אני לא טובה בזה

מעיין א3

New member
אני לא טובה בזה

יש בחור מהעבודה שממש ממש מוצא חן בעיני.
למזלי, זה סוג עבודה שנפגשים רק פעם בחודש ולא יותר, ולכן אם אני אתחיל איתו, זה לא יגרום לנזק רב.
הבעיה הגדולה היא- שאני לא טובה בזה

אני לא יודעת באיזה הזדמנות תהיה לי להתחיל איתו פנים מול פנים, כי נפגשתי איתו היום, ופעם הבאה שניפגש יהיה בעוד חודש.
כמובן שהיום הגעתי במיטיבי, עם שמלה יפה, ואיפור מחמיא.
אני גם הצלחתי להשחיל מספר בדיחות שגרמו לו לצחוק- אבל לא הצלחתי להציע לו לצאת (אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).
אני לא רוצה לחכות לחודש הבא... זה ממש מבאס אותי לחכות עד אז.
האם להתחיל איתו בפסייבוק? או זה יהיה ממש פאתטי לעשות זאת?
יוווווווווווו אני לפעמים מרגישה כמו ילדה בת 12

Berethor

New member
בעיה גדולה? כאילו שמצפים מבחורה להיות טובה בלהתחיל עם בחור

ברוב המקרים בחורים הם אלו שמתחילים ולא להפך. נראה שכבר ניסית כמעט כל שיכולת, שמלה, איפור, בדיחות ואחרי כל זה הוא לא הציע לך בעצמו, אז או שהוא מתבייש להציע או שהוא לא מעוניין. בכל מקרה לנסות ליצור איתו קשר דרך הרשת זה רעיון טוב, גם משום שזה הרבה יותר פשוט וגם משום שבמלא את רואה אותו רק פעם בחודש, פנים מול פנים, אם הוא יחשוב שזה פתטי אז במלא הקשר הזה נידון לכישלון, לדעתי, משום שאין טעם שתנסי ליצור רושם של מישהי שמתחילה עם בחורים בקלות אם זה לא באמת ככה.

dori78

New member
א. תתאמני

בשיא הרצינות, תעמדי מול המראה בבית ו"תחיי את הסיטואציה", כולל התגובות האפשריות, נעימות יותר או פחות.
זה מה שאני עשיתי כשרציתי להתחיל עם מישהו.
כשהגעתי למצב שבו יכולתי להתמודד באמת עם כל תשובה שתבוא - הצעתי לו ללכת לשתות משהו.
(אני אשכרה אמרתי "בירה/קפה/שוקו/מיץ פטל". זה גם סוג של שובר את הקרח...)

ב. יש לך את מספר הטלפון שלו?
את יכולה להתקשר ולהגיד את זה גם בטלפון...

אני לא בעד התחלות מהסוג הזה בפייסבוק או באמצעים כתובים אחרים.
בין השאר כי במקרה של סירוב - פחות נעים לדעת שיש עדויות כתובות...

היתקליף

New member
בשביל מה הפייסבוק אם לא בשביל להתחיל עם אנשים?

לדעתי זו הדרך הכי מקובלת היום. לא ככה?

jSb1

New member
אוף עם הממשק של תפוז. Tab שולח הודעה?

ואז גם אי אפשר לערוך אותה? מה נהיה?!

בכל מקרה, אני עשיתי את זה במייל. כי מאוד קשה לי בדרך אחרת, כי אני מרגיש יותר נוח בכתיבה.
בדיעבד התברר שזו הדרך היעילה היחידה שבה יכולתי באמת להגיע אליה, ככה שאי אפשר לדעת.

מי שיכול לאמן את עצמו לעשות את זה פנים אל פנים, זה נראה לי עדיף. אבל בעידן שבו אנו חיים, שבו אנשים מתכתבים עם אנשים כל הזמן, אפשר גם בדרכים אחרות. כמובן שזה צריך להיות בתנאים מתאימים, לא אחרי התכתבות של חצי דקה וגם לא אחרי התכתבות של חודש, אבל זה אפשרי. במיוחד אם אין אפשרות אחרת :)

ילדה!

(מבחינתי כשאני קוראת למישהי ילדה זאת מחמאה)
למה להתחיל בפייסבוק זה פתאטי? זה דבר מקובל.

נראה לי ש
את צריכה לחשוב עם עצמך באיזו דרך יהיה לך הכי נוח/ קל / זורם לעשות את זה ובה לבחור. אם בע"פ, אם בכתב, לדעתי אף דרך שתבחרי לא תהיה פתאטית,
את לוקחת יוזמה כדי לנסות להכיר מישהו שממש מוצא חן בעינייך. זה אמיץ ונהדר.

מעיין א3

New member
אם תקראי לי ילדה- אני אקרא לך דודה!!! תזהרי

סתם בצחוק

&nbsp
אני חושבת שזה בעיקר מביך... זה הרבה יותר מקובל לעשות את זה פנים מול פנים- אני פשוט חשבתי על הפרצוף עגבניה שיהיה לי אם אנסה לעשות את זה פנים מול מפנים...
&nbsp
לא משנה- בסוף זה לא רלוונטי כי הוא תפוס

בקטנה- ממשיכה הלאה

ילדה את לא מפחידה אותי

:) יש לי כמה וכמה אחיינים :)
כל זמן שלא מתלבשת או מסופרת כמו "דודה" הכל בסדר. דודה גאה!

מי אמר לך ש יותר מקובל פנים אל פנים?
יש פרסום חוצות לכל ניסיון גישוש בפייסבוק או במייל?
אנחנו לא יכולים לדעת כמה זה מקובל או לא, ותכלס זה לא ממש חשוב.

עשית את זה :) את אמיצה! גאה בך!
עכשיו אחרי שביררת, את פנויה להמשיך הלאה
תארי לך שהיית ממשיכה להתלבט שבועות?

היה לי קטע עם בחורה בת 38 שלטעמי הייתה כמו ילדה.

אני פעם חשבתי על זה האם הגיל הוא המשנה, כלומר האם בהכרח אדם מבוגר יתנהג באופן שונה מאדם צעיר יותר. אני גיליתי שיש אנשים שהם יכולים להיות ממש כמו ילדים. ו8הגיל לא משנה. אז " דודה" זה בכלל לא רע יש גם גברים שמעדיפים את זה גם נשים.

Elle992

New member
אני חושבת ששווה לתת לזה צ'אנס

לדבר איתו בפייסבוק ולנסות לגשש, אם תרגישי שהשיחה זורמת והוא מעוניין - תעלי את זה שאת מעוניינת להפגש בהקדם ולא לחכות לחסידה שתגיע בעוד כחודש(המפגש מהעבודה)

אני יודעת שזה קשה ולפעמים מביך אבל כנות וישירות אלה תכונות מושכות
ובעיקר מראות שהצד השני בטוח בעצמו(ואין סיבה שלא תיהיי)
ולא מחכה שהצד השני יזום אלא לוקח את המושכות לידיו ועושה את הצעד.

אם הוא לא יהיה מעוניין וידחה זאת - סבבה, לא ביג דיל.
אבל עדיין יש סיכוי שהוא אולי מעוניין ובזה שווה להאחז

בהחלט מקובל להתחיל דרך הפייסבוק...

הייתי מנסה בגישה ידידותית ופונה אליו ואז מציעה להיפגש מתישהו רק שניכם . הוא כבר יבין את הרמז.

למעלה