אני לא יודעת אם פה זה מקום לשפוך את הלב על

talush2005

New member
אני לא יודעת אם פה זה מקום לשפוך את הלב על

החיים בכלליות אבל אם לא לפחות הכתיבה קצת תשחרר. לא כתבתי בפורום הזה מעולם.
אני יושבת ביום חורפי וגשום שכזה , מחשבות עם עצמי על החיים ובעיקר על העבר,כמה אני מתגעגעת לעבר. הבעיה הגדולה שלי היא שאני מאד קשורה לעבר ולדעתי אפילו תקועה בו וברור לי למה, למה הוא מפריע לי להמשיך קדימה.

אני בת 24 ומסתכלת על עצמי לפניי 4 שנים - בערך מהחצי שנה האחרונה לשירות בצבא והשנה שבין הצבא ללימודים - לא היתי צריכה לעשות כלום והכל הסתדר לבד. היתי חיילת בסוף השירות , מלא חברות טובות מהצבא ובכלל , היה לי אחלה שירות , הכרתי את החבר הראשון בלי שבכלל חפשתי או חשבתי שאני רוצה חבר באותה תקופה ,זה פשוט קרה אחרי תקופת ידידות ארוכה והוא העלה שלב, כמה נפלא. השתחררתי ואחרי הפסיכומטרי לא הרבה זמן אחרי חברה טובה עבדה באיזה מקום וסדרה לי גם לעבוד שם ובאמת עבדתי שם 8 חודשים והכי נהנתי בעולם -זו היתה תקופה מדהימה ועבודה מדהימה עם אנשים מדהימים. לא התאמצתי מידי ודברים פשוט הסתדרו בלי שחשבתי עליהם או שחשבתי שחסר לי.
הקשר נגמר לפניי 3 שנים , ממש כמה שבועות לפניי שהתחלתי תואר ,אחרי כמעט שנתיים הכי מדהימות שהיו לי בחיים וזה בנוסף לזמן שהיינו ידידים קודם,הוא היה הכל בשבילי ולימד אותי הכל . אבל התחלתי תקופה חדשה של לימודים באופטימיות גדולה. חייבת לציין שכן הכרתי אחלה בנות והיה לי לימודים מעניינים בתואר ומאד נהנתי סה"כ מה3 שנים האלה אבל שומדבר אחר לא הסתדר מאז. סיימתי ממש לפניי כמה חודשים את התואר והתחלתי בחיפושים אחרי עבודה בתחום של התואר. בערך צקצת לפניי החגים , היתי בהמון ראיונות ואיפושהו התפקששו. אני כבר מעל שנה לאחרי שנסגר סופית הסיפור עם האקס והרגשתי מוכנה באמת לקשר חדש, מחפשת בכל ובאמת בכל אתר הכרויות , פורום וקבוצה בפייסבוק של הכרויות וחוץ מהמון דייטים שומדבר לא יצא מזה , אפילו לא כלום מעבר לדייט שני. הלכתי גם לכל מיני מסיבות ומסגרות שאפשר להכיר ושום דבר לא יצא שוב יותר מכמה דייטים ,אפילו לא נשיקה. אין לי דרך אחרת להכיר כי בלימודים אצלי היו 90 אחוז בנות בתואר ודרך חברות אין לי איך להכיר. החברות לאט לאט כולן מסתדרות עם חבר והקשר התרופף עם כמה אנשים שהיו מאד קרובים אליי.

