אני לא יודעת אם אני שייכת לפה.

אני לא יודעת אם אני שייכת לפה.

היי, בעיקרון אני לא שייכת לפה אבל מצד שני אני מרגישה צורך לכתוב בפורום הזה, ההורים שלי במציאות לא גרושים אבל יש משהו אחר. לפני שבוע גיליתי שאמא שלי בוגדת באבא שלי. רציתי לשלוח הודעה מהפלאפון ולקחתי את הפלאפון שלה ומשום מה היא לא הסכימה ותמיד אין לה בכלל בעיה ובסוף לקחתי ואז סתם חיטטתי לה ביוצאות וראיתי-"אני במקלחת אתה רוצה להצתרף?" ואז החזרתי לה את הפלאפון ושמתי טיסה לחדר וכל הלילה הייתי ערה ובכיתי רק בכיתי בלי להפסיק. מאותו יום אני מרגישה שהחיים שלי נהרסו, ומאותו יום אני מרגישה צורך להמשיך לעקוב אחרי האהבה מהסריחה של שתיהם אז אני מחטטת לה ביוצאות כל יום וכל פעם אני בוכה מחדש, אני יודעת שזה מזיק לי אבל לא יודעת למה אני עושה את זה לעצמי, ואני רואה שמה הודעות מזה מגעילות. ואז לפני יומיים בערך היא אמרה לי להכנס לאתר ולהדפיס שמה תמונה של איזה מישהו אז אמרתי וואלה אולי זה הוא? ואז ראיתי ביוצאות שלה-הדפסתי תמונה שלך היא כבר רטובה מרוב נשיקות. בעיקרון היה ברור לי 100% שזה הוא אבל לא יודעת למה לא רציתי להאמין הוא גם לא נראה הטיפוס שלה, אני צריכה להגיד גם שאני רואה בשיחות נכנסות שלה שאיזה מישהו בשם רפי מתקשר אליה ב-4 לפנות בוקר כמעט כל לילה. ואז שאלתי אותה-"אמא איך קוראים לזה שהדפסתי לך תמונה שלו?" ואז היא אמרה לי-רפי. ואז באמת הרגשתי איך העולם נחרב עלי. לקחתי תתמונה ולא הפסקתי לבכות, הסתכלתי עליו ורק קיללתי אותו הוא נראה איש תמים כזה המניאק הזה. ההורים שלי לא פרודים וחבל שכך כי אבא שלי חי בשקר. אבל אני מרגישה כאילו הם פרודים. אמא שלי פרודה מאבא שלי בלב שלה, הוא שייך למישהו אחר... אגוזית.

אגוזית חמודה, אני שולחת לך ../images/Emo24.gif

גדול......ומקווה שתחזיקי מעמד בסיטואציה הקשה שנחשפת אליה. אני לא שולחת לך שום עצה,(לדבר עם אמא או לא לדבר בנושא הזה....), כי אני ממש לא יודעת אם יש משהו שיכול לעזור ,נקווה שההתאהבות הזאת תיגמר (כמו שקורה פעמים רבות.. )ותחזרו להיות משפחה מאושרת ומאוחדת !

צריך להיות חזקים !!! ../images/Emo140.gif

אבל אני חושב שצריך לעשות משהו..... אף פעם לא הייתי בסיטואציה כזאת אבל אני חושב שאני הייתי מדבר עם אמא שלי על זה.... לפתוח את הקלפים ! הרי היא אמא שלך ....

adam65

New member
אל תעשי שום דבר !!!

יש סיכוי די גדול, שעם הזמן ההתלהבות מה"הרפתקה" תדעך (אצל אחד מהם או שניהם יחד) והכל יחזור למקומו בשלום. אל תגרמי לפיצוצים משום שאת עלולה למצוא את עצמך כגורם למריבה גדולה, ומישהו/י עוד עלול להאשים אותך בזה. בהצלחה.

נונינה

New member
לא ילדה ולא גרושה אב..

