אני לא יודעת אם זה קשור לפורום הזה,

מלי1233

New member
אני לא יודעת אם זה קשור לפורום הזה,

אבל תנסו שזה יהיה קשור.

התעוררתי עכשיו מחלום בלהות, היה המון רצח ודם.
אני עם דופק והרגשה כאילו הייתי בזירת רצח.
בכל הלילות האחרונים אני חולמת חלומות מסייטים ומתעוררת לרוב כשצרחות מהדהדות לי במוח.

האם זה יכול להיות קשור לפריזמה שהתחלתי לקחת??
יש השפעות כאלה מהכדורים?
זה עובר?
זה ימשיך עכשיו לנצח?

בה עושים?!

גוגל -

"נוגדי דיכאון (כולל פריזמה) עלולים להעלות את הסיכון של ומחשבות אובדניות או התנהגות אובדנית אצל ילדים, נוער, ומבוגרים.
...
....
חלק מהתופעות הללו של פריזמה עשויים לכלול חרדה, עוינות, עצבנות, חרדה, אי שקט, הזיות, היפראקטיביות קיצונית, ומחשבות אובדניות או התנהגות אובדנית."

http://www.alpha-med.co.il/web/8888/nsf/sbs.py?&_id=16775&did=5414&title=%F4%F8%E9%E6%EE%E4

סיריוסלי ?

תראי.
יש מצב שאני אהבל.
למעשה אני מודה בזה בכל הזדמנות.
שאני אהבל.
למניעת אי הבנות.
(וגם נתתי אישור גורף למנהלת למחוק פוסטים שלי, כראות עיניה ומצב רוחה)

אבל תראי מה זה עולם.
בא בנדם לרופא עם תלונות.
הרופא אומר לו - "קח את זה ואת זה. במינון הזה והזה...
תחזור אלי בעוד שבוע ...
ותספר לי מה זה עשה לך"
(ונעזוב לרגע את האינטרסים של הרופא)

ואני שואל אותך ..
סיריוסלי?

עכשיו לחבק את מלי ...
אני לא נוהג לחבק וירטואלית.
(גם במציאות אני קמצן. לפעמים)
את זה אני משאיר לאחרות.

ולמלי ...
תראי סירטון מגניב -

http://www.youtube.com/watch?v=yfRVCaA5o18

Lady Stark

New member
מה שכתוב בגוגל

היי לך. מה שכתוב בגוגל לקוח מתוך העלון ומתייחס לשני דברים:
1. תקופת ההסתגלות לכדור. כדורים נוגדי דיכאון וחרדה לא אמורים לגרום לדיכאון וחרדה. תקופת ההסתגלות עשויה להיות קשה ובה באופן זמני של כשבוע יש החמרה במצב.
2. כסת"ח של חברות התרופות שאמורות לכסות כל תופעה אפשרית על מנת למנוע בהלה או תלונות.

לידע כללי.

מלי

את לא חייבת שזה יהיה קשור, את יודעת. אנחנו פה בשבילך בכל נושא.
אני לא חושבת שזה קשור, לפחות לא חוויתי את זה עם הכדורים שאני לקחתי. אם את רואה שזה נמשך תקופה ארוכה (נגיד, שבוע-שבועיים), תנסי לשנות משהו בהרגלי השינה שלך, לנסות להירגע קצת לפני, לעשות מדיטציה, מחשבות חיוביות וכדומה.
כמו כן, תנסי להימנע מסדרות פשע ומשטרה

מלי1233

New member
מבטיחה לנסות להרדם מתוך מנוחת הנפש.

תודה מותק!

ולגבי סרטים, דראה לך שאני רואה פשע?!
צופה בסגנון של
ארץ נהדרת, גדולה מהחיים,וסרטים על בלונדיניות חסרות בעיות נפשיות, ניקיטה היה הכי חמור שלי.

אהה. ולפעמים קופיקו

קודם כל זה יכול להיות קשור לכדורים.

כשאני לקחתי כדור מסוים היו לי הרבה חלומות צלולים, כאילו ממש יכולתי לזכור את החלומות שלי. לפעמים גם חלומות מוזרים\מפחידים. אין לך ממה באמת לפחד, אבל אם זה מפריע לך עד כדי כך תגידי לפסיכיאטר שלך ותחשבו ביחד מה לעשות.

אם הכדור מתאים לך ועובד בשבילך אז לא הייתי ממהרת להחליף אותו בגלל חלום אחד. תישני על זה כמה ימים תראי איך את מרגישה.

אגב, גם אני התעוררתי הבוקר מחלום מוזר, לא מפחיד ומאיים כמו עצוב וקורע לב. אבל זה רק חלום.

Lady Stark

New member
מלי החמודה

כמה זמן את כבר לוקחת את הכדור?
אני מעידה על עצמי שסבלתי מסיוטים או חלומות מפורשים ורבים בשתי הזדמנויות. אחת, כשהייתי בהתחלת טיפול תרופתי במה שאני קוראת לו "הימים הנוראים". השניה, כשהייתי בטיפול ממושך תחת כדור מסוג ssri. שזה כמו פריזמה, בעצם. אבל במקרה השני החלומות היו פחות סיוטיים. פשוט בכמויות וזכורים היטב. זו תופעת לוואי ידועה של כדורים רבים, שהם משפיעים על החלימה.
תראי לאן זה ממשיך ואם את ממשיכה לסבול תתיעצי עם פסיכיאטר.
בינתיים תנסי להקל על עצמך לפני השינה כדי שתגדילי את הסיכויים לשינה טובה: תעשי מקלחות חמות ממש לפני שעת השינה שיעזרו לפתח תחושת נמנום בריאה.
תרגישי טוב חומד.

מלי1233

New member
כנראה אני בימים הנוראים,

עדיין בשבוע הראשון של הפריזמה.

תודה רבה על התגובה שלך, איישם את ההמלצה,
וכייף לראות אותך פה!!

Lady Stark

New member
אז באמת זה עניין של מעט זמן

עד שתרגישי שיש איזון. הימים הנוראים נמשכים בדרך כלל פחות משבוע. ואז עוד שבוע-שבועיים עד שמרגישים אם הכדור מתאים לך או לא.
קחי את כל הזמן שאת צריכה עכשיו כדי לנוח. התחלת טיפול תמיד מעייפת.
תרגישי טוב מתוקה, וכיף גם לראות אותך

למעלה