שלי=]
שם: מיכל. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו:לא.אני מקורית.
מיקום:נתניה.(איזור השרון,למתקשים.) האם תקראי לבת שלך על שמך?לא.כי אז לא נדע למי הדואר
אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?אור. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?אף אחד, יש לי שם יפה
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אממ...את השם משפחה שלי. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן.אני אהיה רק מיכל.כמו מדונה ושר.
מין:נקבה. סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית. רווק? כה תאריך לידה:07.12.89 ט' כסליו תש"ן גיל:14 וחצי. גיל שהיית רוצה להיות:14 וחצי.
כיתה:עולה ל-י'. מצבך החברתי:מצויין=] למה את/ה כאן?כי אני המנהלת
גובה: 1.65 בערך.. צבע עיניים:חום. אוהב אותו?הייתי מעדיפה תכלת(
)אבל זה בסדר. צבע שער: חום. אוהב אותו?הוא בסדר. צבע אהוב:תכלת(
),ורוד(
) ימני/ שמאלי:ימנית. חיות מחמד?יאק.יש לי את מומי
מה העבודה שלך?להיות אני, וזה מעייף
יש פירסינג?
קעקועים?לא אין לי =\ אובססיות?בריטני
התמכרויות? במבה,שוקולד
ציטוט מועדף/ מוטו:" יש לי פה משל עצמי וגוף משל עצמי ואתם לא תגידו לי מה לעשות" וגם: "I dont wanna B so damn protected"
האם אתה חי את הרגע? מאוד. יש לך סודות?יש כמה
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כןןןןןןןןן
יש לך הרגלים רעים?אמממ...לדחות הכל לשניה האחרונה. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?חייכנית.
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו:מיכל ומשפחת המלוכה.
מה הפחד הגדול ביותר שלך?המוות. אתה יודע לשיר?כן. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?אני קולית מספיק בלי להעמיד פנים
האם אתה מתבודד?אוהבת.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אני
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?כן.
האם אתה פועל בפזיזות?מאוד.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לאאאאא. יש לך יומן/ג'ורנל?לא. מה החולשה הכי גדולה שלך?המסנג'ר...מלך שלי
מה החוזק הכי גדול שלך?אה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?הייתי נותנת לעצמי יותר סבלנות. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לא... =\ יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?כה..
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?מצוינים
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?את יכולה לעשות הכל אם את רק מאמינה בעצמך מספיק.(כל הזכויות שמורות לבריטני ספירס...חחח
) מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?הציפורניים שלי...
ומה הכי פחות אוהב?את השקיות מתחת לעיניים
אתה חושב שאתה נראה טוב? כן.
יש לך ביטחון עצמי?בשמיים=] לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אין,אני מיוחדת
האם אתה: מעשן?לא.סיגריות אין מצב
על סמים?לאאאא
יאקי. מתפלל?כן. הולך לבית כנסת?לא. מדבר עם זרים?אמממ..לא. ישן עם בובות פרווה?רק עם פלוטו(
) לפעמים. יוצא לטיול בגשם?לא. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כןןןן נוהג?לא. אוהב לנסוע מהר?אממ... טוב. אוהב את הקול שלך?כן. האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא..אני לא מזוכיסטית...=] יצאת מהמדינה?לא
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
,אני הצד המקיא בד"כ... היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?לא, ברוך ה', טפו טפו טפו, בלי עין הרע
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
שחקת "strip poker"?
חטפת מכות?בלע..לא משו רציני. החטפת מכות למישהו?ביג טיים..
התחילו איתך??
היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
. לא חשבתי בנוגע לעצמי.. נשארת ער כל הלילה?מאיה
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן. ישנת כל היום?לא ממש 24 שעות....בערך 17 שעות ככה. הרגת מישהו?לא.. חשבת שאתה משתגע?
+
נישקת מישהו מאותו מין?
לא בכוונה=] בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
יותר מדי
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
-בטעות..
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?הלילה הוא חזר פעמיים הלילה בההההה האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כןןןןאסטרולוגיה רולזז בקסם?לא.. באלוהים?מאוד. בשטן?
בסנטה קלאוס?בולשיט. ברוחות?אממ...כן. בפיות?לא. במזל?מאוד.. באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?אולי. במכשפות?כןמואהאהאהאהאהאהאה האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן, אבל אני לא באמת מאמינה בזה. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן. בדת מאורגנת?יאפפפ. אתה חושב שלאלוהים יש מין?אלוקים זכר.נראה לי. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?למנוחה בגן עדן \גיהנום ואח"כ אנחנו עוברים לתוך תינוק שנולד. יש לך חברים הומואים/לסביות?כה. מי החבר הכי טוב שלך?מאיה. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?לא יודעת. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?"תהיי עצמך". מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
...עזבו אתם לא תבינו...
מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן?לירז. הכי מעט זמן?אה..לא זוכרת. הכי מצחיק?עדן=] הכי קרוב?מאיה. הכי מוזר?שאול. הכי חכם?אמה*סגידה* שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?לירז
הזמר הכי טוב?ג'סטין טימברלייק שליטה
הכי רועש?מטאליקה...
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא.