אני לא יודעת מה איתכם,

אני לא יודעת מה איתכם,

אבל אני ממש דואגת לדניאל (DJNYC), נראה לי שהוא הפסיק עם הבלוג... היומן שלו לא פועל יותר.... אני חושבת שהוא ממש נבהל מהכמות של האנשים שנכנסים אליו לבלוג, ככה הוא גם כתב בפעם האחרונה... :( דניאל, אם אתה קורא את זה- מה קורה איתך?! קופידונית

xero1

New member
ניראה לי שהוא פשוט עסוק

גם לאייסיקיו הוא לא מתחבר בזמן האחרון

דווקא ראיתי אותו באחד הפורומים פה

לא מזמן... אבל באיי סי לא ראיתי אותו מלא זמן, וכמו שקופידונת אמרה האתר שלו לא ממש מתפקד... אולי סתם נמאס לו קצת מהמחשב אז הוא עשה הפסקה, אני יודעת שקצת קשה להאמין, אבל זה קורה מדי פעם

אבשי ג

New member
אל תדאגו לו... אני בקשר איתו ו..

הוא מרגיש הרבה יותר טוב והוא כנראה בלחץ... הוא חיי נושם והכל טוב. בהזדמנות הראשונה שאני אדבר איתו אני אמסור לו את דאגתכם...

DJNYC

New member
הי חבר´ה

ותודה קיפודונית על השאלה. לפני בערך שבועיים, הגעתי למסקנה שהכיוון שבו אני כתבתי את הבלוג לאחר שפתחתי את האתר החדש הוא לא ´נכון´ בשבילי ולא אמיתי. מייד אח"כ נהייתי חולה מוירוס שבגללו הייתי צריך לעשות הפסקה (מבורכת) מכל מיני דברים כגון הרשת, מחשב, יציאות, בנים וכו´. אני כבר מבריא, אבל עדיין לא החלטתי על עתיד האתר והיומן שבו. אני מצטער שזה נראה כמו נטישה, אבל פשוט לא יכולתי לשבת מול מחשב בגלל סחרחורות וכאבי ראש. אני צריך לדעת שאם אני עושה משהו, זה באמת מה שאני רוצה ולא סתם משהו כדי לצאת חובה. או שזה אמיתי או שזה לא בכלל. דניאל.

../images/Emo13.gif

גם אני... אגב קופידונת.. אני צריכה לשאול אותך כמה דברים אז תתחברי לאייסי

למעלה