אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים

אבל אני צריכה לדעת כמה עולה הגלולה "בלארה" למי שמכיר, היא גלולה חדשה מהדור הרביעי.... אשמח לתשובה כמה שיותר מהר ______________________________ באהבה, ירדן.

shaniza

New member
מהדור הרביעי

עם שם כזה נוראי? מצטערת, אבל אני לא יודעת את המחיר למה לא לשאול בבית מרקחת?

asian girl

New member
אם היה לה

פורום שקשור לתרופות ובתי מרקחת היא הייתה שואלת שם אני מניחה...
אה, קחי בחשבון שמחיר בסופר\ניו פארם יהיה שונה (יותר יקר בדרך כלל כי אין הנחת קופת חולים)

הידע שלי בגלולות מוגבל....

אבל גלולות מהגור הרביעי - זה אומר שחוץ מלשלוח SMS ולהוריד מיליון סוגי רינגטונים - גם להם יש שידורים של יצפאן ?

orrin

New member
חומר על הגלולה...לכל הציניקינים

אז לא היא לא משדרת יצפאן או רינגטונים.... סתם לידע כללי.... בלארה

לא מצאת מאמר קצת פחות מסובך ?

ממה שאני יודע - גלולה היא למעשה ריכוז חזק של אסטרוגן שהוא הורמון נשי שגורם לגוף להרגיש ולהתנהג כל הזמן כאילו הוא במצב של הריון. במצב כזה הוא למעשה מעקב או מפסיק "זמנית" שיחרור של ביצית חדשה מהחצוצרות אל חלל הרחם ובכל למעשה למנוע חיבור בינה לבין תאי הזרע. עד היום - ריכוז ההורמונים הזה פעל כמו כל דבר במינון גבוה - דילל את הדם, יצר פעילות אנפה של שיחרור הורמונים לא רוצי (להלן אקנה) ולעיתים רחוקות מאוד - אלרגיות וציסטות שאיימו להיות סרטניות אך ברוב המקרים היו גידולים שפירים - זה היה בתחילת ה-70. מאז - הצליחו לבודד טוב יותר את האסטרוגן ולעדן אותו כמעט ללא כל תופעות לוואי (למעט אלרגיות נקודתיות...) היום כבר ישנם מחקרים שאומרים שניתן לקחת גלולות באופן רציף תקופה ארוכה (משהו כמו חצי שנה) ללא הפסקה למחזור ללא שום סיכון האישה - הגלולה הזאת היא אחת מאלה. כמו שאמרתי - אני לא בקיא יותר מדיי בגלולות.

orrin

New member
מה היה מסובך? ../images/Emo3.gif

סתם מאמר של ידע. ידע אף פעם לא מזיק. אם אתה רוצה משהו יותר ידידותי למשתמש תעשה חיפוש בגוגל או יאהו ותמצא. (למרות שאני חייבת להודות שלא מצליחה להבין את העניין הפתאומי שלך בגלולות. זה לכבוד יום האישה?) רק טוב

למעלה