אני לא יודעת מה איתכם אבל...

אני לא יודעת מה איתכם אבל...../images/Emo182.gif

אולי זה בגלל העבר הקשה שלה... או אולי בגלל הדברים הקשים שהיא שמעה מבילי האדיוט שאומר עליה או שאולי זאת המוזיקה השקטה של הכריסמס והאיחוד שלה עם ברוק.. בכל אופן, כל זה גרם לי להזיל דימעה ביחד עם מקנזי היום... וזה לא קרה לי מאז שקאסי שבה הביתה...

שיר הלל לישו

ממש לא ריגש אותי, סתם שיר מעפן וממש לא אכפת לי מהקשר של ברוק ומאק, ואחרי איך שהיא התנהגה לראול - באמת שאין סיבה לרחם עליה. היה פרק כריסמסי מאוד משעמם ומאכזב

אל תגזים...

אחרי שהיא שמעה את בילי אומר מאחורי גבה (ועוד לבריטני העקומה) שהוא פשוט מרחם עליה איך היא לא תרגיש ככה? זה כתוב לה על הפנים שהיא מאוהבת בבחור והיא פשוט לא תודה בזה מהר... קשה לה להראות לראול שהיא שמחה להיות איתו כי בעצם היא היתה יותר שמחה להיות עם בילי... וזה דווקא כן היה מרגש לראות אותה ואת ברוק תולים ביחד קישוטים והם היו כאלה חמודים כשזלגו להם הדמעות.. (לברוק יש פנים של גור כלבלב חמוד!
)

miss chief

New member
אותי לא תתפסי בוכה באופרת סבון...

אבל, מצד אחד - הלב אכן נחמד, מצד שני - צודק בילי בוי.. הם ילדים והיא רצינית מידי כל הזמן, ההורמונים בגיל הזה משתוללים וזה אכן הזמן לעשות FUN. מה גם שמאד חרה לי מה שהיא עשתה לראול המתוק... היה פרק טוב
הרבה עלילות מעניינות.. ואני אוהבת מאד סצינות משותפות של ג'ק וג'יל.. הם כאלה
חבל רק שפול וכריסטין הרסו את הפרק, מבחינתי.. אבל מזל שלא נתנו להם יותר מידי זמן מסך... רמונה קצת מפגרת.. ההחלטה החשובה בחייה, אלק! היא שכחה לרגע שהיא נאבקה על חייה והרגה את האדם שהיא אהבה? פףףףף

Charmed24

New member
merry christmas

אוירת הקריסמס מתפשטת ברחבי ג'נואה סיטי
ריאנה, צפיתי לאנטראז' יותר מרשים מצידה, אבל ניחא. יש לה קצת בעיה באיזור הצוואר-סנטר, מראה קציצתי משהו. נצטרך לחכות 10 חודשים, עד שתגיע אלכסיס ת'ורפ לשחק אותה
צח"מ אלופה בלדבר על, ולא לעשות. עד שיש מסיבה בתיכון, לא מראים לנו אותה כלל. ואח"כ כשאנו להתלוות אליהם לאורוות ולחזות גם אנחנו בסייח החדש, גם את ההנאה הזו מונעים מאיתנו. ככה לא בונים רייטינג
כדי לחפר על החוסרים הר"מ, הם מילאו את הפרק בקריסמס-קיטש ללא הרף. קאסי מתקשרת למילי ואליס העזובות, ומחלקת מתנות לכריס. סבתא קתרין מחלקת לנוער שוקו חם, ברוק תולה קישוטים, וזמירות החג מתנגנות להן מכל חור אפשרי
מה עבר בליבה של אשלי אחרי שהביטה עמוקות בפורטרט של ויקטור? ומלכתחילה מה היא באה לחפש במשרד של ויקטור? מעניין אם יראו לנו את השייט של אשלי יחד עם דיאן ומייקל? יש לי הרגשה שגם את זה יחסכו מאיתנו
ג'יל ממשיכה לעשות טיזינג לג'ק, לערוג לג'ון, ולפנטז על אונו המפואר של ויקטור. מעניין מתי נתפוס אותה במיטה עם ראול
רמונה. יש מישהו שרוכש לה אהדה כלשהי? אני מניח שאין צורך להרחיב בנושא merry christmas

