אני לא יודעת מה לעשות... ב'מת קשה לי..

שחרית7

New member
אני לא יודעת מה לעשות... ב'מת קשה לי..

היי, אני בת 14 כיתה ח' . לפני משהו כמו חודשיים היה לי טיול שנתי. בערב של הטיול השנתי ילד אחד דחף אותי לשירותים של החדר שלו נצמד אלי התחיל לגעת בי ניסה להוריד לי את החולצה ואמר לי אני יודע שאת רוצה אותי. אמרתי לו שיזוז ממני וניסיתי להזיז אותו בכוח אבל זה לא עזר ורק אחרי כ-10 דקות מצאתי את עצמי מנסה לצאת מהחלון כשחברה שלי מושכת אותי מבחוץ והוא מושך לי בחולצה מבפנים. כל הטיול השנתי הלך לי. בכיתי כל הלילה הגעלתי את עצמי. כל היום אחרי בטיול הוא קרא לי שרמוטה אחרי שהוא ראה אותי לילה לפני בוכה והוא ידע שזה בגללו. הוא ידע שאני לא רציתי את זה כי התנגדתי התנגדות פיזית ומילולית בהתחשב בעובדה שזה בכלל לא עזר.כמה ימים אחרי זה ראיתי אותו ברחוב וחברים שלו צעקו לי שהוא רוצה לזיין אותי. אני לא יודעת מה לעשות חברות שלי לא יודעות מה לאמר לי ואני כבר כמעט חודשיים לא יכולה להפסיק לחשוב על זה אני קמה עם זה בבוקר והולכת לישון עם זה בלילה. בנוסף לכל אני לומדת בבצפר קטן בשכבה קטנה של 120 ילדים כך שאני רואה אותו כל יום. הוא עד היום קורא לי שרמוטה ואני באמת באמת כל הזמן חושבת על זה אני פשוט לא יודעת מה לעשות אני עכשיו קופצת מכל מגע של בן אפילו אם הוא סתם שם לי יד על הכתף או בכלל כל מגע שהוא עושה לי צמרמורת אניי לא יודעת מה לעשות זה כואב

amit678

New member
היי ../images/Emo13.gif

כמו שאת יכולה לשים לב הפורום הזה כבר לא כ"כ פעיל אבל במקרה נכנסתי וראיתי את ההודעה שלך... אני לא יודעת מה להגיד/לייעץ לך עך מה שקרה אבל אני יכולה להציע לך לפנות לכתבת המדור "עצה אישית" של העיתון, רוני טרוסטלר, במייל [email protected] והיא אולי תוכל לייעץ לך מה לעשות... מקווה שעזרתי.

תשובתה של היועצת רוני טרוסטלר

את מתארת מסכת של הטרדות, שתחילתה בארוע חמור של הטרדה מינית, והמשכה בהעלבות והטרדות מילוליות. די בארוע הראשון שחווית כדי להבהיל, להטריד ולהקשות. את הרי לא חפצת במגע הזה עמו, הוא התעלם מהנסיונות שלך להבהיר את רצונותיך, לא כיבד אותם, ונאלצת להאבק איתו כדי להגן על עצמך. אני רוצה לשבח את התושיה שלך שאפשרה לך בסופו של דבר להמלט ממנו. בכל מקרה, הארוע הזה הותיר בך את חותמו וכפי שקורה במקרים דומים, ממשיך להעסיק אותך. על כך מתווספים המפגשים עמו ועם חבריו שמזכירים לך את הארוע וממשיכים את הפגיעה. ישנן כמה רמות ההתמודדות עם המצב בו את נמצאת. ברמה המידית יש להפסיק את ההטרדות הנמשכות ולמנוע מאותו ילד לנהוג כך כלפי אחרות. על כן חשוב שתיידעי מישהו מהמבוגרים שאת סומכת עליהם במה שעברת ובמה שאת עוברת, כדי לדאוג לעצור את התנהגותו. יש לדאוג שהארוע יבדק, יתכן שיש לפנות למשטרה, ובכל מקרה להביא לכך שהתנהגותו תפסק לאלתר ולא תזכה ללגיטימציה מהסביבה. במקביל לטיפול בו, ברמה הרגשית דרוש עיבוד של החוויות שאת עברת, על מנת שהחוויה תפסיק לרדוף אותך ותוכלי להמשיך בחייך. לשם כך דרושה התערבות של איש מקצוע המיומן בטיפול בנפגעות תקיפה מינית. המכתב והתשובה ייתפרסמו גם בגיליון מעריב לנוער

שחרית7

New member
דחוףף...

בבקשה אל תפרסמו את זה יש לי חברות שיודעות את זה אבל הן לא יודעות את כל הפרטים ואני לא רוצה שידעו עוד יותר כי ילדים בשכבה שלי ישר יזהו את זה וזה יעשה לי עוד יותר רע ממה שהיה

מה זה התגובות האלה?

לדעתי את צריכה לפנות ליועצת בית הספר או שתספרי על כך להורים..לילד הזה אסור לשבת יום אחד בשקט. זאת הייתה תקיפה מינית! תחשבי על עוד בנות שיכולות לעבור את אותו הדבר...

למעלה