אני לא יודעת לכתוב!!!!

אני לא יודעת לכתוב!!!!

תעזרו לי

ככה. נמאס לי!

המורה שלי מגביל אותנו. נותן לי כללים ספציפיים איך לכתוב וכבר מה שאני כותבת לא עומד בדרישות וכל מה שאני מאמינה בו לא טוב מספיק למגמה כי הוא לא פלצני ונדוש כמו פיגועים ונכים ותאונות דרכים ובשביל שיעה סרט מהתסריט שלי אני צריכה להתפשר על משהו שאני לא אוהבת ולכתוב תסריט על דברים לפצניים וקיטשיים וזו לא אני בכלל! וכתבתי סיפור מדהים, מצחיק, מקורי וכולם אהבו אותו אבל הוא פשוט לא מתאים לדרישות של הסרט הקצר (הדרישות של המורה בעיקרון) ואין לי כלום! כי כל מה שבא ממני הוא הזוי ומטורף אז משנים לזה ת'צורה ואז הסיפור מקבל משמעות שונה לגמרי ממה שרציתי להשיג בעצם ונשבר לי הזין מזה שאין לי חופש ביטוי שם. אני לא רוצה להתפשר! אין לי כלום, אני לא יודעת לכתוב...

שבוע הבא הוא בוחר רק חמישה תסריטים

שיעשו מהם סרט ושלי לא יהיה בניהם כי אין לי כלום. כמה מפתיע, עוד סיפור על נכה שלא יכול לשחק כדורגל...

ראבק. באתי ללמוד קולנוע ולא את החרא

הזה. אנשים שולאים שם מה זה ליהוק, מה זה ז'אנר, הוא הסביר על חוק הפרספציה שזה חוק המשכיות הראיה שאם מחליפים מספר תמונות נייחות בקצב מהיר אנחנו נראה תנועה מתמשכת ולא תמונות אז מישהי שאלה שם "ומה הקשר לקולנוע". נו באמת... עזוב את זה שהם שנה שניה במגמה הזאת, כל בנאדם בעולם יודע מה הקשר בין חוק הפרספציה לקולנוע ומה זה ליהוק ומה זה ז'אנר. אוף..

טש....אל תתרגשי יותר מדיי

אני יודע שזה מבאס...גם אצלנו במגמה זה משהו בסיגנון...נראה לי שצריך לעשות משהו בנידון. לפחות לנסות.

maya metal

New member
טשי!!!!

נכון ש97% מהמגמה סתומים ונכון שהם לא יודעים מזה ליהוק וג'אנר ונכון שכשכולם מקריאים סינופסיסים מסתבר שיש בלרינה נכה, שחקן כדורגל נכה, סתבא נכה [ותשלימי את השאר בעצמך..] אבל זה לא ישי שמגביל אותנו, זה מי שמעליו [או משהו כזה]. את יודעת שאני תומכת בך ושאני גם ממש אוהבת את הרעיון שלך, אבל זה שתתעצבני לא יועיל לך בכלום. ואת זוכרת מה קהת אמר לנו? שלא ניהיה עם שאר הכיתה ונתקדם לבד כי יש רק איזה 4 תלמידים בכיתה שהוא באמת מעריך!!. הוא אמר לנו לכתוב לבד, ולצלם לבד, ולערוך לבד! והוא צודק.. [זוכרת כמה זמן לקח להם להבין מה הולך ב"פאנטום החופש"!??!]. אז תעשי את זה לבד, תצלמי את הסרט עם הפחיות, ואת מה שכתבנו כשהיית אצלי על מסיבת התה. אבל תתעלמי מהעובשה שאולגה לא יודעת כלום, ואז יושבת לייד ישי ומלקקת לו את הטע'ת כאלו אין מחר!!! ותתרכזי בלימודים שלך ולא של אחרים! את יודעת מזה ג'אנר! אז סבבה! תעשי את זה לבד. ואני יודעת שלא ציפית ללמוד לבד כשאת נרשמת למגמת קולנוע ששם אמורים ללמד אותך.. אבל עם עסוקים בנכים [תרתי משמע..] ו..זהו!!11 ו..זהו.

למעלה