אני יושבת וחושבת , למה לפניי 3 שנים בלי שחשבתי בכלל , בלי שהתאמצתי וחפשתי היה לי חבר ועבודה שאני אוהבת והכל הסתדר הכי טוב , למה שבאמת רוצים ומחפשים ומתאמצים כל כך למצוא זה לא קורה ? האם אי פעם ארגיש את אותו אושר שהרגשתי לפניי 4 שנים ?? או שאולי העבר לא יחזור לעולם ?
אני תקועה בעבר בכל היבט אפשרי גם עדיין בקטע של האקס אפשר לומר, כי מעולם עד לפניי חצי שנה לא נתקנו לגמריי קשר וכי יש לי עוד 2 חברות שהכרתי דרכו ובכל זאת הם ידידות שלו. אני תקועה בעבר וזה תוקע אותי אני יודעת אבל איך אני לא אהיה תקועה במקום שהיה לי כל כך טוב ?
אני יודעת שתגידו שזה מה שמפריע לי למצוא כל מה שאני מחפשת , אבל אין לי ממש מה לעשות עם זה , באמת שנסיתי הכל , נסיתי להכיר גם סתם אנשים באינטרנט ובכל דרך אפשרית לצאת מזה אבל אני לא בטוחה שאפשר . לפעמים בא לי ליסוע לארץ רחוקה בלי להכיר אף אחד ולהתחיל דרך חדשה , כי כל עוד יש אנשים מהעבר בחיים הוא תמיד יהיה שם עם הזכרונות , אבל ברור לי שזו בריחה וזה לא יעזור.
ברור לי שהיו לי גם בשנים האחרונים דברים טובים ושגם אז בטוח מצאתי על מה לקטר והיו דברים שלא הולכים לי אבל הדברים החשובים לי בחיים שלי כרגע לא מסתדרים לי. אני מחפשת ומחפשת בעיקר עבודה וזוגיות בכל מקום ולא רואה סוף לחיפושים.

אני מרגישה ייאוש כמו שלא הרגשתי בחיים שלי. תמיד היתי אופטימית ועכשיו אני כבר לא בטוחה שיש עתיד טוב באופק . לא יודעת איך לצאת מהייאוש, אבל ככה אי אפשר להמשיך.
אשמח לכל עצה, גם כאלה כמו את לא נורמאלית . :(

poseidon111

Active member
זו הבעיה המרכזית עם הצלחות. יש ציפייה שהן

תימשכנה. כפי שאותה הצלחה גרמה לך לדברייך, להרגיש, הרי מה שאת קוראת חוסר הצלחה, ואנשים רגילים קוראים "חיים", את בסוג של דאון.

אז ברוך בואך לפורום וברוך בואך לחיים האמיתיים, אלה שמורכבים מהרבה אפור ולעיתים גם מהרבה ורוד. בעיקר ממעגלים שביניהם.
אין מתכון להצליח בזוגיות או בעבודה פרט לנסות ולהפיק את המקסימום בכך שמקבלים זאת כמצב זמני.
אז יש אנשים שנלחמים בכדי לשפר את מצבם, רק שבעניני זוגיות אותה מלחמה יכולה רק להזיק. כמו מכונית שהתחפרה בבוץ ובעליה מנסה
להוציאה משם על ידי כך שלוחץ על הדוושה בכל כוחו. התוצאה היא שקיעה עמוקה יותר בבוץ.

המתיני, את רק שנה לאחר אותה זוגיות, מה קרה? יש נטייה לדברים הללו לקרות ללא תכנון מוקדם, ובטח ללא מאמצים.

את באותה תקופה, שכל אחד עבר אותה, שכאילו הכל שחור ושום דבר טוב לא קורה. נדמה שזה ימשך עד קץ הימים, אך האמיני לי
מנסיון.
הכל עובר, אם רק יהיה לך אורך הרוח והידיעה שזה יעבור.

כאמור, את רק בת 24, ולא חס וחלילה זקן גלמוד שכל מה שנותר לו זה לחכות לסופו.
התעודדי מזה, לפחות.

talush2005

New member
תודה אבל זה 3 שנים

אולי בלבלתי קצת עם הזמנים. 3 שנים אנחנו רשמית לא ביחד ו3 שנים שלא היה לי קשר , נכון שהוא היה ברקע כל הזמן ולקח לי כמה שנים להתגבר אבל זה בעיה שלי שנתתי לו להיות ברקע , זה גם חלק מהסיבוך עכשיו. נכון להיום כבר חצי שנה אין בינינו כמעט שום קשר מלבד הקשר עם ה2 בנות האלה שדברתי אבל לא נפגשים .....
זה 3 שנים שאני מרגישה ששום דבר לא יהיה אותו דבר ודברים לא מסתדרים ונהיים גרועים יותר.

