אני לא יודעת מה איתכם

GILoSH3

New member
אני לא יודעת מה איתכם

אבל לי משעמם טוסיק והאיייסי כבר מתחיל להרדים אותי! את תתחילו לדבר ולספר איך עבר היוםםם :) לי אישית היה נחמד מאוד חוץ מה-3 שעות ראשונות של מבחן בספרות!! וגם הפיזיקה בסוף היום לא היה משו:/ אבל אני אופטימית ננו... מה איתכם?

eladi88

New member
היום פשוט לא עשיתי כלום!!

שיחקתי פיפא... ואכלתי... זה מה שעשיתי כל היום!

GILoSH3

New member
איזה כיף לך

לפחות היה לך זמן לנוח!!! אני בשש רק הגעתי הבייתה כי הלכנו לבקר את המורה שלי לתיאטרון בבית חולים... מסכן כזה חולה.. חמודי ועכישו אני מתה מעייפות ויש יומולדת בערב לאנשים אהההה שונאת ליהות עייפה

eladi88

New member
כיפלי כן...

מחר אני הולך לעבור מבחן פסיכו של 3 וחצי שעות אינעל העולםםםם אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Hadardur

New member
חח כפרע על חיין ברנן הזה... לנשק !!

אותו! הוא כזה... בובההההההההההההההה

mory89

New member
חח לא נורא..

אני היום בקושי למדתי כי הברזתי מאיזה 3 שעורים.. ובשאר השיעורים בקושי הקשבתי.. ככה העברתי ת'לימודים בפנאן, ואז הלכתי לדודה שלי לשמור על בנותדודות שלי, ואז הלכתי לבקר את סבתא (של ושל אלעדי..) אמממ.. זהו רציתי ללכת לטאבון אבל כבר אין לי כוח.. נלך מחר!

GILoSH3

New member
חחחחחח נחמד לכם

בהחלט היו לכם ימים מעניינים לפי מה שאני רואה :/ וכן חיי ברמן אכן מותק מסכן איך הוא שכב לו שם בבית חולים משעומם!
לפחות באנו לחפור לו... הקבוצה שלנו בתיאטרון פשוט צעקנית! בעייתי לחלוטין..
(אין קשר לתמונה סתם היה לי חשק לשים בחור עם שפם :) ) ואני אחת מהם :/ שיהיה לכולכם שבוע טוב! :) אני יצאתי למרינה (יופסי דייזי
ממש כיף לי) אז לילה טוב והמשך שבוע נפלא ואלעד בצחה רבה רבה רבה רבה מחר!!!!
אחנו מאחוריך בתמיכה נפשית :)

GILoSH3

New member
תיקון טעויות

אני קצת בעייתי עם המקלדת זה אמור להיות : חיים ברמן ובהצלחה לאלעד! וכשאמרתי שאני אחת מהם התכוונתי לזה שאני צעקנית לא לזה שש לי שפם :) חיחי

למעלה