אני לא ידועה כאחת שמכירה שירים

NaDaV18

New member
ואני חשבתי שאני כותב פה מאוחר

אני רואה היו דיונים עמוקים לתוך הלילה? למרות שלראות את השיר "בדד" על הבוקר קצת נותן אווירה של דכאוןןןן ואני לא רוצה לחשוב מה (שקד תגיד על זה). תורי עכשיו להוסיף שיר אז: גם אני השתמשתי באתר שילד הביא-ח"ח על כך. ובגלל שאנחנו באווירה מזרחית אני מוסיף גם שיר כזה: יש לי חלום מילים: עמיר בניון לחן: עמיר בניון יש לי חלום שבו את מבינה אותי ברגעים הכי קשים יש לי חלום ובו את ואני מתחת לחופה עומדים יש לי חלום. יש לי חלום ובו שבועת אמת זה לזו אנו נשבעים יש לי חלום ובו הביתה אני שב אליך ואל הילדים יש לי חלום. יש לי חלום שבו אני בוטח בך יותר מבעצמי יש לי חלום בו כמו שאני אוהב אותך גם את אותי. יש לי חלום בו אני בוטח בך יותר מבעצמי יש לי חלום בו כמו שאני אוהב אותך גם את אוהבת אותי. יש לי תקווה אם לא למעני אבל למען שנינו יש לי תקווה שבעזרת האמונה נוכל להגשים חלומנו יש לי תקווה. נדב

Silviya Bamper

New member
ובכן, ילד...

אל תשאל איפה לא חיפשתי... ואז נתתי לעצמי מכה קטנה על המצח ואמרתי לעצמי "אויש טושטוש יש פורום מזרחית!" אז חיפשתי בפורום וההבדל היחיד שיש בשיר ששם זה במשעול אל -העין- ולא האין רק דבר מצחיק שנתקלתי בו- יש את השורה "בדד, כמו השמש אנדודה" ומי שפרסמה את מילות השיר רשמה במקום כמו השמש אין דודה... אבל לא נראה לי שטעית, אני משערת שאנדודה זה הנכון...
מה אני לא עושה בשבילך ילד לימור

Silviya Bamper

New member
אז זה מושלם... תודה על ה-../images/Emo25.gif

שולחת בחזרה! והיא קוראת לעצמה מבינה במזרחית, הא! זהו אני סיימתי עם המזרחית לשבוע... שיהיה המשך לילה מהנה!
לימור.

ש ק ד ב ת

New member
מורידה בפניכם את ה-../images/Emo47.gif

לא הסתפקתי בכובע! אז אני לא מבינה,בשירים וגם לא מבינה במזרחית מודה! מודה! מוודה! אבל עם זאת,אני מתחילה להבין זוהר ארגוב=זוהר עורקבי=המלך=... אני לא יכולה לעשות הרבה,אלא רק בגלל החיפושים והמאמצים של שניכם אני מעלה את זה בכבוד ובהערצה לשניכם בדד,
יש לי חלום
לראות את הכאב
....שקד,שקצת נבוכה מחוסר הידע שלה בשירים...

ש ק ד ב ת

New member
אני לא ידועה כאחת שמכירה שירים

בז´אנר המזרחי,. אך עם זאת חייבת להקדיש לכם שיר פשוטיפיפייהשמתנגן לי בימים האחרונים,ומחזק אותי. ספיר,אני בטוחה שאת מכירה אותו
מוקדש לכולכם
לראות את הכאב-שרית חדד בשלכת עץ עומד לבדו ברוח אין לו רגע חם ואין לו צל לפעמים גם הוא רוצה להרגיש בטוח ולא כמו פרח שנובל
ולפעמים הזמן בוחן אותנו מניח לרגלינו מכשולים
אך לנו יש את הכוחות שלנו נראה לו שאנחנו יכולים
לראות את הכאב ולהביט לו בעינים להיצמד אל החיים חזק לא לוותר
להאמין בכל הלב
שיהיה עוד טוב
ושלמרות תהכל אנחנו נתגבר לראות את הכאב ולהביט לו בעינים להיצמד אל החיים חזק לא לוותר
להאמין בכל הלב
שיהיה עוד טוב
ושלמרות תהכל אנחנו נתגבר אלוקים רואה הכל
משגיח מלמעלה שלא נאבד את התקווה גם אם לפעמים כואב
צריך ללכת הלאה אין דבר הכל רק לטובה ולפעמים הזמן בוחן אותנו מניח לרגלינו מכשולים
אך לנו יש את הכוחות שלנו
נראה לו שאנחנו יכולים
לראות את הכאב ולהביט לו בעינים להיצמד אל החיים חזק לא לוותר
להאמין בכל הלב
שיהיה עוד טוב
ושלמרות תהכל אנחנו נתגבר לראות את הכאב ולהביט לו בעינים להיצמד אל החיים חזק לא לוותר
להאמין בכל הלב
שיהיה עוד טוב
ושלמרות תהכל אנחנו נתגבר בשלכת עץ עומד לבדו ברוח אין לו רגע חם אין לו צל
ולך לימורוש,,את יכולה לספר גם עכשיו,גם כשכואב,עכשיו שזה אוכל מבפנים. זזים קצת שמאלה
ועכשיו קצת
והופ,הנה הבמה שלך! מחכה לשמוע מה כבד על ליבך(יש כזה גם שיר מזרחי לא?!) אוהבת המון המון,
שקד

NaDaV18

New member
תודה ילד ושקד!

