אני לא יודעת מה זה יותר-

cobainos

New member
מזעזע.

סתם, זה מצחיק רצח

מצחיק?

רצח זה כן, מזעזע זה כן, בטח שלא מצחיקקקקק....... 60 שנה אחרי נפילת שלטון הצורר הנאצי, עדיין יש עשרות ואפילו מאות אלפי בני אדם שמאמינים בדעות הנאציות כפי שהוצגו לפני 60 שנה ומעריכים ומעריצים את הסמלים שלהם בדרך כזאת או אחרת.. זה מזעזע ועצוב וכואב וראוי לגינוי ולצעדים יותר חריפים. איפה מדינת ישראל והמוסד של פעם, אם הייתי ראש המוסד ודבר כזה היה מתגלה הייתי שולח כמה סוכנים במסווה, בתיכנון ובפעולה מרשימה לפוצץ את המפעל הזה כ'עונש' באישון לילה. זאת פעולה קלה וברת ביצוע, במיוחד שזה מפעל מסטיקים מחורבן בסין הענקית ולא איזה בסיס צבאי או מקום שמור. מזעזע .... עצוב .... מדינת החלם, מדינת ישראל.

cobainos

New member
הכל תלוי בגישה

ואיך לוקחים דברים וכן, זה עצוב שאנשים מאמינים בחרא הזה וזה ראוי לגינוי ויש מקום לפעול פה... אבל לפוצץ מקום עבודה של כמה אלפי סינים מסכנים בגלל איזו מדבקה מסריחה?קיצוני...

קיצוני !???!?!

בגלל אנשים כמוך שלא היו יהודים אנשים לקחו בקלות דעת סימנים נאציים ותעמולתיים שהקצינו עם הזמן והתרחבו לאידיאולוגיה שמשפיעה על בני אדם, כמו אופיום להמונים. וכה, הגיע הזמן לפעול ולבצע דברים ולהיות מדינה חזקה עם זרועות תמנון בכל מקום כמו בעבר הלא רחוק, ולא רכרוכיים כמו עכשיו, מתחסדים, פחדנים, חסרי יוזמה ויצירתיות. ואני שמח שאמרת שהכל תלוי בגישה, כי אני אקח ת'משפט הזה למקום אחר לגמרי. ניקח שתי גישות בהיסטוריה... הגישה של העם הגרמני בעת השלטון הנאצי. והגישה השנייה תהיה של יהודי אירופה. הגישה של העם הגרמני היא שהעם היהודי הוא נחות בגזע, ויש להמעיט בזכויות שלו, לסמן אותו, לקטלג, ואף להשמיד ולהרחיק. הגישה של העם היהודי היא שהם בני אדם שווים ככל אחד, ומיוחדים ובעלי מסורת, דת והיסטוריה יחודית להם, ולמרות זאת ולמרות שלא היה להם שטח מוגדר ללאום והדת(מדינה..) הם השתלבו בחברה ושאפו להיות שווים וחיו כשווים בין שווים. הגישה של הגרמנים כשהם ראו ויש כאלה שעדיין רואים חייל במדי אס אס היא גאווה וצחוק ושמחה ... כמו התגובה שהגבת היום. והגישה של היהודים היא כאב לב, חורבן, אסון, עצב, כעס, שנאה, מרמור, רוע ועוד אלפי תיאורים קשים כלפי חייל לבוש במדי אס אס. גם כשהלבישו את רבין במדי אס אס זה הצחיק אותך!? כי אם כן, אז זה מזעזע בדיוק באותה המידה שמוכרים מסטיק עם קעקוע של חייל אס אס במדינת ישראל באחת הערים הגדולות בישראל, עיר יהודית בכל רמ"ח איבריה.