Dawn12

New member
באמת לא ברור

למה לא הראו לנו כלום מהמסיבה הכה-מדוברת בוולנאט, אך גם בלעדיה אני מוצא את עצמי די נהנה מהסיפור של בילי, מק וראול. הסיפור לא חדש, הרעיון לא מקורי, ועדיין זה עובד. מה גם שמקנזי הרבה יותר מעניינת כשהיא במצב רוח קרבי (כמו היום) ואנחנו נותרים רק עם מעטה הציניות שלה. מלבד ג'ק וג'יל שסיפקו כמה רגעי נחת לא אהבתי את הפרק. יותר מדי שירי הלל לישו.

python 4

New member
ממש חבל...

רציתי לעשות השוואה בין הפרום של צ'וקות, ימ"ח וצח"מ, ואחרי 20 פרקים של הפרום בצ'וקות ו- 10 פרקים בימ"ח מראים לנו רק 2 דקות של פרום בצח"מ (אבל מה, עם פיליפ). אין ספק - הנשף של צ'וקות לוקח בהליכה.

python 4

New member
אני איתך, הרמוניקה..../images/Emo7.gif

יו, כמה בכיתי!! האמת היא שבאמת בפעם הראשונה מק נגעה לליבי. הרי היא מאוהבת קשות בבילי, ונאלצת לשמוע אותו אומר לבריט שהוא לא סובל אותה, ואז גם לראות את ביליבריט מתנשקים.. אבל דבר אחד אני לא מבין: אני הייתי בטוח שגם בילי מאוהב במק (ראיתם את המבט שלו כשמק ירדה מהמדרגות עם שמלת הנשף פרק קודם) וכל הקטע שלו עם בריט זה רק כדי לגרום למק לקנא. אבל מצד שני הוא לא ידע שהיא באורווה ובכל זאת התנשק עם השרון הקטנה. אז בכל זאת יש בניהם משהו, או שבילי הוא סתם חרמן? ואוו, איזה פרק מרגש...
למה אין לנו גם חגים כאלה מרגשים, תגידו לי? או שזה רק באופ"ס וסיטקומים אמריקאים, שרואים את כל המשפחה מתאספת ליד האח והעץ (מנהג די מטופש, להכניס עץ הביתה, אם תשאלו אותי). ולמה מישהו לא יורה כבר בקאסי המעצבנת הקטנה? "אמא, שראיתי היום את כריסטין נזכרתי במילי". ממש מחמאה לכריסטין, פוסטמה. ורמונה מתחילה באופן חשוד במיוחד להזכיר לי מיום ליום את תרזה.. מצ'וקות. לא? שתיהן לטיניות, שתיהן מאוהבות בבחור שאמור להיות מאוהב בבחורה אחרת (בלונדינית!), וכשרמונה דיברה עם החברה שלה (זו שדומה למיימי רק בגרסה הלטינית שלה) לרגע חשבתי שאני רואה את תרזה מדברת עם וויטני. ואמרתי לעצמי - זה לא יכול להיות, תרזה בשבע? אבל עכשיו משהו מטריד אותי...
ספויילר בקשר לאשלי... אני עדיין לא מבין את הקטע הזה. אשלי יוצאת לשייט וחוזרת בהריון, אז היא כבר התעברה מהזרעונים? ואיך דיאן לא שמה לב שפרצו לה לדירה? לא נראה לי כל הקטע הזה.

Charmed24

New member
../images/Emo58.gif בהמשך לפייתון

במיוחד שהלידה היא רק עוד 11 חודשים

python 4

New member
../images/Emo58.gifאתה מתכוון...