בכל מקרה תודה , יש הרבה אמת בדברייך

Aronsona

New member
בואי אספר לך סיפור אישי

בני הבוגר, צלם במקצועו, עבד המון זמן בכל מיני עבודות ובעיקר ברמן כי לא הצליח להתפרנס ממקצועו, די התייאש והוא גדול ממך, לפני מספר חודשים התקבל סוף סוף לעבודה כצלם לאת אינטרנט מהמובילים בארץ, עבודת חייו, גם שם זה הולך נורא לאט אבל הוא נחוש ולכן מתקדם.
אז בעולם האמיתי הצעיר מסתבר, שנחישות וסבלנות הם התכונות החשובות באמת והן מביאות להצלחה. אני משוכנע, כמו שאני קורא את הבהירות בכתיבתך שעם התכונות הללו, יש לך עוד עתיד עם הרבה וורוד.

ברוכה הבאה טלוש

קראתי בנשימה עצורה את דברייך והם מאוד נגעו לליבי. אז קודם כל תודה לך על השיתוף והפתיחות והלוואי והלוואי והייתי יודעת מה לומר...
אני תמיד אומרת שמי שלא זוכר את העבר הרי לא יוכל להתקדם אל העתיד. אין צורך לנתק את כל העבר ממחשבותייך ולהתחיל הכל מהתחלה. אין כזה דבר 'בלנקו' בכל הקשור לרגשות ולזיכרונות היפים שלנו. אנחנו כולנו תקועים בהווה ונושאים את עברנו על כתפינו בדרך אל העתיד.
בדרך כלל אנשים מנסים לשכוח את העבר ולהתחיל דף חדש כאשר העבר מאוד כואב, מכאיב והשאיר צלקות בנפשנו. אז באמת הנטיה היא לנסות לשכוח ולעבור הלאה. אבל במקרה שלך זה לא כך. היה לך כיף. היה לך טוב. אז מה שהיה נגמר, ואם זה נגמר, זה סימן שהיה צריך להיגמר. החיים הם כל מה שקורה לנו בזמן שאנחנו מתכננים משהו אחר (קראתי באיזשהו מקום) ואני מאמינה שמה שצריך לקרות קורה.
את צעירה בת 24 וכל החיים עדיין לפנייך. חברות, בחורים, גברים, בעל, ילדים, משכנתא ועוד ועוד מ"מנעמי החיים" לטוב וגם לרע, ואת צריכה רק סבלנות. תהיי את עצמך. אל תחפשי איך להחזיר את העבר. תחיי את ההווה, תנצלי את כישורייך והעתיד יגיע הרבה יותר מהר ממה שאת חושבת. בעוד 20 שנה את תביטי אחורה ותחייכי

שבוע טוב שיהיה לך חמודה

Doctor Goblin

New member
טל, סבלנות :)

באמת שאין סיבה להילחץ. לכל אחד יש רגעי "פרשת דרכים" ואת פשוט ניצבת באחד. זה טוב, זה חופש. אני אומר מנסיון, כדאי להעריך את הרגעים הללו כי כשמגיעה שיגרה מעייפת עם אחריות אז אין לאן לברוח ואילו את... חופשיה כציפור.

אני גם חושד שחלק ממה שמכשיל את הנסיונות שלך להתחיל בזוגיות הוא שאת כל כך נלהבת ורוצה אחת. זה משדר לחץ - לעצמך ולפרטנר הפוטנציאלי ויוצר רשמים שגויים. ובשלבים הראשונים, גם דברים כאלה עשויים להרוס סיכוי לקשר...

אז תירגעי, קחי אויר :)
כלום לא קרה, את נמצאת בצומת ומתישהו, בעוד חודש, חודשים חצי שנה כבר תנועי מהצומת הזאת. חפשי עבודה, בדקי אופציות להסבה מקצועית, חפשי גם אנשים חדשים להכיר בזמן הזה. אי אפשר להכיר אותם כל כך בקלות בזמן שגרה שתופסת את כל השבוע...

