אני לא יודעת מה לעשות

ריבילה

New member
אני לא יודעת מה לעשות ../images/Emo7.gif

לפני מס´ ימים הופיעו בחדר המדרגות של הבנין בו אני גרה שני גורי חתולים קטנים ומתוקים. מכיוון, שאני גרה עם שתי שותפות שלא חובבות חיות, לא יכולתי להכניסם לביתי ותכננתי לקחת אותם לבית הורי ביום ראשון. סידרתי לשני הגורים ארגז מרופד, קערת מים ואוכל ושמחתי שמחה גדולה, שכן ידעתי שביום ראשון הקטנטנים נוסעים לביתם החדש... אולם צרה גדולה נחתה על ראשי... היום חזרתי הביתה וגיליתי שהגורים נעלמו ועמם גם הארגז וקערות המזון והשתייה... יש לי שכנה שבקשה ממני לא להאכיל יותר חתולים, כיוון שהיא לא רוצה שהם יחזרו, הבטחתי לה שהגורים יסתלקו ביום ראשון. אני חושדת שהיא לא התאפקה ופשוט עשתה להם משהו... שאלתי אותה והיא מכחישה כל קשר... אני לא יודעת מה לעשות... חיפשתי אותם בכל הרחוב והם פשוט נעלמו!!!

זיו25

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif מקודה , מה יהיה../images/Emo35.gif

תנסי להגיב בהתאם בפעם הבאה. תודה, זיו.

מקודה

New member
זיו, זה לא הוגן מכיוון ש

כשהיא מנבלת את הפה אתה לא מעיר לה, אבל אם אני אומרת משהו ישר אתה מגיב. למה? למה לה מותר לומר הכול? תאמין לי שאני בכלל לא אוהבת להיתווכח עם אנשים, אבל התגובות שלה לא היו במקום. יכול להיות שגם שלי לא . . . אבל אם היא היתה מסבירה לי בצורה יפה מהפעם הריאשונה שדעתה שונה משלי, הייתי מקבלת את זה בהבנה רבה. אבל ישר היא התקיפה כאילו הרגתי מישהו. אז נכון, חבר שלה תימני ואולי זה נגע לליבה ופגע בה, אבל לא צריך להגזים!! חוץ מזה, כשאני כתבתי על התימנים זה היה בצחוק, ולא היתכוונתי להרגיז אף אחד. בטח שלא ליפגוע. אבל היא הגזימה. ואם לא ראית מה היא כתבה לי, בפעם האחרונה אתה מוזמן ליקרוא. בכול מצב, זה באמת לא הוגן להעיר רק לי. במיוחד אחרי שהיא כתבה לי דברים כאלה. מקודה.

זיו25

New member
יש משהו בדברייך, אבל יחד עם זאת

קצת רגש? היא איבדה שני חתולים, וכואב לה מאוד. לכתוב הודעה כפי שכתבת, זו פשוט פגיעה בבטן הרכה שלה. אנחנו כאן בשביל ולמען בעלי החיים, ולא כדי לסגור חשבונות אישיים - בשביל זה יש את הפוליטיקה. לסיכום, אני מציע לעשות הפסקת אש מכל הנושא של התימנים והריבים בכלל. (אחרת, אישתי תבוא ותראה לכם מה זה... היא גם תימניה...) שבת שלום לכולנו. בברכה, זיו.

מקודה

New member
זיו אתה צודק, זה לא היה במקום

זה באמת לא זמן מתאים לשטויות, גלשתי. אני מודה. לא חשבתי שזה יגיע למצב כזה. מצטערת. בכל מצב, נורא הצחקת אותי עם הקטע שאישתך תבוא להראות לנו . . . שבת שלום. חתלתולה.

