אני לא יודעת אם אתם זוכרים אותי או

olsen cool

New member
אני לא יודעת אם אתם זוכרים אותי או

לא ואני גם לא יודעת אם כבר כתבתי את זה כאן מקודם אבל רציתי פשוט להגיד את זה: פעם אהבתי את ג'סטין והיו לי מלא קלטות מוקלטות בהופעות שלו ושל אנסינק וגם את 2 הדיסקים של אנסינק ותמיד הייתי אוהבת לשמוע את השירים שלו אבל הפסקתי ואני לא יודעת למה,אולי בגלל שהוא כבר לא אם אנסינק יותר ואולי בגלל סיפור הסופרבול ואולי בגלל שהוא יהיה מעכשיו רק שחקן ואולי בגלל שהוא מתחתן(או שלא)ואולי בגלל שהוא סתם ממסחר את עצמו אבל דבר אחד אני יודעת בטוח:אף פעם אני לא אשכח כמה אהבתי לשמוע אותו ואני אף פעם לא אשכח את הקול המיוחד שלו. זה הכל.

olsen cool

New member
זה שונה לחלוטין

התאומות תמיד היו ממוסחרות ככה שזה כבר רגיל בניגוד לג'סטין

נ"ש שאלון ע=נ=ק=../images/Emo70.gif

מי שיענה יקבל ממני המון המון נשיקות חחח שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה כאן? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/ שמאלי: חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יש לך יומן/ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

