אני לא יודעת אם זה המקום...

Blackie

New member
אני לא יודעת אם זה המקום...

אבל אני מקווה שבכל זאת תוכלו לעזור לי. איך משכנעים את ההורים להזמין ספרים דרך אתרים באינטרנט? יש ספר באנגלית שאני מחפשת אותו המון זמן - Spirit of the Wind. הוא נמצא באתר של אמזון - רק מחכה לעבור דירה למדף הספרים שלי. אבל מה - אמא ואבא לא מוכנים. "לתת כרטיס אשראי... השתגעת? את רוצה שהאקר יפרוץ לנו לחשבון...?" מה צריך לעשות כדי לשכנע אותם?! וכאילו כדי להכעיס, נדמה שאפשר להשיג את הספר הזה רק דרך האינטרנט. כשביקשתי להזמין מסטימצקי לא היה במלאי. אומנם הגשתי בקשה לאיתור ספר אצל אותו איתמר, אבל זה היה לפני שנה וחצי, וסביר להניח שאני אתחתן לפני שהוא ימצא את הספר. השנה אמא שלי נוסעת ללונדון, וראיתי הזדמנות פז להשיג את הספר. חיפשתי באתר של Foyles, Waterstone ו - Murder One אבל נאדה. ואמא בטח לא תתרוצץ בכל לוננדון בשביל ספר מסכן. כל הספרים האחרים של הסופר - Chris Pierson - נמצאים שם, ורק הספר לא, כאילו בכוונה לעצבן! אתם מכירים אולי חנויות בארץ, רצוי במרכז, שבהן יש סיכוי להשיג את הספר הארור? והאם סטימצקי מוכנים ליצור קשר עם amazon.com ולהזמין משם את הספר? בתודה מראש.

shmuel149

New member
תרשי להוריך להתרוצץ בלונדון

שימצאו את הספר ואז יעריכו את המשלוח. בכל אופן יש חברה בישראל שמזמינה מאמזון בעמלה מסוימת שמה פרח מזכרוני

eli h

New member
כרטיס אשראי לחברת amazon

שלום ניתן להעביר להם את פרטי הכרטיס בפקס. לכל החוששים מהרשת

Danial***

New member
אפשר גם

כאן http://combooks.co.il/ אני הזמנתי משם ספר, אפשר לתת את פרטי האשראי בטלפון ולהזמין

Danial***

New member
שכחתי לכתוב:

גם אם אין שם את זהבמאגר הספרים את יכולה לשלוח להם בקשה דרך CONTACT US והם יזמינו לך במיוחד

למעלה