ריבילה

New member
מקודה, שתינו יודעות

שאני שלחתי לך התנצלות במסרים הפרטיים על כל אותו דיון אומלל בעניין הגזענות. משום מה את בחרת להתעלם ולהמשיך לתקוף אותי... ועוד באיזה עניין? בעניין שני חתולים אומללים שאני מאוד דואגת להם. תתביישי לך! אם את לא מסוגלת דף חדש, בסדר, אבל מכאן ועד לגלות כזה חוסר אכפתיות בנושא כ"כ כאוב?

זיו25

New member
תראי.

תחפשי בפחים הסמוכים את הקרטון. אם מישהו זרק אותם, אולי הקרטון באיזור. אם לא, אולי מישהו פשוט הכניס אותם הביתה. אין לי פתרון יצירתי לבעיה הזו, כל שנותר לי הוא להחזיק לך אצבעות. בברכה, זיו.

ריבילה

New member
תודה זיו

הקמתי "חוליית חיפוש" והסתובבנו ברחוב שלי וברחובות הסמוכים. לא נמצא זכר לקרטון או לחתולים...
אני שוקלת להתחיל לעבור בבתים הסמוכים ולנקוש על דלתות השכנים... העניין הוא שערב שבת היום... אני ממש לא יכולה לחכות עד מוצ"ש.

זיו25

New member
זה כל כך מייאש וכל כך כואב.

אתה לא אוהב בעלי חיים? בסדר. מה הם מפריעים לך שהם בקופסא בצד? יש אנשים רעים שלא חושבים קדימה, אלא רק על טובתם האישית. אני ממש מקווה שהם נאספו לבית חם ואוהב. נורא קר עכשיו בחוץ. מחזיק לך אצבעות, בברכה, זיו.

ריבילה

New member
../images/Emo13.gif חדשות טובות

מצאת השבת ועד לא מזמן, התדפקנו, אני ועוד כמה חברים, על דלתות שכנים בבתים סמוכים. נחשו מה? שתי סטודנטיות מקסימות שגרות בבניין ממול לקחו את שני הגורים לביתן ואימצו אותם !!!! (הן לקחו את הקערות כיוון שאין להן בינתיים במה להאכיל אותם ואת הארגז זרקו בדיוק לפני שהגיעה המשאית מהעיריה לרוקן את המכולות) אני כ"כ שמחה! מסתבר שסתם האשמתי את השכנה שלי... לדעתכם אני צריכה להתנצל בפניה? (למרות שהיא איימה להעיף את שני הגורים). אני כ"כ שמחה שלעניין הזה יש סוף טוב, כבר הייתי בטוחה שקרה להם משהו נורא... מסתבר שיש עוד כמה אנשים טובים בעולם!

זיו25

New member
../images/Emo49.gif איזה יופי! ../images/Emo49.gif

אני כל כך שמח שכל הסיפור נגמר בטוב... בקרוב הסרט?
אני הייתי הולך גם להחליף מילה עם השכנה... ואפילו בתור הכנה לפעם הבאה שתביאי חתולים בקרטון . בברכה, זיו.

כמה טוב לשמוע!!! ../images/Emo24.gif

תמיד נחמד לגלות בעולמנו עוד ועוד אנשים טובים עם לב חם וחמלה כלפי חיות.

brose

New member
נחמד לשמוע סוף טוב

לסיפור כל-כך כואב. מי ייתן ולכל הסיפורים הקשים יהיה סוף כל-כך טוב.... דרך אגב, כל הכבוד על הדאגה והעקשנות למצוא אותם... מי ייתן ויהיו עוד אנשים כמוך, אנשים שכולם
. חזקי ואימצי.

kasa

New member
איזה יופי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חושבת שכדאי לך להחליף כמה מילים עם השכנה, וגם ליידע אותה שנמצא בית לחתולים.... כדאי לך לשתף אותה בסוד העניין, כדי שפעם הבאה היא תשתף איתך פעולה.

נהדר

וברור שאת צריכה להתנצל בפני השכנה, בכל זאת האשמת אותה, מגיע לה התנצלות

למעלה