אכזבות, אפילו שזה חלק מהחיים ובלה בלה, אבל למי יש כח אתם חושבים הרבה על "מה אם"...? יותר מידי.

DeepThoughts

New member
בוקר

איך עובר עליכם רוב הלילה? בשינה איזה מתים אתם לא רוצים להעיר? אממ צוררים למיניהם. אתם מסתכלים הרבה על השעון? כן איזה אסון הייתם רוצים למנוע? משהו שיפגע בי/במשפחה שלי/בחברים אתם טיפוס של בוקר או לילה? בוקר איך אתם מתחילים כל יום? הולכת לעבודה בעיקר למה אתם מחכים? לגאולה.. "מה אפשר לעשות מלבד לחכות...?" לפורר סוכר כמה סוכר אתם שמים בקפה? 1 איזה טעם מר אתם רוצים לגרש מכם? טעם של החמצה/בדידות איזה שקרים אתם מספרים לעצמכם? שיהיה בסדר "אבל הרעש המחריד חדר לי לחלום...?" כן יש חלומות מוזרים לפעמים בין איזה דברים אתם לא מצליחים להבדיל? אני מצליחה להבדיל מעדיפים לישון לבד או עם עוד מישהו? עם עוד מישהי איך אתם מתגברים על פחדים? בהדחקה עד שאני עומדת מול זה פשוט ועושה כשתתגברו על הפחד, איזה אפשרויות יפתחו בפניכם? מה זה שאלון פילוסופי איזה "חיים אחרים" הייתם רוצים לעצמכם? יותר ביטחון עצמי מה הייתם רוצים לחסוך מכם? ללכת לעבודה אתם חושבים הרבה על "מה אם"...? כן נקסט

רעוּת

New member
Summer in the city means cleavage cleavage

cleavage
איך עובר עליכם רוב הלילה? הייתי רוצה להגיד "בשינה"
איזה מתים אתם לא רוצים להעיר? בשביל להעיר אותם אני צריכה קודם כל לתת להם לישון. וגם לי, בהזדמנות זאת
. אתם מסתכלים הרבה על השעון? אהא. בעיקר כשמשעמם לי או כשאני ממהרת. כלומר, כמעט תמיד. איזה אסון הייתם רוצים למנוע? את זה שקרה אתם טיפוס של בוקר או לילה? לילה איך אתם מתחילים כל יום? בלקלל את השעון המעורר
למה אתם מחכים? לסוף השבוע, לסוף הסמסטר, לסוף התואר, וואטאבר "מה אפשר לעשות מלבד לחכות...?" אפשר לעשות הרבה דברים, אבל אני לא יודעת עד כמה זה באמת משנה משהו. כמה סוכר אתם שמים בקפה? אני לא אוהבת קפה
איזה טעם מר אתם רוצים לגרש מכם? את זה של הפרידה איזה שקרים אתם מספרים לעצמכם? שאני לא עייפה מדי בשביל לנהוג (כמעט-
) "אבל הרעש המחריד חדר לי לחלום...?" בעיקר הרעש של השיפוצים מהדירה למטה
בין איזה דברים אתם לא מצליחים להבדיל? בין הקולות במציאות לקולות שבראש שלי |סכיזופרניה| מעדיפים לישון לבד או עם עוד מישהו? לבד
איך אתם מתגברים על פחדים? אני לא. אני מדחיקה אותם. כשתתגברו על הפחד, איזה אפשרויות יפתחו בפניכם? של חיים אחרים? איזה "חיים אחרים" הייתם רוצים לעצמכם? לא יודעת. אולי את אלה שהיו לי אם כל זה היה נחסך (אבל מי יכול להגיד). מה הייתם רוצים לחסוך מכם? את ה-10.5 שנים האחרונות אתם חושבים הרבה על "מה אם"...? משתדלת שלא, אין בזה טעם (אבל אין מזה מפלט..?) תענו, ביצ'ס
. |הולכתלחכותלבדבחושךבפינה|.

