אני לא יודעת אם יש לכם כבר.אבל הצלחתי להוריד

liron138

New member
אני לא יודעת אם יש לכם כבר.אבל הצלחתי להוריד

את הגירסה המלאה עם הנץ בהתחלה.. אני לא יודעת אם מותר לשיםץץכאילו אני לא יודעת מה התקנון והכללים אצלכם אז תעדכנו אותי מי שרוצה אפילו בפרטי..:)

I AM7

New member
כן....יש את זה ביוטיוב...

הורדתי את זה משם בקשר לחולצות ...ברור שיש....למשל , יש חנויות בדיזינגוף שמוכרות חולצות שלהם...

liron138

New member
וואי איזה יופי..

תודה שאמרתי לי בקשר לחולצות..ובקשר לשיר אני מתכוונת שהורדתי מהאמיול.. כלומר מהטיוב איך אפשר להוריד?

I AM7

New member
יש תוכנה מיוחדת של יוטיוב...

יש לי אותה כבר כמה זמן על המחשב.. את רק מעתיקה את הURL מדביקה אותו בתוכנה לוחצת הורדה......משהו כמו 2 דקות וזה במחשב שלך:)

RenanaD

New member
ואגב נץ, לא יודעת אם שמעתן את הריאיון הזה

ג'ארד אמר באיזה ריאיון לאחרונה שזה נץ שגר (או לפחות נמצא הרבה) על הגג של הבית שלהם בלוס אנג'לס, והם פשוט הקליטו אותו יום אחד. האלבום משקף את החיים שלהם כרגע אז הם הכניסו אליו גם אותו.

I AM7

New member
קצת מוזר...

אני חושבת שבשביל להקליט את הנץ הזה , הוא צריך להיות ממש ברור וקרוב... אז לא נראה לי ......הם היו צריכים לתפוס אותו... בחוץ יש מלא רעש...

RenanaD

New member
גם אני חשבתי על זה בהתחלה

אבל אז הגעתי למסקנה שאני לא בקיאה מספיק בטכנולוגיות המתקדמות של ימינו שמאפשרות להפריד ערוצי שמע (למשל קול של נץ מרעשי רקע), אז אני לא באמת יכולה לקבוע. ואם ג'ארד אמר בריאיון שהם הקליטו, אפשר לדעתי לתת לו ליהנות מהספק הפעם

etmiys

New member
../images/Emo207.gif מוזמנים לתרגם. אין לי זמן..

Kings and Queens Bike Ride Video Shoot This Sunday night, October 11th and Monday night, October 12th we will be filming a one of a kind night time mass bicycle ride through the streets of Los Angeles as part of the short film for Thirty Seconds to Mars' new single “KINGS + QUEENS”. We would love to invite you to join us for The Ride. Its a one of a kind adventure and we will be shutting down streets, tunnels, bridges, Santa Monica Pier and even Hollywood Blvd. We start shooting at 5.30pm. YOU WILL NEED YOUR OWN BIKE. If you want to be featured prominently and/or have a specialty bike, we would like you to be there the full time for continuity purposes. If you just want to join the fun, feel free to come and be a part of it all. We shoot the big rides SUNDAY NIGHT 5.30PM onward and MONDAY 5.30PM onward. Some info... SUNDAY is DOWNTOWN MONDAY we shut down HOLLYWOOD BLVD and SANTA MONICA PIER. Fun. PLEASE specify if you can only come one of the days and which day that would be. If you've never experienced a night ride with hundreds of people it is sure to be a night you will not soon forget! Let's take back the city for a night, or two. YOU CAN FOLLOW US ON TWITTER:http://www.twitter.com/ridenow123 Sunday Night Meetup: Santa Fe @ 6th St Under the Bridge Downtown LA 5:15PM SHARP! Monday Night Meetup Santa Monica Pier Ocean @ colorado 5:15pm SHARP!

RenanaD

New member
בליל ראשון הקרוב 11/10, ובליל שני 12/10,

אנחנו נצלם רכיבת אופניים לילית, המונית וחד פעמית ברחובות לוס אנג'לס, כחלק מסרט קצר לסינגל החדש של 30 שניות למאדים "מלכים + מלכות". אנחנו שמחים להזמין אתכם להצטרף אלינו לרכיבה (איך הם אוהבים כותרות גדולות
). זו הרפתקה חד פעמית ואנחנו נסגור (כאילו, יחסמו לתנועה) רחובות, מנהרות, גשרים, סנטה מוניקה פייר ואפילו שדרות הוליווד. אנחנו מתחילים לצלם ב-17:30. אתם תזדקקו לזוג האופניים הפרטי שלכם. אם אתם רוצים להיות להופיע באופן בולט (בווידאו) ו/או יש לכם אופניים מקצועיות, אנחנו נשמח אם תהיו שם כל הזמן, למטרות מתמשכות. אם אתם רק רוצים להצטרף בשביל הכיף, הרגישו חופשי לבוא ולהיות חלק מכל זה. אנחנו מצלמים את הרכיבות הגדולות בראשון בלילה 17:30 והלאה ושני 17:30 והלאה. קצת מידע... ראשון יהיה במרכז העיר. בשני אנחנו סוגרים את שדרות הוליווד וסנטה מוניקה פייר. כיף. בבקשה פרטו אם אתם יכולים לבוא רק באחד מהימים, ואיזה יום מהם. אם אף פעם לא חוויתם רכיבה לילית עם מאות אנשים זה בטוח יהיה לילה שלא תשכחו בקרוב! בואו נקח בחזרה את (נשתלט על?) העיר ללילה, או שניים. אתם יכולים לעקוב אחרינו בטוויטר: www.twitter.com/ridenow123 וכתובות המפגש בשני הלילות, לא נראה לי שזה מעניין מישהי: Sunday Night Meetup: Santa Fe @ 6th St Under the Bridge Downtown LA 5:15PM SHARP! Monday Night Meetup Santa Monica Pier Ocean @ colorado 5:15pm SHARP!

I AM7

New member
ואנחנו נהיה שם !

פחחחחחחח. כן. בטח... חבל שאין לי אבא שעושה מיליונים...הייתי לוקחת את כולכם !
אבל ..לא. נ.ב ; מישהו יודע מה זה אומר -
?...

למעלה