ותמתיני למר בחור. זה עוד יקרה. ההצעה שלי היא להרפות בחיפושים האקטיבים וליצור במקום זאת מעגלים חברתיים נוספים. מר בחור כבר יגיע משם.

http://www.youtube.com/watch?v=CbEK6h9pD6A

הרבה הצלחה!
(והישארי פה, אשמח לדעותיך בנושאים שונים)

somewoman

New member
רגע, שניה

קחי אויר

יש תקופות כאלה בחיים, לא כל החיים מובנים על הצלחות, יש את התקופות הפחות טובות שאיתן צריך לדעת להתמודד..
נסי למצוא את הדברים שאת אוהבת לעשות, להנות מהם, לאט לאט תוכלי לחזור לעצמך..

המחשבות הראשונות שנכנסות למוחנו הן אלה שאיננו יכולים לשלוט עליהן, אבל ברגע שאנו מזהים אותם, אנו יכולים לגרום להן לזוז ולנו להתמקד בדברים אחרים..

talush2005

New member
תודה לכם אנשים יקרים !!! אני

אנסה לענות בקצרה לכולם.
כן אכן נותר לקוות שהזמן יעשה את שלו ודברים יסתדרו. בקשר ללהכיר אנשים חדשים לא רק למטרת קשר בשביל להגיע למטרה הסופית, כמו שאמרתי בהודעה הראשית נסיתי גם את זה אבל זה לא כזה פשוט למתוא אנשים גיל שלך ומהאיזור שלך. יש קבוצות כאלה גם בתפוז גם בפייסבוק אבל לרוב רק דיבורים יוצאים מזה . אני לרוב יוצאת עם החברים שלי באמצע שבוע רק והבעיה יותר בסופי שבוע.
זה בכלל עצוב לי שאני צריכה לחפש באינטרנט דברים כאלה וחבר כי אף פעם לא היתי צריכה להתמודד עם דברים אלה , הכל הלך חלק .
בכל מקרה תודה ענקית לכל אחד מכם על המילים החמות - תמיד כיף לשמוע !!

שבוע מצויין לכולם !!

טלוש בוקר טוב

תני לי להפתיע אותך,
החברה הכי טובה שלי כרגע, היא מישהי צעירה ממני ב-16 שנים והיכרתי אותה דרך האינטרנט.
הבת שלי התחתנה עם בחור חמוד שהכירה באינטרנט לפני 14 שנים.
נכון להיום, מרבית החברות הטובות שלי הן בנות שהיכרתי לפני 10 שנים דרך האינטרנט. יותר נכון, דרך פורום מסויים. העולם השתנה, ואם פעם היינו מכירים חברים באוניברסיטה או בצבא, היום מכירים דרך פורומים או הפייסבוק.
וכמו שחזרנו ואמרנו כאן, מילת המפתח היא סבלנות. פעם הכל הלך חלק. היום קצת יותר קשה ומסובך, אז צריך ללמוד להסתגל למצבים החדשים של החיים

שבוע מצויין גם לך

Jake Speed

New member
שלוש עצות חינם

ששוות את מחירן ואף לא שקל יותר.

תעשי דיאטה.
תזדייני הרבה.
תעשי הרבה סמים.

גם אם זה לא יפתור כלום, זה יעשה את העצב נסבל יותר

אתה מזכיר לי בדיחה

איש אחד הגיע לרופא והתלונן בפניו שהוא לא יכול להירדם בלילה.
אמר לו הרופא: לפני שאתה מתכונן ללכת לישון, שתה 3 כוסות יין.
שאל אותו האיש: רגע, וזה יעזור לי להירדם?
ענה הרופא: אני לא יודע אם זה יעזור לך להירדם, אבל בטוח זה יעשה אותך שמח עד שתירדם.

Jake Speed

New member
אני מזכיר גם לי בדיחה

אבל רק כשאני עומד מול ראי.

בשאר הזמן אני דווקא בסדר.

זה עצוב

יש בזה מן האמת כאשר אנחנו עומדים מול הראי לבדנו. בשאר הזמן דברים אחרים מעסיקים אותנו ופחות חושבים על איך הפכו חיינו לבדיחה...

למעלה