רעוּת

New member
גם לך זה כמעט עלה בחייך אתמול בלילה? ../images/Emo6.gif

קיצר, לא רעיון טוב
בואי נחזור למוטב

לא, כי אתמול לשם לשינוי לא נהגתי

אבל שלשום כן! ועזבי, אני גם עולה לאוטו עם דיסקים חותכים. אני לחלוטין צריכה חינוך נהיגתי חדש

זה שקר גס

אני לא עונה לסמסים בסיבובים מסוכנים אני עונה בסיבובים אבל הם לא מסוכנים
אומג, סיפרתי לך שיום אחד נסעתי לי להנאתי על איזה 130, ופתאום בא מולי המורה נהיגה שלי? הרגשתי ממש לא נעים

גוזלה

New member
אפרופו מורי נהיגה

נכון תמיד כשעוברים לייד מורה הנהיגה שלכם, אתם מרגישים שאתם בשלב כל כך אחר בחיים, שהתקדמתם ואילו הוא, תקוע באותו המקום... חח

רעוּת

New member
חחחח לגמרי ../images/Emo6.gif

המורה שלי לנהיגה מלמד את אחותי עכשיו, ובאתי פעם לשיעור שלה, איזה נוסטלגיה

Columbina

New member
../images/Emo140.gif

איך עובר עליכם רוב הלילה? sleepwalking הפרעות שינה למינהן, חלומות... איזה מתים אתם לא רוצים להעיר? את היטלר? אתם מסתכלים הרבה על השעון? אני תמיד יודעת מה השעה גם בלי שעון איזה אסון הייתם רוצים למנוע? את המוות אתם טיפוס של בוקר או לילה? בוקר איך אתם מתחילים כל יום? עם ארל גריי למה אתם מחכים? לסיום השביתה "מה אפשר לעשות מלבד לחכות...?" לעשות כמה סוכר אתם שמים בקפה? לא שותה קפה איזה טעם מר אתם רוצים לגרש מכם? טעם החשש שהכל יתנפץ איזה שקרים אתם מספרים לעצמכם? לא מספרת "אבל הרעש המחריד חדר לי לחלום...?" יותר בכיוון של יצא מהחלום וחדר למציאות. בין איזה דברים אתם לא מצליחים להבדיל? בין צלילים
אני חצי חירשת ניראה לי מעדיפים לישון לבד או עם עוד מישהו? לבד איך אתם מתגברים על פחדים? הורגת אותם כשתתגברו על הפחד, איזה אפשרויות יפתחו בפניכם? הממ איזה "חיים אחרים" הייתם רוצים לעצמכם? חיי נצח מה הייתם רוצים לחסוך מכם? את המוות אתם חושבים הרבה על "מה אם"...? מה אם הייתי חיה לנצח?

גוזלה

New member
...

איך עובר עליכם רוב הלילה? בשינה. איזה מתים אתם לא רוצים להעיר? דווקא עכשיו אני עובדת על להעיר אותם. להסתכל להם בעיניים. שיוכלו לנוח על משכבם בשלום ובנחת. אתם מסתכלים הרבה על השעון? בעיקר כשבעבודה, הפיתוי גדול כל כך, ואני נאבקת בעצמי שלא להסתכל עליו כל דקה ודקה. שיזוז הזמן. איזה אסון הייתם רוצים למנוע? התאומים? אתם טיפוס של בוקר או לילה? של ערב. [לוקח לי המון זמן לתפקד בבוקר, וגם בלילה, אם אני עייפה, לא מתפקדת בשיט.] איך אתם מתחילים כל יום? פיפי וציחצוח שיניים? למה אתם מחכים? לאהבה. "מה אפשר לעשות מלבד לחכות...?" הו- כלום, לצערי, כלום. כמה סוכר אתם שמים בקפה? אפס. איזה טעם מר אתם רוצים לגרש מכם? אכזבות. בעיקר מעצמי. איזה שקרים אתם מספרים לעצמכם? שהכל קורה לטובה. שיהיה טוב. "אבל הרעש המחריד חדר לי לחלום...?" לא אחת. אף פעם אין לי שקט ואפשרות לברוח מעצמי, זה רודף אותי גם בחלומות. מעדיפים לישון לבד או עם עוד מישהו? פעם ככה, פעם ככה. איך אתם מתגברים על פחדים? בעיקר לא מתגברים. כשתתגברו על הפחד, איזה אפשרויות יפתחו בפניכם? אינסוף. זו האמונה תמיד "כשאהיה ככה וככה וככה..." אז אוכל לעשות הכל. מה הייתם רוצים לחסוך מכם? פרידות. שונאת פרידות! אתם חושבים הרבה על "מה אם"...? תמיד כשזה צף לי בראש, אני מרסנת את עצמי. זה כל כך לא יעיל.

למעלה