ילד על התמיכה,אך לפעמים מרוב ייאש לא רואים את התקווה ולשקד-על ההקדשה

Silviya Bamper

New member
האמ האמ...

קודם כל... מה את עושה?! חכי אני אביא לך שיר... אני כזאת (תעשי ככה עם האצבעות) קרובה לכתוב בדד של זוהר ארגוב המלך. כזאת!!! אז הזהרי נא. סתם, זה לא יפה לימור תפסיקי. ועכשיו טם טה טם. היום שלי התחיל פשוט כייפי! אבא בא לקחת אותי בבוקר ונסענו לנו...ואבא קנה לי נעלים (וופי!) אז המשכנו לכל מיני מקומוץ, סתם הסתובבנו ואני ממש נהנתי. סוף סוף אני מבלה עם אבא בלי שהקרציה הביפ הביפ הביפ ההיא תתקרצץ עליו. ופתאום השעה 13:30 והחמודונת מתקשרת אחחח איזה קול מעצבן!
"איפה אתה... עם מי אתה..." ואז אבא אמר שהאנחנו הולכים לאכול בפיצה האט בקניון אילון "למה אתה נוסע עד קניון אילון. יש לנו ליד הבית, נו באמת מתי אתה תהיה בבית?" (ואז התחלתי לכתוב לי בראש שיר שקוראים לו- לו היה לי אקדח) אכלנו, שבענו הסתובבנו לנו 15:00 "נו... מה קורה, מתי אתה חוזר" נסענו לסבתא אכלנו שוב... ואז בשש היא התקשרה "מה קורה, מתי אתה מתכוון לחזור הבייתה??? אמרת שתתקשר אליי!" אבא אמר שהוא בדיוק מחזיר אותי הבייתה. "טוב ביי" ואז בדיוק חבה שלי התקשרה וספרה לי שנפגשים סתם אצלה היום... אז בקשתי מאבא שיקח אותי אלייה, מה שאומר שזה יקח יותר זמן והוא לא יחזור בזמן שההיא תכננה... אחרי חצי שעה היא כמובן התקשרה... "כמה זמן לוקח לך..." כמובן שהחסרתי עוד דברים שקרו, אבל זה העיקר... זה לא הולך ככה. כל פעם שאני עם אבא לבד, היא מתקשרת ומנג´סת לו. ואני מרגישה לא בנוח כי אני כאילו "תוקעת" את אבא מבחינת הזמן ואח"כ שהוא חוזר הבייתה הוא בטח מקבל ממנה על הראש. אני יודעת שאבא שלי נהנה מהזמן איכות הזה שאנחנו ביחד. אבל היא לא נהנת מזה ואז היא מוציאה הכל עליו. טוב אני אשתוק קצת עכשיו כי היד כואבת. לימור

NaDaV18

New member
בנות הפורום

אני רואה התחלתם להיות "חיות לילה", כל יום שעת ההתכתבות נהיית רק יותר ויותר מאוחרת,
נדב

תגובה ללימור...

בקשר לחברה של אבא שלך:.... מה את דופקת לה חשבון שתתעצבן ושהפרצוף שלה יראה
ככה... אם אבא שלך לא דופק לה חשבון ואומר לה שהוא בא עכשיו ובא אחרי שעה אז את בטח לא צריכה להתעצבן!!!! קחי לדוגמא אותי לפני כמה ימים אני ואבא שלי עשינו יום כיף (רק אני והוא כן??? ) בכל מקרה הלכנו לקניון וכמוך כל 5 דקות אישתו התקשרה ושיגעה לו את המוח בפעם החמישית בערך שהיא התקשרה הוא תפס אליה קריז וניהיה ככה
מה זה עגבניה.... בכל מקרה אחרי זה היא לא היתקשרה יותר ושחזרנו הביתה עם מלאה שקיות... היא נהיתה ירוקה
מרוב קינאה אבל אני הלכתי לידה כמו טווס שתוכל את הלב.... בכל מקרה לימורו´ש אני לא חושבת שאת צריכה לשים אליה לב!!!
ספיר

Silviya Bamper

New member
שקד עכשיו תוכלי לישון בשקט...

בדד-זוהר ארגוב (קראו לו גם זוהר עורקבי! לא ידעתי את זה...) מילים:עמוס יהב לחן:עוזי יהב -לימור, ממוחית לבדד-

למעלה