תשובות שלי../images/Emo9.gif פליז תיקראווו

מיצידי אל תגיבו אבל תיקראוו
חחחח שם:ליה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: כן על שם סבתא שלי מיקום:בת ים האם תקראי לבת שלך על שמך?: לא אני אקרא לשתי הבנות שיוולדו לי סטפני ומישל אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?: מיכאל
(השם של הX שלי וגם השם של הבן שיוולד לי) אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?: אף אחד... אבל היתי רוצה שיקראו לי סטפני האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?: כןןן המוןןן לילוש,ליקו,ליקה אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?: כאילו אם אני יעבור לחו"ל אז הם יחיו איתי אבל יהיו לי הופעות אני לא יהיה כל יום בבית מין:
סטרייט/גיי/ביי:הא??? רווק?: כן תאריך לידה:14/4/90 גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות: 16 או 15 כיתה:ט' מצבך החברתי:טוב מאוד למה את/ה כאן?: כי אני מטורפת על ג'סטין וכי יש פה אנשים הכי נחמדים בעולם גובה:מטר 65 צבע עיניים: חום אוהב אותו?: ממש אבל ממש לאאאאאא
צבע שער:חום עם פסים בלונד אוהב אותו?: ככה ככה היתי מעדיפה בלונד צבע אהוב:כל גווני הורוד וכל גוני הכחול ימני/ שמאלי: ימנית חיות מחמד?: כלבה שגרה אצל דודים שלי שגרים בית לידי (הכלבה גם שלי אבל אמא שלי לא מרשה חיות בבית) מה העבודה שלך?: אממ... ללמוד חחח יש פירסינג?: באזניים חחח איזה פירסינג!!! אבל אני רוצה לעשות בשפה קעקועים?: לא אובססיות?: לג'סטין, לX שלי, למילה מושלמם ,למוזיקה ועוד כמה לא זוכרת התמכרויות?: אממ.. לא ציטוט מועדף/ מוטו: כל משקורה הוא לטובה וצריך לקבל את החיים כמו שהם האם אתה חי את הרגע?: לא יש לך סודות?: כן כמו לכל בן אדםן נורמאלי (אבל ידיד הכי טוב שלי יודע הכל חחח חוץ ממנו אף אחד לא יודע) האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?: לאא חחח יש לי כתב יד מחובר ולא מובן יש לך הרגלים רעים?: להירדם עם טלויזיה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?: איזה יפה אתת(כן בטח חחח) אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: משעממים ומסובכים מה הפחד הגדול ביותר שלך?: למות מ: חנק רעל נשיכה של כריש טביעה , כרישים אני ממש אבל ממש פוחדת מהם , שמישהוא מהמישפחה שלי ימות, שיקרה משו לידיד הכי טוב שלי לX שלי לחברה הכי טובה שלי ובכלל לחברים ועוד הרבה אתה יודע לשיר?: כןןןן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?: לא האם אתה מתבודד?: לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?: בריאות אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?: כן האם אתה פועל בפזיזות?: כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?: כן אממ.. דברים שמפחידים אותי כתבתי למעלה ומשו שאני שונאת בעצמי זה שאני קודם עושה ואז חושבת ,פעם היתי נעלבת על כל שטות וככה גם חברה הכי הכי טובה שלי בעולם הפסיקה לדבר איתי עד היום
אבל לא נורא עכשיו אני כבר לא ככה
יש לך יומן/ג'ורנל?: לא אבל יש לי 6 מהעבר מה החולשה הכי גדולה שלך?: הX שלי חחחחח מה החוזק הכי גדול שלך?: ידיד הכי טוב שלי הוא תמיד שם כדי לעזור לי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?: להוריד כמה קילואים מהגוף אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?: אם יקרה משו לחברים שלי,משפחה או מישהוא קרוב אז לא אבל בכללי גם לא ממש אני מתחילה לבכות אם משו עצוב קורה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?: כן משו אחד שאני לא ישכח בחיים שלי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?: ככה ככה היו ירידות ועליות מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?: לא לעשות דברים פזיזים לחשובבב מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?: שפתיים ומה הכי פחות אוהב?: כל השאר אתה חושב שאתה נראה טוב?: בכללי כן אבל אני לא ממש אוהבת אבל אחרים כן יש לך ביטחון עצמי?: כן חחח לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?: לא יודעת חחח האם אתה מעשן?לא על סמים?: לא מתפלל?: ממש לא הולך לבית כנסת?: גם ממש לא מדבר עם זרים: כן כאילו בגיל שלי מקסימום עד גיל 18 אבל עם מבוגרים כאלו דביליים לא ישן עם בובות פרווה?: פעם ישנתי עם דובי שהX שלי הביא לי יוצא לטיול בגשם?: כן אני מתה על זה חורף רולזזזז מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?: כן חחח אבל בסוף אני אומרת להם שאני שונאת אותם ולא מדברת איתם יותר נוהג?: לא הלוואי אוהב לנסוע מהר?: כןןן אוהב את הקול שלך?: כן האם אי פעם פגעת בעצמך?: לא יצאת מהמדינה?: כן בכיף גם היתי נשארת שם אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?: לאא היית מאוהב?: כןן היית על סמים?: לא שחית בעירום?: לא היה לך מקרה חירום רפואי?: כןן ועכשיו יש לי ממנו 7 תפרים
עברת ניתוח?: כן ברחת מהבית?: לא שחקת "strip poker"?: לא חטפת מכות?: לא החטפת מכות למישהו?: כן התחילו איתך?: כן היית על במה?: כן ישנת מחוץ לבית?: כן חשבת על התאבדות?: כן נשארת ער כל הלילה?: כן לא אכלת יום שלם?: כן דיברת בטלפון כל הלילה?: לא הכי הרבה שלי זה שעתיים ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?: כן