אוי כמה שאני מבינה אותך. בעצם, לא היית צריכה לדעת. אין שום סיבה שהרומן של אמא שלך יהיה בעיה שלך. אני מציעה שכן תדברי איתה, תספרי לה איך את מרגישה, וכמה קשה לך, היא זאת שצריכה לעזור לך.......וגם אם יש לה רומן היא תמיד אמא שלך ! נקודות למחשבה : אולי גם לאבא שלך יש \ היו רומנים ? היחסים בין ההורים שלך הוא משהו בינהם, ואף פעם לא על אחריותך לעשות שום דבר בשבילם !!! לפעמים (לא מעט פעמים) גם מתגברים על משברים שכוללים רומנים, זה עוד לא הסוף, אף על פי שזה בפרוש בעיה או משבר. מאחלת לך כל טוב

Playground Girl

New member
מתוקית...

אני כל כך מצטערת בשבילך שזה קורה לך, אני לא יודעת אם אני יכולה לעזור חוץ מלשלוח לך
חזק חזק, ולהגיד לך שאני מזדהה איתך מאוד. אני לא חושבת שאת צריכה לעשות משהו בעניין, כי אולי- כמו שאדם אמר ההתלהבות תדע, ואולי זה סתם רומן וירטואלי. מחזיקה לך אצבעות שהכל יסתדר במהרה, ולמרות שאת מרגישה לא שייכת לכאן- אם תצטרכי עזרה אני תמיד כאן בשבילך.

נגה*

New member
פרודים ב"כאילו"

אגוזית יקרה, איני בגדר ממליצה לכאן או לכאן, אך ברצוני לשתף אותך בדבר הקשור לנושא שלך, לפניכן: אינך קשורה לעיניין ולדעתי אינך צריכה להיכנס לדכאון, האשמה או כל דבר דומה, זו בעיה של אימך, ושל אביך במקרה ויוודע לו, וחוץ מזה באהבה אין דברים "מגעילים", לרוב הכל ניפלא ( אהבה עיוורת!?), עד ואם שהיא ניגמרת וגם זה קורה. ולעיניין אני רוצה לספר לך על זוג חברים שלי, שלעולם אף אחד וגם הם עצמם לא היו מאמינים שמישהו מהם יכול ועלול "לבגוד" בשני, אך לאחר מספר שנים התחיל החנק וחוסר הרגשות לצפוף ונכנסו גם ה"בגידות" דבר אשר פוגם והורס בשני הצדדים (שיודעים), הדבר שרציתי להדגיש הוא בקטע של הצורך לפעמים לצאת מהמסגרת מבלי לפרק אותה, ל"התחדש" ואולי להתעורר מעט, לעיתים אם צד אחד אינו יודע והסיפור נגמר מערכת היחסים טובה יותר, אי אפשר לצפות מראש ואינך יכולה לדעת מה מערכת היחסים האישית בין הורייך וייתכן שאימך אכן זקוקה לחום והתייחסות תמיכה אהבה ועוד אשר נשחקים ונשכחים אחרי שנות נישואין, את לא צריכה להתערב ולא להרגיש אשמה או אחריות מכל סוג שהוא כולל ש"אבי חי בשקר" מאיפה עד יודעת? זוהי תחושתיך ואין לה קשר ועיניין להם. על תתערבי ! אילו חייהם והם יכולים צריכים ואף חייבים לחיות אותם על פי דרכם. בחרי לך את דרכיך , שתהיה שמחה עליזה ומאושרת, תבני אותה כך. ועל תמצאי לך תירוצים כאלה או אחרים, של אשמה שלך כלפיהם וההיפך. מקווה שתקבלי את המוטו... באהבה וחיבוק נוגה.

זה לא קשר חולף...

אני גיליתי עוד מידעו וראיתי אותו והוא מכוער כמו לא יודעת מה ועוד משהו... טוב לדעת שאמא שלי פדופילית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גיליתי שהוא בן 32....הלו...אמא את לא בת 17!!!!!! את בת 45!!!!!!!!! אבל אתם יודעים מה? גיליתי....כמה דברים אני מגלה.... שהמשכורת החודשית שלו היא 15000 לחודש! אז לא נראה לי כל כך אכפת לה גם אם הוא יהיה בן 20

למעלה