cobainos

New member
נו באמת

קודם כל - ישראל לא תפוצץ שום מפעל בסין כי אנחנו לא רוצים להתעסק עם הסינים באף תחום. זה כח עצום ואל תדבר שטויות. התגובה שלי הייתה צינית לגמרי ואתה מכיר טוב את ההומור שלי, תפסיק להיות דרמה-קווין כבר! המדינה הזאת לא רכרוכית, מתחסדת, פחדנית חסרת יוזמה וכל הבלה בלה שכתבת...יש לנו דריסת רגל חזקה מאד בשטחים אבל אתה רואה רק מה שנח לך ומבחינתך אנחנו רק צריכים לפוצץ ולהרוס כל היום וגם אז זה לא יספיק לך עד שלא ניקח 1000 ערבים ונשחט אותם ותראה את זה בטלויזיה. ומה שאתה אמרת זה לא גישה, זאת אמונה\ערכים ודברים כאלה. אגב, הרבה יהודים לא עשו כלום כי ציפו לישועה מ"אלוהים" כן, זה שאתה מאמין בו. התגובה שלי הייתה צחוק ציני. שמחה? אתה דפוק בראש? אתה יודע טוב מאד שזאת סה"כ ציניות ושאם הייתי רואה באמת איזה בן אדם לבוש באמצע הרחוב כמו חייל SS הייתי נעשה אדום ורוצה לקפוץ עליו ולהרוג אותו במכות. כל פעם שאני רואה בטלויזיה איזה מפגן ניאו נאצי ואנשים שמחופשים להיטלר אני מייחל שיהיה שם איזה פיצוץ קטלני, תאמין לי. כשהיה כנס מכחישי השואה רציתי להרוג אחד אחד את הנוכחים שם (כולל הסטמרים המפגרים האלה שאני מקווה שמישהו כבר הכה אותם כשהם חזרו הבייתה אחרי שנישקו את האויב הכי גדול שלנו ונתנו לו גב) ומדבקה מסריחה שהגיעה לפה בטעות בגלל איזה פרובוקטור שחשב שזה יהיה מצחיק או שזה יעצבן מישהו לא משתווה בכלום לעובדה שישראלי משקיע עבודה, מחשבה ואולי כסף ברישיון חוקי לפוטושופ(עולה הרבה הדבר הזה) כדי לערוך תמונה של רבין ולשים אותו במדים של חייל נאצי ושאנשים עוד מפיצים את זה ומנופפים בזה. עכשיו בגלל שאתה כותב לאנשים שיתביישו כי הם לא מסכימים איתך במשהו בכדורגל אני אפילו לא אשתמש במילה בושה כלפיך בנושא הזה, כי אתה לא הכי מבין את המשמעות שלה.אבל היו כמה שכן הבינו ואחרי הרצח ענדו שלטים "אני מתבייש". בשורה התחתונה - תלמד להבין בין ההומור והציניות שלי לרצינות שלי, אתה מכיר אותי מספיק טוב בשביל זה ואל תיקח קשה חבילת מסטיקים.

אין מקום אפילו להומור מסוג כזה וציניות בנושא

הנאציזם. אין מקום פשוט. ולכל שאר הדברים שכתבת.. אין לי כוח להתייחס.. אתה כרגיל מדבר שטויות.. פשוט לילה עכשיו ואני מת להכנס למיטה. לילה טוב :)

cobainos

New member
ועוד אני מדבר שטויות...

אולי נעשה פה סקר מי מדבר יותר שטויות? יש מקום להומור בכל נושא, כל עוד מכירים את החשיבות שלו לעומק ויודעים להתייחס אליו ברצינות ולכבד כשצריך. זאת דרך להתמודד עם דברים.

הומור זאת לא דרך רציונלית להתמודד עם השואה.

בוא באמת נשאל ניצולי שואה אם זאת דרך היגיונית ולגיטימית להתמודד עם הנושא.. בוא תנסה לספר להם בדיחות שואה.. אתה חושב שהמדד של הנוער והדור הרקוב שיש בימינו שאיננו מבין ומודע לגודל אסון השואה ולא חווה אסון כזה בימיו והלוואי שלא יחווה גם יכול לשקף את העובדה שאתה מדבר שטויות יותר ממני? אז לא, בוא באמת נעשה סקר. אבל אצל ניצולי השואה.

cobainos

New member
ואם כבר מדברים על מדינת החלם

שמישהו יסביר לי איך לעזאזל נהג עם 190 עבירות תנועה ממשיך להסתובב ולהוביל משאיות כבדות בכביש? לשפוט אותו למאסר עולם. ואת מי שהחזיר לו את הרישיון.

או קיי... מסכים ולא מסכים. ואני אסביר...

