אני לא יודעת מה אתן עשיתן הלילה...

אני לא יודעת מה אתן עשיתן הלילה...

לא, לא סקס. הייתי עם חברה שלי בחדר לידה והייתי איתה בלידה! היה מדהים. אותה חברה שהלכתי איתה פעם אית לקורס הכנה ללידה וזה קצת טילטל אותי ואחרי זה החבר שלה שהיא פגשה אחרי הכניסה להיריון היה איתה... ובכן הלילה הוא היה צריך להיות עם הילדים שלו ואולי גם קצת היסס אז קראו לי ומה אני אגיד לכן? היה מדהים. עם אפידורל, עם ואקום, עם אחיה הלוחץ שהגיע מחוץ לעיר... מרגש כל כך שזה רק קרה לפני פחות משעתיים... מה גם שאני חושבת שזה היה נהדר להיות בצד ולא היולדת.

מעיןבר

New member
באמת חוויה מדהימה../images/Emo70.gif

עברתי את זה עם אחותי לפני חודשיים ואני מקנאה במי שזוכה לחוות את זה על בסיס קבוע (מיילדות/דולות).

אמברון

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif

ואיך את מרגישה? זוכרת את ההודעה שלך בהקשר הזה לפני זמן מה. זוכרת גם את הבלבול ואת הרגשות שזה הציף אצלך... שמחה שמצאת בעצמך את האנרגיות להיות שם בשבילה. איזו חוויה! מתגעגעת

זה היה מדהים! הרגשתי מצוין. הרגשתי

איך אני עוזרת לה. הייתה לה אותה מיילדת שהיתה לי וזו הייתה הזדמנות טובה לראות אותה מהצד וללמוד אותה. את שאר הדברים אוכל להגיד כשהזמן יעבור קצת אבל דבר אחד בטוח, כשדיברנו על זה שאהיה איתה בלידה היו לי חששות, שמחה שהתבדיתי.

משוש30

New member
ואו איזו חוויה מדהימה!

לא הבנתי את סיפור החבר. יש לה חבר? לא הוא הכניס אותה להריון? הוא נשוי?

dorlim

New member
נשמעת חוויה מדהימה ../images/Emo45.gif

וגם אני תוהה כמו משוש - מה הסיפור של בן הזוג שלה, כמובן אם אפשר לשאול.

בן הזוג? אז ככה. חברתי, שלא מצאה לה

מישהו והגיע לגיל ה"מופלג" של 37 החליטה לעשות ילד לבד. כבר סיפרתי, אני חושבת, איך כשהיא ביקשה בבנק הזרע מישהו עם שמחת חיים - נתנו לה שמות של 4 דרום אמריקאים. תמיד היא אמרה שאחרי שהיא תיכנס להיריון היא תמצא מישהו ואכן, אחרי חודשיים של היריון היא פגשה בחור גרוש עם שני ילדים. התאהבו. לקראת הלידה, סביב השאלה אם הוא ישתתף איתה בקורס הכנה ללידה או לא הוא השתפן קצת אבל בסוף החליט שהוא רוצה להיות איתה בלידה. רק מה, הצירים התחילו אתמול כשהילדים שלו ישנו אצלו, הוא הביא אותה לבית חולים ואז קראו לי. הוא חשב שהוא יבוא בבוקר אחרי שישים את הילדים בבית הספר ועוד יגיע ללידה אבל כמובן שדברים לא צפויים והלידה התקדמה מהר. התקשרתי אליו להגיד לו שזה המצב והוא הגיע 5 דקות אחרי שהיא ילדה. זה הסיפור בפירוט מסוים... אתן יודעות מה? הילד אפילו קצת דומה לו... אני מקווה שהם ימשיכו יחד כי הוא ממש חמוד אבל זה לא פשוט. עכשיו, אני חושבת שהגיע הזמן ללכת לישון אם האדרנלין ייתן לי.

dorlim

New member
איזה סיפור ../images/Emo13.gif

מחזיקה אצבעות להמשך מוצלח
ומזל טוב לאמא הטרייה

טיפוטף

New member
היתה סדרה כזו בערוץ 3 בחופשת לידה

שלי. אז הייתי רואה טלוויזיה בלילה והיה סיפור בדיוק כזה על אחת שמתלבטת ומתלבטת ולבסוף מחליטה לעשות ילד מתרומת זרע, וכמובן איך שהיא יוצאת מבנק הזרע היא פוגשת את גבר החלומות, ומקווה שהיא לא תיקלט.. אבל כמובן שזה קורה ואז היא לא יודעת איך לספר לו. לא יודעת איך זה נגמר, הקטנה שלי התחילה לישון בלילה...

אמאאור

New member
להיות בלידה - החוויה הכי מדהימה שיש

אני חושבת לעצמי שיקח עוד כ"כ הרבה זמן עד שאני אוכל לחזור וללוות לידות, וזה עושה לי עצוב בלב. אני מאוד מתגעגעת לזה. אגב, בפעם הראשונה שליוויתי לידה, ההתרגשות העצומה בגוף שלי לא עברה במשך למעלה משבוע
את הצלחת לישון בכלל אחרי?

נשמע מדהים

ממש חזרה לזירת הפשע הפעם כצופה. זה מזכיר לי את החתונה הראשונה שהלכתי אליה שבועיים אחרי החתונה שלי ועוד באותו מקום,היה נורא כיף לחזור לשם אבל היתי נורא מאושרת לא להיות הכלה... לרקוד,לטעום את כל המנות בנחת אבל בלי הלחץ של להיות הכלה עצמה.

אמאאור

New member
קלטת את הראש שלי ../images/Emo13.gif

זו חוויה נפלאה - ללוות לידה. להיות מוקפת באנרגיה הקסומה הזו של הבאת חיים חדשים לעולם - אין סם יותר משכר מזה. זו חוייה אולטימטיבית, מדהימה, עצומה. ועכשיו תחשבי כמה כיף לעשות את זה כשלא את יולדת

ו שתי

New member
ואו!

איזו חויה מרגשת. הצטמררתי. אני מניחה שזה כמעט כמו ללדת בעצמך, אבל מינוס הכאבים והבלבול (לפחות חלקו).

עינבלית

New member
איפה בארץ נותנים ליותר ממלווה 1

להכנס? אגב, זה אחד מהחלומות שלי, להיות נוכחת בלידה של חברה. וגם שחברה תיהיה אצלי... נשמעת חוויה חזקה, ענקית. עם הואקום והאפידוראל והאח הלוחץ. לידה!

אמאאור

New member
בבית יולדות "מאיר" בכפר סבא

2 מלווים בלידה בחדר לידה רגיל, כמות בלתי מוגבלת בלידה בחדר הלידה הטבעיתץ

למעלה