המשךךך תקראווו פליזזז

ישנת כל היום? : לא הרגת מישהו?: לא חשבת שאתה משתגע?: לא נישקת מישהו מאותו מין? : לא בגדו בך?: לא היה לך חלום שהתגשם?: כן עברת על החוק?: לא פגשת מישהו מפורסם?: שרית חדד? חחח זה נקרא מפורסם? הרגת חיה בטעות?: כןןןןןן המון אבל המון נמלים חחחחח הרגת חיה בכוונה?: לאא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? : לא גנבת משהו?: לא היית ברדיו/ טלוויזיה?: לא היתה לך התמוטטות עצבים?: לא קפצת בנג'י?: לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?: כן האם אתה מאמין באסטרולוגיה?: לא בקסם?: לא באלוהים?: לא בשטן?: לא בסנטה קלאוס?: לא ברוחות?: כן אחרי שעשיתי סיאנס עם חברות שלי והכוס התחילה לזוז לבד בררר בפיות?: לא במזל?: לא באהבה ממבט ראשון?: כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?: כן במכשפות?: לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?: כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?: לא בדת מאורגנת?: לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?: לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?: הנשמה שלנו עוברת לתינוק שנולד יש לך חברים הומואים/לסביות?: לא מי החבר הכי טוב שלך? מקס מהפורום ועוד ילךדה אחת ג'ני מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?: מקס(צ'וצ'ו) מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?: מקס נתן לי המוןן לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אין לי מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן?: ג'ני הכי מעט זמן?:אין לי הכי מצחיק?: אני
חחח הכי קרוב?: מקססס
הכי מוזר?: אין לי כאלו הכי חכם?הא? חחחח שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?: הX שלי ומקס הזמר הכי טוב?: אני הכי רועש?: אחד מהכיתה קוראים לו טולה חחח האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?: לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?: ג'ני ומקס עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם הX על מי אתה סומך הכי הרבה?: מקס עם מי אתה רב הכי הרבה?: ילדה אחת *ונהההההההה ביותר קוראים לה יאנה שונאת אותה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?: מקס כן האם אתה סומך על אחרים בקלות?: לא בבית של מי היית אחרון?: ג'ני האם החברים שלך מכירים אותך?: אז לא חחחח האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?: לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?: כן כי לבנים תמיד יש בראש רק כדורגל וחברים אף פעם אין להם זמן בישבילנו הבנות אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:כן מי היה האדם האחרון שרצית להרוג?: ה*ונה יאנה שצחקת עליו?: לא זוכרת שהלכת איתו לקניות?: אמא ששבר את הלב שלך?: הX שלי שאיכזב אותך?: הX שלי שגרם לך לבכות? : מקס ששימח אותך?: מקס שראית איתו סרט?: מקס שדיברת איתו בטלפון?: הX שלי שראית?: ג'ני מה אתה לובש כרגע?מכנס 3 רבעים שחור וחולצת בטן מקסטרו שחורה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?בשיער איזה ספר אתה קורא?: הארי פוטר ה5 מה יש על הפד לעכבר שלך?: מה??? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:משועממת חבל על הזמן ומתגעגעת אם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?: לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? : לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?: כן

RJlake

New member
אתם לא חייבים לקרוא.. לא כזה מעניין

שם:נועם האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו:לא מיקום:ירושלים האם תקראי לבת שלך על שמך?קודם כול שתהיה לי בת.... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? נועם (מיכל יודעת למה...) אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? שום שם... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן תאריך לידה: 11.6.89 גיל: 15 גיל שהיית רוצה להיות: 19 כיתה:ט מצבך החברתי: טוב מאוד למה את/ה כאן? כי אני אוהבת את ג'סטין גובה:1.61 צבע עיניים:חום אוהב אותו? ככה ככה צבע שער:שחור אוהב אותו?כן צבע אהוב:כחול ימני/ שמאלי: ימני חיות מחמד?אין מה העבודה שלך?ביביסיטר יש פירסינג?לא קעקועים? לא אובססיות? ניקיון וסדר התמכרויות? שוקולד וקולה ציטוט מועדף/ מוטו: שום ציטוט האם אתה חי את הרגע?בערך יש לך סודות?כן האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים?לא נראה לי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני חולת ניקיון אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו:אין לי שמץ מה הפחד הגדול ביותר שלך? מות אתה יודע לשיר? בוא נגיד ככה עדיף שאני אמשיך לשיר במקלחת האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד?לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה,לימודים,חברים,אהבה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן האם אתה פועל בפזיזות?לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא ממש יש לך יומן/ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אממממ לא יודעת מה החוזק הכי גדול שלך?גם לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שום שיעור מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?את הרגליים ומה הכי פחות אוהב?ידיים אתה חושב שאתה נראה טוב? לא כול כך יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?לא יודעת האם אתה: מעשן?לא על סמים? לאאאאאאאא מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם?לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמיים נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?לא אוהב את הקול שלך?נראה לי האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב? כן... היית על סמים?לאאאאאא שחית בעירום?חחחחח לא... היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו?כן... סתם סתם לא חשבת שאתה משתגע?לא נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?אם לא לעבור במעבר חציה נחשב אז כן... פגשת מישהו מפורסם?לא הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה?נמלה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?אמממ אולי גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס?חחחח לא ברוחות? לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?מה? במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת?מה? אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא יודעת... לא חשבתי על זה.... לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?כול אחד למקום אחר... יש לך חברים הומואים/לסביות?לא שאני יודעת מי החבר הכי טוב שלך?מרי מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?מרי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא יודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לא יודעת מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן?מרי הכי מעט זמן?יוליה הכי מצחיק?הדס הכי קרוב? מרי הכי מוזר? יעל הכי חכם? הדס שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? שירה הזמר הכי טוב? אמממ אף אחד הכי רועש?חחח הדס האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?אמממ כן... אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מיכל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?הדס על מי אתה סומך הכי הרבה?אמא עם מי אתה רב הכי הרבה?אח שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?כן האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן בבית של מי היית אחרון?הדס האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:אולי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אח שלי שצחקת עליו?חברה שלי שהלכת איתו לקניות?אמא שלי ששבר את הלב שלך? אף אחד שאיכזב אותך?אח שלי שגרם לך לבכות?לא זוכרת ששימח אותך? הדס שראית איתו סרט? הדס שדיברת איתו בטלפון?שחר שראית?הדס מה אתה לובש כרגע?פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל איזה ספר אתה קורא?תעביר את זה הלאה מה יש על הפד לעכבר שלך?כחול תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייף מאוד מאוד מאוד מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

