אני לא יודעת אם מישהו זוכר...

slg79

New member
אני לא יודעת אם מישהו זוכר...

מי שלא, כי אני לא יודעת אם פרסמתי את זה פה, יש העתק של המכתב הקודם בסוף) אבל המקרה שלי הוא עם הבחור שעובד איתי, שפתאום הפסקנו להסתדר... אז ככה, היום, אחרי כמעט שבועיים שלא דיברנו, החלטתי שאני מבקשת ממנו לדבר, אז תפסתי אותו בעבודה ואמרתי לו שאני רוצה לדבר איתו ושזה לא יהיה בשעות העבודה, והצעתי שזה יהיה היום, אחרי שהוא מסיים לעבוד (23.00), אז הוא בהתחלה אמר לי שזה מאוחר...אבל אח"כ הוא אמר לי שהוא יתקשר להודיע לי אם הוא יכול היום. בסביבות 22.30 הוא התקשר ושאל אותי אם אני רוצה שהוא יקפוץ אליי אחרי המשמרת ואמרתי לו שכן. אז הוא הגיע (והוא נראה טוב!!!) וישבנו מתחת לבית שלי ופתחתי ואמרתי לו שאני ממש לא מבינה מה קרה ביננו בזמן האחרון, למה אנחנו כבר לא מסתדרים, כי פעם היינו ממש בסדר והוא אמר לי בהתחלה שדברים שאני עושה התחילו לעצבן אותו, אז אמרתי לו שאני לא מבינה למה, כי לא השתניתי, אני עושה את אותם הדברים שעשיתי מאז שהכרנו ופתאום זה מתחיל לעצבן אותו. הוא מתעצבן מזה שאני מרימה את הטונים שלי, למרות שהסברתי לו מליון פעם שככה אני מדברת, והוא מתעצבן מזה שאני צינית כל הזמן. ואני אמרתי גם מה מעצבן אותי: שלפעמים הוא עושה לי דווקא- הוא גם הודה בזה, ושהוא לוקח כל מה שאני אומרת לו יותר מדי ברצינות, גם כשאני צוחקת איתו. היה איזה קטע שאני לא יודעת אם הוא התכוון להגיד משהו או שהוא סתם אמר... אמרתי לו שאני רוצה לדעת מה גרם לשינוי, למה הוא מתעצבן מכל דבר קטן שאני אומרת או עושה, אז הוא התחיל להגיד לי- אולי זה בגלל ש... או משהו בסגנן של זה התחיל מאז ש...אני לא ממש זוכרת מה היו המילים המדוייקות שלו.ואז הוא פשוט נעצר,פשוט הפסיק, וכשניסיתי להוציא את זה ממנו, הוא התחיל להגיד את זה שוב, אבל התחרט...ומאז הוא אמר לי שזה כלום והוא סתם אמר את זה. ואני מתה לדעת אם הוא התכוון להגיד לי משהו או שזה באמת היה סתם. וקצת לפני שהוא הלך הוא אמר לי שאין לו בעיה לפתוח דף חדש, אז אמרתי לו שברור שאין לו בעיה, אבל מה עם כל המריבות הקטנות שלנו, אז הוא אמר לי משהו בסגנון של ככה אני, או משהו דומה, אז אמרתי לו- טוב לך ככה? אז הוא אמר לי שלא טוב לו ככה. אני ממש לא זוכרת את המילים המדוייקות שנאמרו שם, אבל נראה לי שפספסתי את ההזדמנות שלי. נראה לי שגם אם הוא היה מעוניין פעם, עכשיו כבר לא. זה נסגר בזה שעכשיו אנחנו בסדר ו"נתראה במשמרת הבאה" לא בדיוק הסתיים איך שרציתי שהסתיים. אבל מצד שני, הוא כן בא וזה באיזשהו מקום כן מראה שאכפת לו, לא? מחכה לתגובות

shirany

New member
כן זה היה כאן ...

כשכתבת על אותו סיפור ואני וזוכרת ורציתי להגיב ואני אגיב גם עכשיו... תראי אני לא יודעת מה נסגר עם שנייכם אבל את חייבת לנסות לשאול אותו אם הוא מעוניין לבנות או לפתח קשר איתך קשר מעבר לידידות המופלא והבלתי מוסברת שלכם אניחושבת שאתם רבים בגלל שהוא קנאי לך ובגלל שהוא רוצה אותך לעצמו זה נשמע ילדותי אבל לפני מה שכתבת בהודעה הקודמת סיפרת על איזה מישהו ונראה לי שזה מציק לו לראות אותך עם בחורים אחרים אין לך מה להפסיד זה לא בושה שבנות יתחילו עם גברים זה איפלו לדעתי יותר נחמד... הוא מוצא חן בענייך ואני יודעת שאת מוצאת חן בעיניו מקסימום תקבלי תשובה שלילית .. תנסי אל תפספסי את ההזדמנות הזאת.. בהצלחה.!!

חזקוש

New member
אם הוא לא מקבל אותך כפי שאת אז

חבל לך על נסיון לקשר מעבר לקורקטי כפי שצריך להיות בעבודה. אל תתעקשי עליו העולם מלא בחורים. חזקוש

למעלה