אני לא יודעת מה לעשות!!!!!!

אני לא יודעת מה לעשות!!!!!!

היום בשיעור מדעים למדו את החוברת נאפיין חיים של מכון למדע ויצמן והיו שם צילומים של מה שיש מתחת לגולגולת של חתול אז אמרתי למורה שלי שאני לא מסכימה לעבוד בחוברת בגלל שמכון ויצמן עושה ניסויים בבע"ח אז היא כעסה עלי והיא תשלח לי מכתב הביתה ועוד כל מיני דברים ושאני לא ילמד מדעים גם שנה הבאה וכאלה שטויות ואני לא יודעת מה לעשות?????????? מה להגיד לה??????? היא פשוט סטומה!!! אוף!!!!!!!!

‡NoK

New member
אחותיייי ../images/Emo6.gif אני גאה בך..

ואת צודקת לחלוטין! זכותך המלאה לא ללמוד בחוברת הזו! אולי כדאי שתשבי עם המנהלת ו\או עם המורה למדעים ותסדירו את העניין בינכם..כמו שצריך! ולא מול כל הכיתה.. הדברים שלה נאמרו מתוך כעס..! וואו..זה מזכיר לי שבמעבדה שלנו היו פוחלצים מרוטים כאלה ומאובקים של ציפורים וכל מני חיות.. כששאלתי את המורה למה זה משמש..(כי המעבדה משמשת את כיתות ז-ח´ ולא נעזרים בפוחלצים בכלל) היא ענתה ש בכל מעבדה צריכים להיות פוחלצים! כן..זה פשוט נורא!! (אבל אז לא חשבתי על האפשרות שלי למחות..) בעיה דומה שלי: אני לומדת בבצפר לטבע ובכניסה יש המון המון (!!!) פוחלצים מאחורי זכוכית (נראה ממש כמו חלון ראווה
) ..של ציפורי בר שונות, שועלים וכל מני חיות בר גדולות..מזעזע ביותר.. שמעתי שבעבר ניסתה תלמידה אחת לשכנע את המנהלת לסלק את הפוחלצים משם אבל היא לא הסכימה.. אבל כשאני חושבת על זה..עם כמה שהדבר נורא..האם סילוק של הפוחלצים יתרום במשהו? החיות מתות גם ככה.. למה זה יועיל? אם תתנו לי סיבה משכנעת, אעשה משהו בנדון..
(ואני מקווה שתתנו!)

lifegirl

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

ואם תבקשי יפה, נטע ודאי תשמח לספר על מעבדת האין-חלב שלה, והמאבק שהיא רצתה להתחיל (מה קורה איתו, באמת?!) ואם יצא לי לראות את רעות ולהכניס אותה לכאן- היא תוכל לספר על מעבדת היש-חלב שלה.. ביולוגיה=פיכסה. איזה יופי שלא הרחבתי את זה.. ואני מצטרפת להצעה של נוקי- נסי לדבר עם המורה לבד, אולי בנוכחות ההורים (אם ההורים שלך תומכים)- ולהסביר את עצמך. מול כל הכיתה יהיה לך קשה להגיע איתה להסכמה, ולו-רק מכיוון שמבחינתה הסירוב שלך עלול להתפרש כהשפלה, או כהמרדה של הכיתה... אולי תוכלו להגיע לפשרה לפיה את משתתפת בשיעורים, אבל לא באלה שבהם דנים בניסויים בבע"ח? אולי היא תבקש ממך להגיש עבודה על ניסויים בבע"ח במקום. זאת נראית לי הצעה הוגנת למדיי. עדכני אותנו! שני.

למעלה