הנה שלי!!! -קראו..

שם: טל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו:על הטל שירד בלילה שנולדתי.. נחשב? מיקום:בית שמש האם תקראי לבת שלך על שמך?לא.. לא מספיק אני סובלת מהשם הזה גם היא תסבול ממנו? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? עדי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא,הוא קצר כזה שאי אפשר לשבש אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא.. מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי: רגילה.. רווק?דהה תאריך לידה: 29/11/91 גיל: 12.5 גיל שהיית רוצה להיות: 16 כיתה: עולה לח' מצבך החברתי:מקובלת למה את/ה כאן? בשביל הכיף גובה: 1.60 בערך צבע עיניים: חום אוהב אותו? הייתי מעדיפה כחולות.. צבע שער: חום אוהב אותו?בסדר.. הייתי מעדיפה שיער גולש צבע אהוב: ורוד ימני/ שמאלי: ימנית חיות מחמד? אין.. מה העבודה שלך? תלמידה יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? שוקולד
התמכרויות? אין ציטוט מועדף/ מוטו:למינים ולמלשנים אל תהיי תקווה האם אתה חי את הרגע? אפשר להגיד.. יש לך סודות? כן האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?אין לי בעיה איתו יש לך הרגלים רעים? לא נראה לי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו:הצצה בלעדית לחייה של טל.. מה הפחד הגדול ביותר שלך?שדים ורוחות אתה יודע לשיר? לא.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא.. האם אתה מתבודד?חחחח לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אחי אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?כן האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן יש לך יומן/ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך?שפוגעים בי מה החוזק הכי גדול שלך? אחריות אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הגוף.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? היו יכולים להיות יותר טובים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?עוד לא למדתי.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלום.. ומה הכי פחות אוהב? את כל השאר אתה חושב שאתה נראה טוב? אפשר להגיד.. יש לך ביטחון עצמי? לא ממש לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?לא יודעת.. האם אתה: מעשן? לא על סמים?לא מתפלל? רק ביום כיפור הולך לבית כנסת?רק בכיפור מדבר עם זרים? אם הם יחוזמים שיחה אז כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר?לא נוהגת.. אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן,נכנס לי מסמר לתוך הרגל עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker? לא חטפת מכות? כשהלכתי מכות עם בת דודה שלי.. הבהמה הזאת פיצצה אותי! החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? בצום דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו?לא אבל לא הייתי מתנגדת להעלים כמה.. חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם?לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם?הרבה.. אבלך לא פגישה אישית כזאת.. הרגת חיה בטעות? נמלים חופשי.. הרגת חיה בכוונה? נמלים וג'וקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים?כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא ראיתי כוכב נופל.. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? מ'זתומרת? אתה חושב שלאלוהים יש מין?גבר, לא? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?גן עדן או גהנום יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי.. מי החבר הכי טוב שלך? צליל (זה בן, למרות השם הנשי..) מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?בת דודה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? דודה שלי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא זכור לי.. מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מור הכי מעט זמן? שלי הכי מצחיק? אוראל הכי קרוב? שלי הכי מוזר? צליל (בת) הכי חכם? נועם שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?אייל הזמר הכי טוב? ג'סטין כאילו דהההה הכי רועש? אוריל לווין האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברה שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברה שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? עדי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? זוהר האם החברים שלך מכירים אותך?ברור.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:אולי.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אחותי שצחקת עליו? עדי שהלכת איתו לקניות?אמא שלי ששבר את הלב שלך? דודו שאיכזב אותך? דודו שגרם לך לבכות? דודו ששימח אותך? דודו שראית איתו סרט?דודו שדיברת איתו בטלפון?שלי שראית? בן דוד שלי מה אתה לובש כרגע?ג'ינס וחולצה לבנה חלקה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?ביד איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:לא שמחה וגם לא עצובה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

