אני לא יודעת מה איתכם אני היום בגנים הבהאיים! אני מקווה שאתם מנצלים את השבת היפה הזו!!
ח חןשסק New member 24/6/06 #1 אני לא יודעת מה איתכם אני היום בגנים הבהאיים! אני מקווה שאתם מנצלים את השבת היפה הזו!!
G Googlish New member 24/6/06 #3 בחיפה שם נמצא המרכז של הבאהים (דת הבאהים) שהם אנשים, שאם תרצה לקרוא עוד קצת עליהם... הנה הקישור: "הבאהים"
בחיפה שם נמצא המרכז של הבאהים (דת הבאהים) שהם אנשים, שאם תרצה לקרוא עוד קצת עליהם... הנה הקישור: "הבאהים"
ח חןשסק New member 24/6/06 #4 והנה כמה תמונות כדי שתדע ../images/Emo8.gif הגן הבהאי מהכביש, מבט מלמטה
ח חןשסק New member 24/6/06 #7 המקדש לא הספקנו להיכנס למקדש עצמו המקדש עצמו פתוח למבקרים בין 9 ל-12 ואחרי שהסתובבנו בגן, באנו למקדש, והיה כבר 12 וחמישה... :|
המקדש לא הספקנו להיכנס למקדש עצמו המקדש עצמו פתוח למבקרים בין 9 ל-12 ואחרי שהסתובבנו בגן, באנו למקדש, והיה כבר 12 וחמישה... :|
ר רועי גבאי New member 24/6/06 #8 איבטחתי לשם כמה וכמה טיולים מקום יפה לאללה- יש גם באיזור חוות הנדיב אם אני לא טועה בזכרון יעקוב גם גם יפה
איבטחתי לשם כמה וכמה טיולים מקום יפה לאללה- יש גם באיזור חוות הנדיב אם אני לא טועה בזכרון יעקוב גם גם יפה
M Matanhirsch New member 26/6/06 #13 וואי אף פעם לא הייתי שם.. תמונות יפות!!!במיוחד זאת האחרונה...ממש יפה
ח חןשסק New member 26/6/06 #14 במציאות זה יותר יפה ../images/Emo8.gif גם הים והנמל מתפרשים תחתיך וזה מהמם... הנוף מקסים!
B bjoren New member 26/6/06 #15 חבל.תלך בהזדמנות הראשונה הייתי שם קצת אחרי שהוא נפתח, מקום מדהים באמת(כמו שראית)
M Matanhirsch New member 28/6/06 #16 המקום הזה כבר הרבה שנים לא?? נדמה לי רצו לקחת אותנו פעם מהבית ספר אבל ביטלו.. נראה אם ייצא מתישהו מקווה שכן(עכשיו שכבר אין את הבית ספר חח)
המקום הזה כבר הרבה שנים לא?? נדמה לי רצו לקחת אותנו פעם מהבית ספר אבל ביטלו.. נראה אם ייצא מתישהו מקווה שכן(עכשיו שכבר אין את הבית ספר חח)