ל- 11 חודשים בזמן אמת, או 11 חודשים בזמן צח"מ? כי זה שני דברים שונים לגמרי. 11 חודשים בזמן אמת יכול בהחלט להיות 8-9 חודשים מהפרקים של היום, מבחינת זמן הסדרה.

אור2221

New member
11 חודשים בזמן אמת

וכמובן שבסוף היא ילדה בעיתוי הכי פחות מתאים. למה דיאן לא יודעת שפרצו לה לדירה? כי היא חייה שם פעם, ויש לה מפתח.

דיאן השנייה

שיחקה אולי ב"שכחו אותי בבית" או משהו? הפרצוף שלה מאוד מוכר לי, אבל היא לא עד כדי כך חשובה שאני אלך לבדוק בקורות חיים שלה

ים כחול

New member
צ"אאאאאארמי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

כמו תמיד הסיכומים שלך קולעים בול למחשבות שלי ומצחיקים אותי מאד
המממממ לא להיפגע הרמוניק
אך ברוק דיי דוחה בעיני
אבל הצלחתי טיפה להתרגש בשביל מאק,ממש טיפה . צודק שחר ,הפרק באמת נראה נוטף קיצ" !!
כמו כרטיסי הברכה המלוקקים של קריסמס עם כל הנצנצים והמוסיקה הנוצרית שלהם שנמרחת ... דווקא היה משעשע לראות איך מאק קשוחית עם ראול הפודל
ואיך מאבא שגם פודל יצאה ילדה קשת יום וקשת לילה ?? כניראה הגנים דילגו מקאתרין ישר אליה
מה עוד נותר לומר ??
צ"ארמי כתב הכל באופן מושלם

Charmed24

New member
מת עליך../images/Emo70.gif

כיף לי שכיף לך לקרוא אותי, ובזכותך כיף לי עוד יותר לכתוב

python 4

New member
get a room../images/Emo70.gif

סתם, אתה בחור חביב ביותר, צ'רמינג, אפילו שלא ענית על השאלון שלי (כן, זה ימשך עוד כמה חודשים, או עד שיגלו מי הסטוקר של ויקי, מה שיבוא קודם).

ים כחול

New member
../images/Emo25.gifצ"ארמי../images/Emo24.gif

ממש עצוב לי שכבר יומיים יש לי אירועים ואני לא מצליחה לראות צעירים
ומחר טיול לצפון אז בכלל לא אראה שידורים חוזרים
מזל שאוכל לראות את הפרק של יום חמישי בבוקר יום ראשון
... מה כבר החליפו את המוסיקה שאני אוהבת ? ממש חבל .. ... תגעגעתי אליכם ורק יום ראשון אחזור אז נשתמע
... תהנו

בקשר לבילי...

אני חושבת שבילי פשוט מאצ'ו מידי בכדי להודות בפני בריטני שהוא מאוהב במאק מפני שמאק מצטיירת בפני בריטני וחבורתה כמרובעת (לא משנה שהיא נראית טוב יותר מכל החבורה ביחד), ואולי הוא גם רוצה לעשות קצת חיים (ובשביל זה יש את בריט), אבל זה כזה שקוף שהוא דלוק על מאק ולא רוצה להודות כדי לא להיפגע... (כנראה שאת התסביך הזה הוא ירש מאימו) אבל בכל זאת הוא חמוד... רק שיהיה כבר "גבר גבר" וילך אחרי ליבו
ולפי המבט אתמול על פניה של אשלי (כשהיא הסתכלה על הדיוקן של ויקטור) זה נראה כאילו רק עכשיו היא הגיעה להחלטה להיכנס להריון מהזרע של ויקטור

soapsfan

New member
והנה פרט טריוויה קטן על דייויד טום

הידעתם -- הוא נבחן לתפקיד ויל רפפורט בלחיות את החיים בשנת 1998

למעלה