אני לא יודעת איך להודות לכם...

נמרה

New member
אני לא יודעת איך להודות לכם...

נתחיל עם כך שהפורומים כבר בהתחלה היו ממש טובים, במיוחד בזכות שתי עובדות: כל פעם שהיתה מופיעה תגובה להודעה שלך היתה מגיעה הודעה בדואר, וגם העיצוב הנהדר של הפורומים, שמאפשר לי לא לחכות שעתיים כדי להעלות כל הודעה בנפרד, אלא אפר לראות אותן ביחד! איזה גאוני! בכל אופן הפורומים רק השתפרו (צבעתם ת`למעלה בכחול אני רואה...) מכיוון שעכשיו האימייל מגיע בצירוף שם כותב ההודעה, נושא ההודעה שלו, ולאיזה מההודעות שלך הוא הגיב!!! זה פשוט עוד יותר גאוני!!! רציתי להודות לכם על שיכלול הפורומים, הפורומים שלכם הם הדבר הכי טוב והכי נוח שיש ברשת! טוב אני אפסיק להתחנף אליכם ואלך לקרוא את התגובות...

את מוזמנת להתחנף אלינו בכל עת (-:

ובנימה רצינית יותר - תודה על הדברים. בימים אלה עוברת המערכת שינויים רבים - ואנו בטוחים שגם מהירות הגלישה תשתפר בקרוב.

נמרה

New member
אה ועוד משהו...

תודה תודה תודה תודה תודה על זה שפתחתם פורום על הנושא המעניין ביותר בעולם: חלומות צלולים. הפורום נפתח כבאק-אפ לאתר של אלון ברמן, מנהל האתר ``חלומות צלולים``. אני מבטיחה לכם, הפורום יביא המוני אנשים כי התופעה הזאת היא הפלא השמיני של העולם. אני עצמי חוויתי לפני כמה ימים את החלום הצלול הראשון שלי. למי שלא מבין על מה אני מדברת, שיבוא לפורום הסופר-מעניין הזה!

למעלה