נהג עם 190 עבירות.... שבטח רבות מהן לא רציניות, והמס' נועד להיות 'תקשורתי' יותר מאשר אמיתי. כי הוא לא חצה רמזור אדום 100 פעם ולא עבר קו לבן 50 פעם.. העבירות בטח על שטויות של משאיות, כמו הציוד שנמצא במשאית, אם זה ארוז בצורה חוקית ונהלים של משאיות, לא שאני מוריד מערך העבירות חס וחלילה, אבל בטח רוב העבירות המוחלט שהוא ביצע וזה לא מוריד מערכו העברייני בכבישים הם לא עבירות של חיי אדם.. עכשיו בכל מקרה..אם בתי המשפט לא שלחו את האדם הזה למאסר עד היום אחרי 190 עבירות תנועה ולאחר שהגיע בטח לא אחת לבתי המשפט, ואם עד היום רשיונו לא נשלל והוא נוהג על רכב כבד(משאית במקרה הנ"ל), ואם הוא נע בצורה חוקית בכבישי מדינת ישראל, אז להרוגים היום יש שני אשמים, וזה המשטרע ובתי המשפט. לאחר מכן ניכנס לדקויות של האירוע הנורא. נוסעים בכביש מהיר ... ת"א - ירושלים, כביש מס' 1 שהמהירות הממוצעת בכביש פתוח עם תנועה סבירה באמצע היום היא 120-130 קמ"ש וזה מניסיון כשאני נוסע עם המון מכוניות סביבי ורואה שזאת המהירות שכולם נוסעים בה. את פרטי התאונה אני אשאיר לבוחני התנועה ואינני מתיימר להיות כזה או להסיק מסקנות חפוזות, אבל בכל מקרה אתן את דעתי המלומדת בנושא. אני לא חושב שהמשאית שהייתה מעורבת בתאונה נסעה יותר מ-100.. אני רואה המון המון משאיות "דוהרות" בכבישים, וגם כשהן דוהרות, ואפילו אם הן "דוהרות" בנתיב השמאלי הן לא עוברות את ה110 בערך כי קשה להן והן לא מסוגלות. עכשיו לעובדות, אמרו שהמשאית לא נסעה במהירות מופרזת, אז בוא נצא מנק' הנחה שבכביש שמותר לנסוע בו 100 קמ"ש המשאית נסעה 80-90.. סבבה? התאונה התרחשה לפי עדות הנהג כשהרכב מלפנים בלם בצורה פתאומית ללא סיבה, ויש לזכור שנהג המשאית יושב גבוה מעל המכוניות ורואה את הכביש כמה מהלכים קדימה ומזהה עצירה פתאומית של טור מכוניות או פקק או השתלבות לא נכונה. המכונית בלמה בצורה פתאומית והנהג לא הצליח להספיק לבלום ובצדק, כי הבלמים של המשאית אלה בלמים הידרואוליים שפועלים בצורה שונה ממכוניות ויותר חזקים אבל יותר איטיים בתגובתם ועוצמתם ביחד לכובד המשאית. למה המכונית שמלפנים בלמה בפתאומיות? למה נהג הרכב הפרטי לא ראה במראה העליונה בבלימה את המשאית מאחור? למה לא הסיט נהג הרכב הפרטי את הרכב לשול הדרך ? למה לא פעל בנוהלי חירום ובתגובה אישית מהירה ואחריות..? נהג המשאית לא היה יכול היה לבלום את רכבו במהירות, ובטח שלא לסכן רכבים נוספים וליצור התהפכות או תאונת שרשרת קטלנית בכך שהוא היה סוטה לצד הדרך.. צריך לבדוק הרבה פרמטרים שבהם הנהג יכול היה להיות אשם כמו שמירת מרחק, אבל למה למען השם כשהתנועה זורמת רכב פרטי בולם בחוסר ניסיון כזה וגורם לסיכונו וסיכון נוסעיו בכביש מהיר ...? יש המון שאלות פתוחות, אני לא מוציא בכלל את אשמתו של נהג המשאית בגרימת התאונה, אני רק אומר שהכותרת "190 עבירות תנועה קודמות" זאת חתיכת סילוף תקשורתי והוצאה להורג בטרם הובא למשפט על המקרה הנוכחי, בטרם הובאו תוצאות חקירת בוחני התנועה, בטרם יבש דמם של ההרוגים. בושה וחרפה כרגיל וצל"ג לתקשורת הישראלית. כמו שאמרת, הנהג בלי קשר לא צריך להיות על הכביש, לא בגלל התאונה, אלא בגלל 190 עבירות תנועה, ובטח שלא לנהוג על משאית. לעבור קורסים ולימוד נהיגה מחדש. וצריך לחפש את האשמים במשטרה ובבתי המשפט.

ועוד משהו, הגזמת עם המאסר עולם. קיצוני מדי..