jt fan

New member
שלי=]

שם: מיכל. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו:לא.אני מקורית.
מיקום:נתניה.(איזור השרון,למתקשים.) האם תקראי לבת שלך על שמך?לא.כי אז לא נדע למי הדואר
אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?אור. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?אף אחד, יש לי שם יפה
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אממ...את השם משפחה שלי. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן.אני אהיה רק מיכל.כמו מדונה ושר.
מין:נקבה. סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית. רווק? כה תאריך לידה:07.12.89 ט' כסליו תש"ן גיל:14 וחצי. גיל שהיית רוצה להיות:14 וחצי.
כיתה:עולה ל-י'. מצבך החברתי:מצויין=] למה את/ה כאן?כי אני המנהלת
גובה: 1.65 בערך.. צבע עיניים:חום. אוהב אותו?הייתי מעדיפה תכלת(
)אבל זה בסדר. צבע שער: חום. אוהב אותו?הוא בסדר. צבע אהוב:תכלת(
),ורוד(
) ימני/ שמאלי:ימנית. חיות מחמד?יאק.יש לי את מומי
מה העבודה שלך?להיות אני, וזה מעייף
יש פירסינג?
קעקועים?לא אין לי =\ אובססיות?בריטני
התמכרויות? במבה,שוקולד
ציטוט מועדף/ מוטו:" יש לי פה משל עצמי וגוף משל עצמי ואתם לא תגידו לי מה לעשות" וגם: "I dont wanna B so damn protected"
האם אתה חי את הרגע? מאוד. יש לך סודות?יש כמה
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כןןןןןןןןן
יש לך הרגלים רעים?אמממ...לדחות הכל לשניה האחרונה. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?חייכנית.
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו:מיכל ומשפחת המלוכה.
מה הפחד הגדול ביותר שלך?המוות. אתה יודע לשיר?כן. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?אני קולית מספיק בלי להעמיד פנים
האם אתה מתבודד?אוהבת.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אני
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?כן.
האם אתה פועל בפזיזות?מאוד.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לאאאאא. יש לך יומן/ג'ורנל?לא. מה החולשה הכי גדולה שלך?המסנג'ר...מלך שלי
מה החוזק הכי גדול שלך?אה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?הייתי נותנת לעצמי יותר סבלנות. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לא... =\ יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?כה..
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?מצוינים
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?את יכולה לעשות הכל אם את רק מאמינה בעצמך מספיק.(כל הזכויות שמורות לבריטני ספירס...חחח
) מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?הציפורניים שלי...
ומה הכי פחות אוהב?את השקיות מתחת לעיניים
אתה חושב שאתה נראה טוב? כן.
יש לך ביטחון עצמי?בשמיים=] לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אין,אני מיוחדת
האם אתה: מעשן?לא.סיגריות אין מצב
על סמים?לאאאא
יאקי. מתפלל?כן. הולך לבית כנסת?לא. מדבר עם זרים?אמממ..לא. ישן עם בובות פרווה?רק עם פלוטו(
) לפעמים. יוצא לטיול בגשם?לא. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כןןןן נוהג?לא. אוהב לנסוע מהר?אממ... טוב. אוהב את הקול שלך?כן. האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא..אני לא מזוכיסטית...=] יצאת מהמדינה?לא
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
,אני הצד המקיא בד"כ... היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?לא, ברוך ה', טפו טפו טפו, בלי עין הרע
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
שחקת "strip poker"?
חטפת מכות?בלע..לא משו רציני. החטפת מכות למישהו?ביג טיים..
התחילו איתך??
היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
. לא חשבתי בנוגע לעצמי.. נשארת ער כל הלילה?מאיה
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן. ישנת כל היום?לא ממש 24 שעות....בערך 17 שעות ככה. הרגת מישהו?לא.. חשבת שאתה משתגע?
+
נישקת מישהו מאותו מין?
לא בכוונה=] בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
יותר מדי
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
-בטעות..
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?הלילה הוא חזר פעמיים הלילה בההההה האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כןןןןאסטרולוגיה רולזז בקסם?לא.. באלוהים?מאוד. בשטן?
בסנטה קלאוס?בולשיט. ברוחות?אממ...כן. בפיות?לא. במזל?מאוד.. באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?אולי. במכשפות?כןמואהאהאהאהאהאהאה האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן, אבל אני לא באמת מאמינה בזה. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן. בדת מאורגנת?יאפפפ. אתה חושב שלאלוהים יש מין?אלוקים זכר.נראה לי. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?למנוחה בגן עדן \גיהנום ואח"כ אנחנו עוברים לתוך תינוק שנולד. יש לך חברים הומואים/לסביות?כה. מי החבר הכי טוב שלך?מאיה. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?לא יודעת. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?"תהיי עצמך". מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
...עזבו אתם לא תבינו...
מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן?לירז. הכי מעט זמן?אה..לא זוכרת. הכי מצחיק?עדן=] הכי קרוב?מאיה. הכי מוזר?שאול. הכי חכם?אמה*סגידה* שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?לירז
הזמר הכי טוב?ג'סטין טימברלייק שליטה
הכי רועש?מטאליקה...
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא.

