אני לא יודעת אם כבר דיברתם על זה..

Anna Karenina

New member
אני לא יודעת אם כבר דיברתם על זה..

אבל האם אתם מכירים את הימים האלו, שבהם פשוט אין לכם כוח ללכת לעבודה? המחשבה על 6-7-8- שעות שמצפות לכם, פשוט גורמת לכם להרגיש רע? אני יודעת, שחוויתי לאחרונה כמה ימים כאלו, ואין ספק-אני מותשת פיסית ונפשית, ואני לא יודעת מה לעשות, ואיך להתמודד עם ההרגשה...
מה עושים? איך יוצאים מהתחושה הג'יפה הזו?

אלולה

New member
אני מכירה את זה....

גם לי היו תקופות כאלו כמה פעמים, עם המנהל הקודם.... עדיין יש ימים כאלו פעם בכמה זמן אבל לא הרבה.... לכולם יש כאלו תקופות, שאין לכך כוח לכלום וכל מה שרוצים לעשות זה להישאר בבית כל היום ולא לעשות כלום... שאת רק חושבת על לקום מחר בבוקר ולבוא לעבודה ועל כל השעות שיש לך לעבוד ואת רק רוצה שהמחר הזה לא יגיע.... אבל לא תדאגי, יהיה בסדר.... כשלי היה את זה, השתדלתי למצוא נקודות קטנות ואנשים נחמדים בעבודה ולהתמקד בהם ואז היה לי יותר נחמד לבוא לעבוד... אני אישית, בתקופה האחרונה, ממש נהנת לבוא לעבוד... ממש נחמד לי על האנשים שעובדים איתי וממש כייף לי.... אפילו בימים שאני לא עובדת, אני ממש מתגעגעת לאנשים בעבודה ומחכה כבר לימים שאני עובדת.... <יש גם כאלה...> מחר אני הולכת לעבוד ואני כבר מחכה לזה..... אבל אל תדאגי, את תעברי את זה.... רק תנסי להתמקד יותר בדברים החיוביים ולהתעלם מהשאר וכבר יהיה בסדר.....

למעלה