מאסר עולם זה עונש שנתון לרוצחים בכוונה תחילה, למבצעי רצח מדרגה ראשונה של אנשים חפים מפשע. מאסר עולם זה עונש שצריך להיות נתון לאנסים של ילדות, או בנות תמימות או קשישות חסרות ישע. מאסר עולם זה עונש שצריך להיות נתון והוא העונש הכי קשה כשאין עדיין הוצאה להורג (חוץ מהפושעים הנאציים) אין הנהג אשם שהמשטרה לא עקבה אחרי דו"חות התנועה שלו, אין הוא אשם שבמדינה קטנה שאין הרבה נהגי משאיות ויש הרבה תאונות ודו"חות ומקרים המשטרה לא עוקבת אחרי מעללי הנהגים ה"עבריינים" והאירועים של בכבישי ישראל. אין הוא אשם שבתי המשפט לא פועלים כראוי ושולחים את האנשים חזרה לכבישים בלי סדרת חינוך מחדש בהשתלמויות וקורסים ולימודי נהיגה מתחדשים. כמו שאם אדם בן 90 ידרוס מחר הולך רגל, אין הוא אשם שהמדינה לא קובעת רף של גיל שצריך לחדש את הרשיון בעזרת מבחנים מדוקדקים, ואין כאן אפליה או יציאה נגד ציבור הקשישים אלא דעת והלך רוח ברורה ושולטת ברוב הציבור השפוי שיש מקום לבחינה מחדש של מתן רשיון לאנשים שכושרם בעוכריהם.

אני חוזר בי .....

הנהג הוא תושב מזרח ירושלים, הוא הרג שני יהודים והרס משפחה. הוא רוצח ערבי בוגד. עונש מוות ובדיקה יסודית של המשטרה ובתי המשפט כיצד מסתנן מחבל עבריין כזה נוהג בכביש שמחבר את שתי הערים הגדולות של מדינת היהודים.

cobainos

New member
גזען

אני מפסיק לחשוב בהגיון רק כשהדם זורם לי למקום אחר...ואז אני לא מתעסק בנושאים כאלה אלא בדברים אחרים. אתה מאבד את ההגיון שלך בגלל גזע של בן אדם.אי אפשר לדבר איתך ברצינות.איכס אני נשארתי באותה הדיעה, עונש מירבי שנותנים על זה ושהמצפון שלו יאכל אותו.

צפוי שתקרא לי גזען..

אתה לא מבין את משמעות המילה גזען, גזע וגזענות. אני לוקח את ההגדרה של גזעים לכיוון חיובי. כל אדם הוא שווה והוא נמדד במעשיו, זה בעצם בסיס הדמוקרטיה.. ולכן הערבים ככלל נמדדים במעשיהם הפושעים והטרוריסטים. כמה טרוריסטים יהודים יש ביחס לטרוריסטים מוסלמים? כמה טרוריסטים נוצרים יש ביחס לטרוריסטים מוסלמים? 0.00000001 אחוז ?! כן? אז אם בגלל זה תקרא לי גזען אז תקרא ואני גאה להיות גזען אם ככה את מגדיר את המילה. אני יכול באותה מידה ומהצד השני של המטבע לקרוא לך חובב ערבים :)

cobainos

New member
אני יודע שזה צפוי

ואני מבין טוב מאד את המשמעות...אתה מכליל גזע שלם בגלל פשעיו של חלק ממנו נכון שזה גזע שבעשור האחרון לא מעט פושעים וטרוריסטים באו ממנו אבל אבל לבוא ולהגיד הרבה דברים שאתה אומר, שלא קשורים בכלל, זאת גזענות. עכשיו בקשר לטרוריסטים יהודים ונוצרים...היסטוריה אחי, היסטוריה. ארגון הלח"י והאצ"ל עשו לא מעט טרור ובסופו של דבר גם הפלמ"ח. הפאלשתינאים רק מנסים לחכות את הדרך שלנו להשיג מדינה עצמאית אם כי אצל חלקם הדת גם משחקת תפקיד וזה קצת יותר בעייתי.

לא גזענות, אלא הכללה.

וכדי לפתור בעיה בצורה אבסולוטית חובה להכליל ולהסיר את התאים המזוהמים(מסרטנים) עם עוד כמה תאים "בריאים" ..

cobainos

New member
אין לי כח לרטואל הזה

אתה יודע כמו מי אתה נשמע...בלה בלה בלה יניב שונא ערבים נעם שמאלני מסריח בלה בלה.

cobainos

New member
צודק, זה היה קיצוני

אבל הרשלנות, האגוצנטריות, ה'סמוך', החוצפה וכו' וכו' שהולכים בכבישים בארץ מוציאה אותי מדעתי. שישב מס' מועט של שנים, במילא המצפון שלו יהרוג אותו.

למעלה