אני לא יודעת אם זה הכי קשור לכאן...

• פותח הנושא orzr
  • פורסם בתאריך

orzr

New member
אני לא יודעת אם זה הכי קשור לכאן...

היי טוב אז ככה- עובד איתי מישהו שצעיר ממני בשנתיים. בכלליות,ולפי מה שאני מרגישה, הוא קצת דלוק עליי, הוא תמיד מחבק אותי, נוגע, נותן לי נשיקות....הוא גם מביע קצת קנאה לגבי ידיד טוב שיש לי. בקיצור, הוא כבר הציע לי לצאת איתו כמה פעמים, אבל כל פעם עניתי לו תשובה לא רצינית... לא כי לא רציתי, אלא כי אני בשלב הזה שאני עדיין בוחנת את הכוונות שלו. אז ככה, אתמול, הוא שאל אותי בעבודה אם אני רוצה ללכת איתו בערב לאן שהוא, בהתחלה היססתי, כי לא ידעתי אם זה רק איתו, או איתו ועם החברים שלו. ואז כבר לא דיברנו על זה. כשהגעתי הביתה, שלחתי לו SMS שהיה רשום שם שאני מבינה שלא הולכים, והוא החזיר לי תשובה של "מי אמר שלא?" ואז, אחרי איזה שעה, שלחתי לו עוד הודעה שרשמתי בה- קובעים? או שאני קובעת משהו אחר והוא החזיר לי הודעה כזאת- "תקבעי כבר משהו, יש לי תוכניות אחרות, אז בפעם אחרת" והשאלה שלי היא- מה הלך פה לא בסדר? עד שכבר פחות או יותר קבענו שנצא, הוא חיפף אותי בצורה כזאת תגובות יתקבלו בברכה

לדעתי,

כולם פשוט היססו יותר מדי. לא הרימו טלפונים, לא היו בטוחים, שידרו חוסר עניין (לפחות את). בפעם הבאה במצב דומה, אם את רוצה לצאת וחוששת שתתאכזבי אם לא תצאו, תתקשרי עם "הצעה מנוסחת". משהו כמו: מה דעתך על סרט כזה וכזה הצגה שניה היום ברב חן? לא מסרים ולא איומים מוסווים שאת קובעת, כי אפשר להבין מזה שאת לא יודעת איך להשתחרר מהמחויבות.

סיווקס

New member
2 אפשרויות

או שהוא פלרטטן מטיבעו ולא התכוון, או, מה שנשמע יותר סביר, שהתעוררת מאוחר מדי. הוא הבין שלא בא לך ועשה דברים אחרים - וכשהתעוררת היה קצת מאוחר מדי לאותו הערב.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

אכן נראה שיותר מדי הססנות נוכחת בתוך הקשר הזה. את רוצה? תהיי יותר ברורה, או אל תתפלאי אם הצד השני מוותר ונסוג

מוותק

New member
SMS... יוצר המון המון בעיות...

זה כ"כ לא חד משמעי ואי אפשר להבין מזה כלום. בטח אם את לא מספיק מכירה אותו בשביל לדעת למה בדיוק הוא מתכוון. הוא כנראה חיכה לתגובה שלך על ה "מי אמר שלא?" ואת אולי חיכית שהוא יתקשר.. (?) אבל ההודעה שהוא שלח אח"כ אותי אישית הייתה מרגיזה... כי הוא הציע לך לבוא איתו אז הוא כן אמור היה לעשות משהו כדי לקדם את זה.. בקיצור אני הייתי נותנת עוד צ'אנס, אבל אל תתני לו להגיד את המילה האחרונה בפעם הבאה, תגששי, אם את מעוניינת תראי בו קצת קצת עניין, ותני לו לעשות את הצעד הבא (לא בגלל שאני חושבת שהגבר צריך לעשות את הצעד אלא בגלל שכנראה הוא צריך לרדוף).. המון המון בהצלחה

נעמייה

New member
תראי,

הבחור הציע לך לצאת איתו כמה פעמים, כל פעם ענית לו תשובה לא רצינית (ולא משנה מאיזו סיבה). אתמול הוא הציע לך לצאת... והיססת, לא ענית תשובה ברורה - משמע: לא. ואז... כשהחלטת ללכת על זה וכן לצאת איתו.. שלחת לו SMS וכשהוא ענה לך בצורה חיובית שלא משתמעת לשתי פנים שיאללה יוצאים... חיכית שעה כדי לקבוע איתו, ולשלוח עוד SMS... את שואלת מה הלך פה לא בסדר? ההתנהגות שלך. את מהססת, את לא בטוחה, את בוחנת אותו, את משתהה, את לא ברורה... לדעתי, אם את באמת רוצה לצאת איתו (כך גם תוכלי להתרשם ממנו יותר לעומק במקום לבחון את הכוונות שלו מרחוק), תעני תשובה ברורה, תרימי טלפון ותקבעו לצאת. פשוט.

למעלה