אני לא יודעת מה לעשות

avital82

New member
אני לא יודעת מה לעשות

יש לי חבר כבר 3 וחצי שנים. נפרדנו לפני חודש. כי הוא נפגע ממני. אמרתי לו שלא התכוונתי והוא אמר שהוא סלח לי ועדיין הוא פגוע. דיברנו בטלפון ואמרתי לו שהשתנתי והבנתי את הטעות שלי. הוא אמר שהוא כל הזמן חושב על זה והוא לא יכול לראות אותנו ביחד עם המשפחה שלו.ושהלב שלו נקרע. שנינו אוהבים אחד את השני והיינו אמורים להתחתן. מה אני יכולה לעשות בנידון? (הוא לא מוכן להיפגש איתי)

avital82

New member
לא. מה פתאום.

אמרתי לו משפט שבגללו רבנו והתווכחנו. הוא לקח זאת קשה ונפגע.

avital82

New member
אמרתי

שאם יהיה אירוע משפחתי בדיוק בזמן הירח דבש שלנו אז לא נלך לאירוע משפחתי (דרגה ראשונה) זה התפתח לריב וויכוח. הוא טוען שהייתי רעה ואגואיסטית. (זה היה במסנגר)

Dark Muse

New member
בגלל זה?

הוא רציני? מה הוא סיסי? תראי אני מבין שאפשר לא להסכים עם בת זוג ואפשר לריב אפילו על דברים יותר קטנים. אבל להגיד "לא יכול לראות אותנו ביחד עם המשפחה שלו.ושהלב שלו נקרע" זה פשוט צחוק... אם אמרת לו שהבנת את הטעות שלך (שאין לך שום טעות, זאת דעתך) ואת מבינה אותו והוא עדין בוכה כמו תינוק על השטות הזאת, אז את צריכה לשקול את טיב חברך. שאלת מה את יכולה לעשות בנידון? לטעמי? אם הוא כך ילדותי, והוא עצמו לא מבקש ממך סליחה על החוצפה שלו ועל זה שהוא לא מסכים להיפגש איתך, תזרקי אותו לעזאזל ושיחפש מישהי שתלך לפי החליל שלו מבלי לפגוע "במיתריו העדינים".

Lir האחת

New member
../images/Emo12.gif

אני בהלם מנושא הריב, ומהעובדה שבמקום כמו המסנג'ר התפתח הנושא לריב רציני. למרות שבתקשורת וירטואלית אפשר לקחת את הדברים הנאמרים בצורה הרבה יותר קיצונית מעצם היותם נכתבים שחור על גבי לבן במקום היותם נאמרים. אולי יש בכך משהו הרבה יותר חזק, לפעמים. בכל מקרה, את צריכה לדבר איתו פנים מול פנים, להסביר לו את כוונתך, את דעתך בנושא. לא חייבת להיות הסכמה ביניכם מעצם היותכם אנשים שונים עם דעות שונות. זו הסיבה שלעיתים נאלצים בני זוג להתגמש, על מנת שיוכלו להסתדר יחד. אני לא חושבת שצריך לדון במשהו שעלה בצורה היפוטית, ולא באמת הולך להתקיים. וגם אם כן, אני בטוחה שתצליחו להגיע לפיתרון שמתאים לשניכם, וזה מה שאת צריכה להבהיר לו. יש מספיק דברים לריב עליהם, והם עולים מבלי שממש נרצה או נתכוון. בטח שלא צריך לחפש אותם בכוח.

avital82

New member
אני הסברתי..

הסברתי לו. עשיתי כל מה שביכולתי להסביר את המצב הוא אמר שסלח לי. ומבין אותי. אך הוא פגוע. ולא יכול לראות אותנו ביחד עם המשפחה שלו. התקשרתי לפני כמה ימים והוא שלח לי מייל ואמר שחבל שהתקשרתי כי סתם עשיתי את זה יותר קשה וכואב.

Lir האחת

New member
תראי

ממה שסיפרת כאן, זה פשוט נשמע לי קצת חסר פרופורציה. אולי יש דברים מעבר שקיימים ביניכם, כי התגובה שלו, בעיני, קצת קיצונית. בכל מקרה, אם ספייס זה מה שהוא מבקש, תתני לו. במצבים כאלה באמת עדיף שלא "לדחוף" יותר מידי. בזמן הזה תעשי גם את שיקולים עם עצמך, אם זה הבחור שאיתו את באמת רוצה להמשיך את חייך. ואולי הוא מנצל את הריב הקטן הזה, לקחת פסק זמן ולחשוב בעצמו. שהרי לא תמיד בני זוג משתפים בשיא הכנות את מה שעובר אצלם בראש ובלב.

תני לזמן לעשות את שלו

תני לו זמן,להתגעגע תרפי במקצת שלא יחשוב שאת תלותית ועלוקה. ואם במשך הזמן הוא לא יתגבר על זה ,אז זה אדם לא בוגר שלא יודע לסלוח ,ולדעת שאנשים טועים וצריך לסלוח ולעבור הלאה. אם הוא טוען שהוא אוהב אותך הוא צריך להיות מסוגל לסלוח.

avital82

New member
אם אני אתן לזמן לעשות את שלו

הוא ישכנע את עצמו שאין ברירה והוא חייב לוותר ולהיתגבר כי הוא לא יכול לראות אותי ואת משפחתו ביחד. הוא עקשן

חמד1

New member
העניין כאן ביניכם נראה לי מאפיין משהו בקשר

ובטיב התקשורת,ובחוסר הרגישות של אחד לשני.יכולת להגיד זאת אחרת!יכולת לחשוב לפני שאמרת איזו חשיבות יש לירח הדבש עבור שניכם מצד אחד וגם קיימת האפשרות במידה ויש ארוע משפחתי - איך מחליטים לגביו ביחד.בוודאי שזה לא הוויכוח היחיד ביניכם לתחושתי,יש גם איזו שהיא מלחמת כוחות ביניכם,שאולי אינכם מודעים לה. לדעתי במידה וחשוב לך הקשר וגם את תרצי למסדו בעתיד,תציעי לבחור שתלכו יחד ליעוץ,זה יכל להיות אפילו למפגש אחד ייעוצי,ואז היועץ/מטפל יביע דעתו לגבי ההמשך.כך תוכלו גם לצאת מהפלונטר,גם לגלות אם יש משהו בסיסי בעייתי ביניכם וגם אם יש דרך לפתור או להיפרד מהזוגיות.אני חושב שהצעה כזו תפתח בפניו אופציה רצינית כדי לבדוק את הדופק הזוגי ביניכם.

למעלה