אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון

בונדית

New member
אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון

אבל סתם לשמוע דעתכם. אני וחבר שלי יחד כחמישה חודשים כאשר לפני כחודשיים עברנו לגור יחד. יש לנו קשר נפלא, אוהב, מפרגן, אכפתי וכל מה שצריך להיות בינו לבינה. אני מגדירה את עצמי בחורה לא קנאית ואל אכפת לי שלחבר שלי יש ידידות ושהוא יוצא לבלות עם חברים בלעדי. האקסית האחרונה שלו, בחורה שהיה איתה שלוש שנים וחצי יחד ואף חלקו דירה משותפת. הם נפרדו לפני שנה כאשר בין הפרידה לתחילת הקשר בינינו יצא עם בחורות נוספות שפשוט לא היו זה. לפני כשבוע פגשתי אותה כאשר הגיע אלינו לקחת ממנו משהו ששייך לה. ידוע לי שהם שומרים על קשר ידידותי לא חזק מדי אבל מדברים פה ושם. כשהיא הגיעה אלינו היה לה מאוד לא נעים כשהיא גילתה שאני בבית ואף לא רצתה להכנס אבל בסוף היכרנו וזה היה אחד הדברים הכי מוזרים שחוויתי. הרגשתי שבא לי להרוג אותה. לא ידועת למה אבל קינאתי. היא נראית בחורה נחמדה, חמודה, נראית לא רע ואולי הרגשתי מאויימת איפשהו. מה עוד שהיא האקסית הטריה יחסית. אני יודעת שהוא אוהב אותי, כרגע הוא איתי ואחרי שהוא ליווה אותה לרכב וחזר הוא כל הזמן חיבק אותי, נישק אותי ונתן לי את ההרגשה שהוא רוצה רק אותי. אבל עדיין אני מקנאה וזה לא מתאים לי. מה לדתעכם אני צריכה לעשות? כיצד להתגבר על הקנאה שעושה לי לא טוב. תודה

duduamar

New member
תעשי בובת וודו בדמותה,

ותוציאי עליה את כל העצבים. ברצינות יותר - הרגש הזה ברור וטבעי, אבל אם את יודעת שאין לך ממה לדאוג והוא אוהב רק אותך, אז תתעלמי ממנו.

magenta73

New member
קודם כל תרגעי...

האקסית היא אולי באיזה שהוא מקום מתחרה כי את רואה אותה ככזאת. כי הם היו ביחד וכן הלאה.והיא כביכול נכנסה לטריטוריה שלך. אבל, תזכרי, תמיד, שזה נגמר. ושעכשיו הוא איתך. מבחירתו ומרצונו החופשי. וזהו. לדעתי, קנאה באה מחוסר בטחון. ואין כאן סימנים לזה שצריך להיות לך חוסר בטחון מהקשר בינכם, להיפך. ולפי התגובות שלו הוא רק היה שם בשבילך וחיזק אותך. תסתכלי על זה ככה. מה שהיה היה. נגמר. מה שחשוב זה מה שעכשיו.

בונדית

New member
אני יודעת שהוא איתי מבחירתו החופשית

ואין לי בעיה עם ידידות אחרות שלו ועם זה שהוא יוצא ומבלה עם חברים בלעדי. אתמול הוא יצא עם ידידה מאוד טובה שלו (אקסית מלפני 5 שנים) שהגיעה לביקור מולדת והוא רצה שאני אבוא ואמרתי לו שילך לבד ושישלימו פערים כי אני סומכת עליו. זאת מישהי מהעבר הרחוק שאין כבר רגשות כמו שהיו. אבל האקסית שהיא טריה באופן יחסי (שנה ואנחנו כבר קצת יותר מחמישה חודשים יחד) איפשהו מפריעה לי ואני לא יודעת למה. אני מאמינה שאני אתגבר על זה והכל יעבור כמו כל דבר. אני יודעת שאין לי מה לדאוג כי הוא איתי עכשיו ויש לנו קשר נפלא. רק מקווה שיעבור מהר

קודם כל יפה מאוד שאת פתוחה

מודעת לזה שזה זמני, ולא מכניסה אותו לסרטים. אני חושבת שאין מה לעשות יותר, כי הגישה שלך בעיני היא נכונה. מאחלת לך רק אושר

SIRI41

New member
תמשיכי להיות , כפי שהיית,

לא קנאית, נעימה, ותשכחי את האקסית שלו, תתעלמי, תאמיני לי שהוא יאהב אותך עוד יותר. זה הרגע בו תתעלי על עצמך, אל תחשבי על כלום, תשמעי, את עושה רושם של בחורה מאוד ברמה - אם היא נכנסה ואת עוד הכרת אותה, והוא ליווה אותה לאוטו, כל הכבוד לך , תמשיכי להיות כפי שאת, לא קנאית ונותנת אמון, כי לדעתי בן הזוג שלך יאהב אותך בזכות זה, מה גם שעברתם דירה לא מזמן יחד, אז אין לך מה לדאוג, הוא הרי איתך.

קודם כל........

תסלחי לעצמך שהרגשת ככה, זו הרגשה טבעית,וזה קורה לכולנו. לקנא מותר ,השאלה מה עושים עם זה מבחינת התנהגות. נראה שיש לך אחלה בחור שמבין את הרגישות הזאת,מחבק ומפרגן ומרגיע. אין שום סיבה להסתיר את רגשותייך בקטע של שיחה על העניין איתו,כמובן שיחה רגועה ולא סצנת קינאה. תתעודדי מעצם העובדה שהוא לא ניסה להסתיר את הידידות איתה, והיא הגיעה אליכם הביתה. ומה לעשות כדי שזה יעבור.......אין מה לעשות....זה פשוט יעבור. עם הזמן תלמדי לעשות סוויצ'ים בראש לגבי כל מיני מצבים בחיים.

בונדית

New member
מעודד לדעת שאני לא "דפוקה"

עם רגש הקנאה החולני הזה. אני שומרת את זה לעצמי ולא אומרת לו כלום ומתנהגת בצורה כי סבבה שאפשר. מפרגנת וממשיכה כרגיל בלי שום שינויי. אני יודעת שהזמן יעשה את שלו פשוט הייתי חייבת לפרוק קצת. תודה לכולם

למעלה