אני לא יודעת אם אני נחשבת ישנה או

jakotsu

New member
אני לא יודעת אם אני נחשבת ישנה או

חדשה (שונאת שאין מקום, ארג >.<) הייתי פה לאיזה שלוש ימים ואז נעלמתי לי (מה שאני עושה הרבה פעמים בפורומים שונים, לא רק פה), אבל פה נעלמתי להרבה זמן, אז לא התפלא אם אף אחד לא מכיר אותי 0_0 בכל מקרה, שמי זהר (בלי ו'...) בת 13 (עוד מעט 14) *אומרת איפה אני גרה (באמת נראה לכם שאני אגיד? XD)* נקבה >.< (לפני שיתחילו לקרוא לי בלשון זכר) אוהבת את ג'אקי ובאנקי ומתה על השיפ של מירוקוXסאנגו שונאת את קגומה... ואת קיקיו (בתקווה שלא ישאלו אותי איזו מהן אני יותר אוהבת...) משועממת חסרת חיים, אוהבת אנימות, אוהבת סימס, אוהבת לצפות בסירטונים, פרקים, פאנסאבים ופאנדאבים ביוטוב אוהבת את המשחקים והמנגות של לג'נד אוף זלדה X3 (לינק X3) אוהבת במיוחד את משחקי הגיימבוי של פוקימון X3 (קריסטל~ X3) מתלהבת מהעובדה שבאנקוטסו דומה לאחד האחים מהאחים רעם/ברק xD אוהבת לעשות פרצופים (כגון: XD, XP, :0, =] ועוד... ועוד...) מתגעגעת לאס"ק
למה הם נעלמו והפכו למשהו של "על הבמה"?! למה?!?!?!?!?!?!?!?
כמה זבל בהודעה אחת, אה? בכל מקרה, מקווה להשתלב 0_0 נ.ב נכון התמונה ששמתי נחמדה? XD

Lust chan

New member
הכינוי שלך מוכר לי O:../images/Emo135.gif

וואו, לאיפה ברחת, גם אוהבת סימס, גם אוהבת ג'אקיבאנקי (האחים רעם!! אני זוכרת איך התלהבתי מהבישי שם XDD;), וגם פוקימון קריסטל!1111111 (שזה, כאילו, הכי טוב בעולם TT~) שלא תעזי ללכת שוב, צריכים עוד אנשים כמוך!@# ו..טיהי XDD;; ברוכההשבה, מצטערת אם הבהלתי X3;;;; תהני בפורום 3: והנה לך ג'אקי\באנקי 3>

jakotsu

New member
את לא להבהיל

אני מגיעה מגא'וטסו השיצ'ינינטאי ושונאן איי, ושמה זה כמעט כל הזמן :0 תודה על התמונה גם את חושבת שקריסטל זה הכי טוב? *.* אני מקווה שיעשו גם לזה רימייק (למה רק לרד וגרין שאפשר גם למשחקים יותר טובים?) ושיהיה אפשר להיות בכל המחוזות *~* ותודה (*מתלהבת מהעובדה שהכינוי שלי מוכר*)

NoAmItA ChAn

New member
ברוכית הבאה ^.~

גאקי באנקי!!11 פוקימון בגיימבי זה רק גולד או סילבר >O< בכל מקרה, ברוכה הבאה לפורומינו הקט D: אני נעם ואני בת 14 מתל אביב XP; אז השתלבות מהירה, קלה ומהנה D:

jakotsu

New member
תודה :0

גולד סילבר וקריסטל תמיד יהיו המועדפים עליי
(בבקשה תומרו לי שאני לא היחידה בפורום הזה שיודעת מה זה לג'נד אוף זלדה...)

ראניה15

New member
אני גם שונאת את קיקיו!!

וקגומה מעצבנת לפעמים... אם הא "אינוישה!
" אבל קיקיו ממש מעצבנת... גם אני אוהבת את מירוקו ושאנגו ^.^!! שאנגו ממי ומירוקו חתיך .. נ"ב אהבתי את הקובץ הזה :] התחלפו בתפקידים!

florit11

New member
בוכה השבה

ופאק, רק אני אוהבת פה את אינו? למה אתם חושבים שמירוקו יותר חמוד למה למה?! ומה עם סאש? הם שני אחים כאלה יפים! גרר....! אה וגם אני די שונאת את קיקיו וקאגומה... אבל לא שונאת אותם... מקנאה זו המילה המתאימה... XD אה, וקיקיו יותר יפה מקאגו, וקאגו יותר חמודה, אבל עדיין... זה לא פר! :D אה וחלק ממה שכתבת, וזה התחיל ישר מלג'נד אוף זלדה נישמע לי כמו דרוזים מעורבת עם סינית..... אז לא הבנתי מילה... אבל לא נורא... אני יעמיד פני חכמה ושאני מבינה את כל מה שכתבת ואחר כך ינסה לימצוא על זה מידע בויקיפדיה... שיהיה.... אה ושוב, ברוכית השביט והשתלבות מחודשת ומהירה....

jakotsu

New member
כי לדעתי מירוקו יותר חמוד =0

סשומארו יותר מעצבן מקגומה משולבת אם קיקיו, לדעתי לפחות. ואני אוהבת את אינויאשה רק בגלל שהמדובב האהוב עליי מדובב אותו. ואני יודעת שהכתב שלי לא מובן, את לא צריכה לאמר :) ואני חושבת כמוך. קיקיו יפה~ (אך עדיין מעצבנת באיזושהיא צורה) קגומה חמודה~ (אבל עדיין היצור הכי מעצבן שראיתי בחיים שלי XD, אם עצבנתי מישהו אז אני מצטערת XD) שיהיה לכולנו יום נעים, ושלא יהיו לכם אחות גדולה פאקצית ומעצבנת ואח קטן ועוד יותר מעצבן שרואה WWE :)

florit11

New member
חחח... לא צריך להתגונן, כל אחד והדעה שלו ^^

חחח... כל אחד והדעה שלו..... ולמה הזכרת את זה שאינויאשה מדובב?! הרסת לי את כל הפנטזיה! טוב שיהיה.... לא נורא, ניתגבר.... אה! וזה לא שהכתב שלך לא מובן, אני פשוט לא מבינה בדברים האלה.... X_X טוב, נו... ושוב השתלבות נעימה......

מית צאן

New member
ברוכה השבהD:../images/Emo119.gif;;

אני סנילית אז אל תתפלאי אם אני לא זוכרת מישו שכבר חצי שנה בפורום הזהXD וול, אני עמית בת 14, אוהבת נארוטו (*___*), באינויאשה את אינויאשה, סאנגו ומירוקו בעיקר (גם סשומארו, אבל פחות)... אוהבת סאנגו/מירוקו? קבלי תמונה מצחיקהXD

למעלה