אני לא יודעת אם לבכות או לצחוק...

אורחת

New member
אני לא יודעת אם לבכות או לצחוק...

טוב, תחילה אני אספר שאני כבר בסוף תהליך הבדיקות שלי לקראת הצבא, יש לי כבר תאריך גיוס ובעיה אחת קטנה... מישהו כאן דיבר על זה שצה``ל לא רוצה אותו...אז תרשו לי להוסיף... בואו נעזוב את זה שאת הפרופיל שלי סיכמו בערך 3 חודשים אחרי סיום כל תהליך הבדיקות והמבחנים.... סוף סוף שלחו לי תאריך גיוס, התקשרתי לברר את הפרופיל שלי כמו כל אחד רגיל... התברר לי שהורידו לי את הפרופיל ל 82, הייתי מאוד סקרנית לדעת על מה הורידו לי. בקיצור הגעתי למחנה תל השומר ( המקום הכי מגעיל שאני מכירה עם היחס הכי מזלזל ) ורוצים לצחוק? יודעים על מה הורידו לי בפרופיל??? נקודות חן!!!!!! אמרו לי שיה לי נקודות חן וזו הסיבה... ( והן לא מסוכנות זה בדוק אצל רופא עור) וכשאמרתי את זה אז אמרו לי שזה לא משנה וקראו לזה `` ריבוי נקודות חן`` מישהו רוצה לספר לי מה זה הטימטום הזה?????? מישהו שמע על סעיף כזה בכלל?? כי כל מי שסיפרתי לו על זה פשוט התחיל לצחוק... כבר עדיף שיגידו לי שמוותרים עליי מאשר להמציא לי מחלות...

jedi knight

New member
דווקא לי היו צריכים

היו אמורים להוריד לי כי הייתה לה אסטמה שהייתי קטן אבל בסוף לא הורידו לי כי זה היה מזמן

אורחת

New member
שמעת על סעיף של נקודות חן??

זה נשמע לי ממש חסר כל היגיון...!!!

jedi knight

New member
יש סעיף של עור..

או משהו כזה אז אולי בגלל ריבוי הנקודת חן שלך אז נכתב שיש לך עור קצת רגיש ולכן הורידו לך !!

אורחת

New member
זה לא העניין...

אני נבדקתי אצל רופא עור מומחה והוא אמר שהכל תקין ושזה שום דבר וחוצמזה הם ממש קטנות שבקושי רואים.... ודרך אגב... אף אחד מצוות הרופאים של הצבא לא טרח לבדוק אם הן רגישות או לא....

אורחת

New member
צוות אפטר- מה אפשר לעשות??

הייתי שמחה לקבל תגובה של המערכת...

after

New member
תגובה

איננו יודעים בדיוק מהם השיקולים של המערכת הצבאית בבחירתם להוריד לך פרופיל על ``ריבוי נקודות חן``. מבחינה רפואית ריבוי נקודות חן מעידה בדרך כלל על עור רגיש, שחשיפה מרובה לשמש מזיקה לו. לכן, ישנם מקומות מסויימים או תפקידים ספציפיים שלא תוכלי למלא מפני שהם דורשים חשיפה מרובה לשמש. אם עניין הפרופיל הוא מאוד קריטי לך, תמיד תוכלי להגיש ערעור ללשכת הגיוס בצירוף מסמכים רפואיים המעידים שנקודות החן אצלך אינן מסוכנות ודורשות טיפול מיוחד. בברכה, צוות ``אפטר``

sasson

New member
תשמעי על מה לי ירד... ;-p

שמעת על סעיף תת משקל? גם אני לא. אבל ירד לי על זה פרופיל ל-72. כאילו, מה מפריע להם שאני דחליל? זה לא אמור להיות טוב יותר בשבילם? צבא מפגר!

after

New member
האמת שכן

סעיף תת משקל, כמו גם סעיף משקל עודף הם שני סעיפים ידועים בצבא שעליהם מורידים פרופיל. אם הנך סובל מתת משקל, הצבא לא ירצה לשלוח אותך לתפקידים שדורשים מאמץ פיסי רב מכיוון שלא תוכל לעמוד בו. בברכה, צוות ``אפטר``

למעלה