אני לא יודעת מה לעשות!!! H-(

אלרגיה

New member
אני לא יודעת מה לעשות!!! H-(

אוקיי, אז ככה- יש לי מחר זימון למקצועות לחימה ויחידות התנדבותיים אבל אני לא יודעת אם אני רוצה את זה!!! אני שוקלת אם לשלוח להם פקסים ולנדנד להם בקשר לתפקידי חינוך למיניהם, כי זה לא היה לי במנילה ואני די רוצה את זה. מצד אחד- אני לא בטוחה שאני כ``כ מוטרפת על קרבי כמו שהייתי פעם, והייתי מעדיפה משהו אחר. ומצד שני- אני לא רוצה להידפק במשהו שאני אצטער על זה, כי בסה``כ לא קיבלתי במנילה תפקידי חינוך למיניהם (אני ממש לא יודעת למה כי יש לי קב``א 56 ופרופיל 97..). אז אין לי מושג מה עדיף לעשות, לא יודעת אם לחתום ויתור מחר או לא... פפללייזז תענו לי עד מחר, כי אני בתסבוך לא נורמלי... :-(

טל עדתו

New member
אהממ... את צריכה לשקול טוב טוב

אורית! אם אפשר להגיד את די מהמרת, מה הסיכוי שהם ישלחו לך תפקידי חינוך אם לא קיבלת במנילא - לצערי ולצערך די אפסי! לפי דעתי את לא צריכה לקחת את הסיכון הזה של לחתום ויתור על לחימה התנדבותית ואז לא ישלחו לך חינוך - וזה לפי דעתי מה שיקרה, כי ככה הצבא פועל...-ואז תדפקי אם תפקיד שאת באמת באמת לא רוצה בגלל הספק הקטן הזה של - אולי היו שולחים לי. חבל! לפי דעתי אל תחתמי ויתור, אומנם את לא ממש רוצה לחימה אבל את מעונית בזה במיקצת ואם לא תקבלי חינוך תדפקי אם תפקיד שאת לא רוצה בכלל, אז השיקול כאן הוא תפקיד שאת לא מענוינת בכלל או תפקיד שאת לא מענוינת בו במקצת. תעשי חושבים עם עצמך ותחליטי. בהצלחה, אני אראה אותך מחר (כי גם אני אהיה שם) טל.

אוריתוש

New member
זה תלוי רק בך!

טוב, אז קודם כל, אני הייתי מציעה לך ללכת מחר למיונים! קודם תשמעי כל מיני בעלי תפקידים שיסבירו על התפקידים המוצעים לך, ואז כבר תחליטי אם את מעוניינת להמשיך למבחנים או לחתום וויתור. אל תשכחי שתמיד תוכלי לחתום וויתור, אבל אף פעם לא תוכלי לגשת שוב למבחנים!!! אז כדאי לך ללכת, אין לך מה להפסיד! עכשיו, בקשר לתפקידי חינוך....תראי, יש לך קב``א גבוהה מאוד, פרופיל מקסימלי...את בטוחה שזה מה שאת רוצה? לי יש מחר זימון למבחנים לתפקידי חינוך, ואני באמת, אבל באמת הולכת לחתום ויתור, אבל אני בכל זאת הולכת לתת להם לנסות לשכנע אותי. יש כרטיס חינם...ומפסידים לימודים, אז למה לא? אני הייתי מאוד רוצה להיות במקומך, לחימה התנדבותית זה תפקיד נחשק בקרב המון בנות!!! אם את בכל זאת מתעקשת על תפקידי חינוך (מש``קית הוראה, משקית עלייה, מדריכת נוער ומשקית חוויה) אז כל מה שאת צריכה לעשות זה פשוט לכתוב להם, הד``צ כתוב בחוברת שקיבלת עם המנילה וקשה לי להאמין שעם נתונים כמו שלך, הם לא ישלחו לך זימון, אלא אם כן את נמצאת בתהליך מיון אחר, או שתאריך הגיוס שלך קרוב מדי.... בקיצור, רק את יכולה להחליט, זה עניין של התעניינות ושאיפה, אם את מעדיפה להתעסק בללמד את האלף בית, או ללמוד איך לשמור על מדינתינו בגאווה!!! בקיצור, the ball is in your hands, it`s your call!!! בהצלחה!!!!

אלרגיה

New member
תודה על העצות ועדיין...

תראי אוריתוש, אני יודעת שיש לי נתונים מקסימליים אבל סליחה על ההתבטאות - היתה לי חתיכת מנילה -חרא!- היו לי הרבה מקצועות פקידות או תחליפי פקידות למיניהם וכאלה... אין לי שמץ קטן של מושג למה! ממש לא... הייתי מתה להיות במודיעין במשהו אבל למרות שדירגתי את זה ראשון הם לא שלחו לי כלום (!)... אני לא יודעת מה לעשות והרבה ייעצו לי ללכת לחינוך. אגב- תספרי מחר את ההתרשמות שלך מהמבחנים! אני ממש אשמח לשמוע. גם מש``קית נפגעים נשמע מעניין אבל זה לא בבסיס סגור ואני לא רוצה... אה ואגב- אני גם ממש ממש ממש ל-א בכושר לצערי .. טוב, אני אקום לי מחר ב-5 בבוקר, ואסע לי לניצנים. אני אתרשם מה קורה שם ואראה כבר מה לעשות... אני מקווה שיהייה טוב... תודה בכל אופן לשתיכן. ואגב- טל- לא קוראים לי אורית :):) ניפגש מחר.

מלשבית

New member
חינוך זה הכי אחותי!

קודם כל כושר אפשר לבנות, ככה שתחשבי טוב אם זה הכיוון שלך - לחימה ותחליטי אם את חושבת שאת מסוגלת לזה בעיקר נפשית ומורעלת לזה - לכי על זהץ בכל מקרה לכי למבחניםלהתחרט את תמיד יכולה. בקשר לתפקידי חינוך - תנדנדי קצת ותקבלי זימון לבחינות, יש שם דרישה גבוהה ובייחוד לבנות עם נתונים כמו שלך. אני בחיל חינוך, משקי``ת הוראה (וזה לא מורה חיילת) ואני ממש מרוצה למרות שזה לא היה הכיוון שלי בכלל לפני שהתגייסתי. תנקי את הראש ותחליטי מה את הכי רוצה ותלכי על זה אבל גם תשמרי על ראש פתוח! בהצלחה! המלשבית לשעבר יעל

למעלה