jt fan

New member
המשך ש../images/Emo43.gifצינזר..

אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?לא משנה. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?בת:מאיה.בן:ש**** על מי אתה סומך הכי הרבה?על עצמי,ועל אמא שלי.(
) עם מי אתה רב הכי הרבה?אמממ...עם מי שמתחיל איתי ריב
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?ת-מ-י-ד|?
!|רוב הזמן מבינים אותי. האם אתה סומך על אחרים בקלות? טחחחחחח...אני
לאאא
בבית של מי היית אחרון?דניאל. האם החברים שלך מכירים אותך?רובם. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לאאאאאא
אהבה רולזז
כתר| האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?בסדר. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:אני מקווה
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?רעות
ואל תתבלבלו,אני עדייין רוצה
שצחקת עליו?טחחחחח....שלומי.. שהלכת איתו לקניות?אמא.ויצאתי מורווחת=] ששבר את הלב שלך?
שאיכזב אותך?
שגרם לך לבכות?
ששימח אותך?
שראית איתו סרט?שיר אפרת ומאיה. שדיברת איתו בטלפון?אבא שלי
שראית?אחי. מה אתה לובש כרגע?גופיה ומכנסונים. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?עיניים. איזה ספר אתה קורא?כרגע אני קוראת עיתון
מה יש על הפד לעכבר שלך? לוגו של אייבורי
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:הכל בסדר גמור,תודה ושלום.
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?עם חמישה אנשים=] האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? Everthing I own של אן סינק
..

Justin RuLeZ

New member
אני!

