אני לא יודעת למי לפנות!

BettyBlue69

New member
אני לא יודעת למי לפנות!

אני מתה לראות סרט "Requiem for a dream", כי בחיים לא ראיתי אותו! אז אני רוצה לשאול, האם הוא ישודר ביס... מתישהו? =((((

gilriv

New member
>

תצלצלי ל-yes אולי .. אני לא יודע אבל תזכיכירי להם ,כי באמת כל חודש יום ששי וכל השבוע הם משדרים בערוצי שלהם סרטים -ממש טובים {החדשים מאוד ...וגם סרטים זרים שאני לא יודע מאיפוה זה נלקח הבנתי שלחברת YES יש להם רשת ספריות של הרבה מאוד סרטים מכול הסוגים הסרט שאת הצעת הוא סרט חדש מהוליווד ?בYES זה עוד לא שודר אף פעם ?' בראש השנה תגידי להם את זה -ובטח זה בנוסף לכול הסרטים זה גם ימצא

gadgad0

New member
הסרט שאת מחפשת, "רקוויאם לחלום",

שודר פעמים רבות בערוצי הסרטים של יס (אני צפיתי בו ביס 2 בתחילת 2003). מניסיון, אין טעם לפנות ליס בשאלה "מתי תשדרו את...". נשאר רק לעקוב אחר לוחות השידורים או לקחת את הסרט בדי-וי-די (הוא נמצא בכל ספריה). אגב, סרט מדהים מבחינה ויזואלית (אבל קצת מבולבל מבחינה תסריטאית ורעיונית).

assafTV

New member
אנחנו ב-2007

כך שסרט ששודר ב-2003 הוא סרט שהזכויות עליו תמו מזמן. אני יכול לבדוק אם הזכויות עליו נרכשו מחדש. אישית אגב פרשתי באמצע. מצאתי סרט מייגע עם יותר מדי טריקים של ילד מתלהב וללא תוכן ממשי. כל ה"ויזואליות המלהיבה" רק עיצבנה אותי.

gilriv

New member
המלצות טובות לראש השנה ..בערוצי יס

בקרוב גם בyes -אינסטיק בסיסי {2} עם שרון סטון ודייוויד מוריסי בראש השנה :המיני סידרה בכיכובה של דברה מסינג
The Starter wife : ויש הופעה של מדונה בלונדון

gadgad0

New member
לא יפה להגיד "טוב" יחד עם "אינסטינקט בסיסי2"

אחד הסרטים הכי מחורבנים בקולנוע, ועדיף כבר לראות מרתון "במטבח עם מרגול" על פני הזבל הזה.

gilriv

New member
?

מה איכפת לי שהוא הסרט ?לא כל כך טוב מהסרט הראשון שלו..!
העיקר שאני שובפם יכול להציץ בשרון סטון ובשחקנים מוכרים סוף סוף {שב-yes 1 2 3 4 ;יהיה כבר חודש אירוטיקה של סרטים סרפתים ,ולא רק תשוקה מגרה
גדי היה מלפני המון שנים בהוט הסרטים סרט צרפתי ריקוד חושני -אתה לא זוכר

gadgad0

New member
"תשוקה מגרה" ו"חושני" כבר לא עושים לי את זה

רק חדירות (ועדיף בקלוז-אפ).

gilriv

New member
?

?גדי אני מסתכל באינפו EPG
של הסרטים הכחולים ב-dvdBOX איזה סרטים ממש כל סרט אין לא בכלל צנזורה של הבג'ץ ובכלל גם מהכותרת ואת השמות הגלוים ביס עם קוד זה סרטים מן החלונות הוורודים בהולנד בטח

gadgad0

New member
גילריב, זה הכל עניין של צרכנות נבונה

בשביל מה להוציא סתם כסף אם אתה יכול לגמור רק מהשמות ומהתקצירים של הסרטים?

למעלה