אני לא יודעת למה זה כזה סוד

אני לא יודעת למה זה כזה סוד

אבל כמו בכל שנה יש פניות לקבל את הרשימה המלאה של הזוכים במצעד אתמול ואני לא מוצאת, ולכן אני מבקשת את עזרתכם

רשימת הריקודים

אני גם מסכימה עם סיגל ולא מבינה למה זה כזה סוד. אני רוקדת באזור השרון (חזרתי לרקוד השנה אחרי הפסקה ארוכה) והייתי רוצה לדעת מה רוקדים במקומות אחרים וכמה מהריקודים אני יודעת ומכירה..
יש פה מישהו שבמקרה היה ביום חמישי אצל גדי ביטון ויודע מה היו הריקודים שזכו (חוץ מ"מתנות קטנות", "הלב" "ותקח מרים", "ברכה", (אף פעם לא שמעתי על הריקד הזה) "אלף מחזרים", "מישהו אוהב אותך" (גם ריקוד שבחיים לא שמעתי עליו..) וזהו... איפה שאר הריקודים?? מה כל כך סודי בלפרסם את שאר השמות? עובדה שאני רוקדת שנה שלמה ויש 2 ריקודים שהגיעו מקומות ראשונים שאני בכלל לא מכירה.. והייתי רוצה לדעת להגיד בהרקדה, אולי אנחנו מפספסים משהו?

את ואחרים יכולים להצביע בסקר "רוקדים"

כאן אין "סינון ריקודים" שרירותי אלא כל הריקודים שיצאו בשנה זו נמצאים ברשימה (מחולק ל-3 רשימות - מעגל, זוגות, שורות,) בנוסף לפני ההצבעה ניתן לצפות בכל ריקוד כדי לזהות, לזכור במה מדובר וכו.
מוזמנים להצביע. הסקר שעולה הוא סקר המעגלים, לאחר ההצבעה יש לעבור לסקר הזוגות ואחר כך לשורות

yampi

New member
הזוכים (רשימה חלקית) -

מעגלים - מתנות קטנות, הלב, ותיקח מרים, אלף מחזרים, האוטו שלי היופי שלך, ילד של אבא, ברכת הדרך, מסתובב, לתת, ברכה
זוגות - הפצע שגרם אושר, מישהו אוהב אותך, סטטוס מאוהב............ לא ממהר
שורות - הפי, חביבי, וואי והלה דקלה

למעלה