שם: ספיר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו:לא מיקום:מעלות האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? חחחח אין לי מושג אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? מורן האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן תאריך לידה:5.9עוד פחות מחודש גיל: 16 עוד פחות מחודש גיל שהיית רוצה להיות: 18 כיתה: עולה ל יא מצבך החברתי:כלומר???? למה את/ה כאן? כי בא לי גובה: 1.60 צבע עיניים: חום אוהב אותו?כן צבע שער: שחור צבוע אוהב אותו? כן צבע אהוב:כחול וסגול ימני/ שמאלי: ימינית חיות מחמד? דגים כלבה מה העבודה שלך? ביביסיטר יש פירסינג? כן בטבור קעקועים? לא אבל אני יעשה אובססיות? אין התמכרויות?לשוקולד ציטוט מועדף/ מוטו: תחיה את הרגע בלי לחשוב על המחר האם אתה חי את הרגע? חחח איזה פוקס בדיוק מה שכתבתי בשאלה הקודמת וכן יש לך סודות? בטח למי אין<?! האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים?לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא מקבלת חחח סתם לא יודעת הרבה.. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: מה הפחד הגדול ביותר שלך?אמממ לאבד את המשפחה שלי אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בטח האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?אמממ הרבה דברים יש לך יומן/ג'ורנל? היה אין כבר זמן לכתוב בו מה החולשה הכי גדולה שלך?וואי יש הרבה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?את הידיים שלי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?לא כמו שאמרתי אני חיה את הרגע בלי לדאוג למה שאחרים חושבים עלי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אמממ יש פעמים שכן ויש פעמים שלא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שגברים זה עם מניפוליסטי מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אממ לא יודעת ומה הכי פחות אוהב? אמרתי כבר הידיים אתה חושב שאתה נראה טוב? את זה אתם תשפטו יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? חחח לא רואה סרטים בדיוניים ככה שאני לא יכולה ממש לענות על זה האם אתה: מעשן?לפעמים על סמים? לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לפעמים בחגים מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך?לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן אבל בלי כוונה כאילו נכביתי מהתנור יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב?כן היית על סמים?לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"?פעם אחת חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לאחותי חחח התחילו איתך?בטח היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?בטח חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? כן חחח סתם חשבת שאתה משתגע?כן חח בדר"כ משעה 3 בלילה אני מתחרפנת נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? בטח הרבה עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן פעם אחת היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא פחד גבהים היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים?כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? מה?? לא הבנתי אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום טוב יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? ידין מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?ההורים שלי חחח והחברה הכי טובה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לא יודעת מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נורית הכי מעט זמן? ולרי ולירון הכי מצחיק? אסיף ידין הרבה... הכי קרוב?ידין הכי מוזר? לא יודעת הכי חכם? הרבהה..אין כוח לפרט שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? שחר הזמר הכי טוב? רומן הכי רועש? ידין האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כאילו חבר חבר??כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? החברה הכי טובה שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? וואי אני חפרנית אז עם כל מי שרוצה לדבר איתי חחח על מי אתה סומך הכי הרבה? יולה החברה הכי טובה שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? גלית הקרציה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? יולה האם החברים שלך מכירים אותך?בטח האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?זה די מקובל אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: חלק כן חלק לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אפחד אני לא רבה הרבה עם אנשים שצחקת עליו? לא יודעת שהלכת איתו לקניות? עם כמה חברות שלי ששבר את הלב שלך?שחר שאיכזב אותך? שחר שגרם לך לבכות? שחר ששימח אותך?דודה שלי שראית איתו סרט? לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? לירון שראית?לירון ולרי אדם לב יולה רעות וסטס מה אתה לובש כרגע? חולצה שחורה ומכנס ספורט שחור באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בידיים קר לי איזה ספר אתה קורא? לא קוראית הרבה ספרים אין כוח בשביל זה וגם אין זמן מה יש על הפד לעכבר שלך?ג'ירפה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מתגעגעת ,משועממת,עייפה,מאוכזבת קצת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא אין לי כוח בשביל אנשים עכשיו האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

למעלה